Natálka maturovala na své pražské Konzervatoři Jaroslava Ježka u profesora Eduarda Klezly (59) hned poté, co to uvolňování koronavirových opatření dovolilo. „Byla to těžká doba a maturanti se připravovali téměř sami. A Naty se opravdu na maturitu tři týdny učila od rána do večera,“ prozradila Aha! Natálčina máma Šárka Grossová (51), které spadl kámen ze srdce.

„Jsem na ni opravdu pyšná. Z dějin divadla i z muzikálu dostala za jedna!“ radovala se. „Stres konečně opadl a může začít fajn léto,“ směje se i Natálka, která absolvovala klasické ústní zkoušky, jen s rouškou. Přímo ve škole se také psaly didaktické testy z češtiny a angličtiny.

Skvěle Natálka dopadla také na praktické zkoušce – aby ne, započítalo se jí totiž angažmá v GoJa Music Hall. „Zkušební komisí byla hodnocena přímo na muzikálu Čarodějka,“ dodala Šárka Grossová. A právě v Čarodějce se už po prázdninách Natálka vrátí na divadelní prkna. V září se má odehrát minimálně patnáct představení, přeložených z loňského roku, na další už jsou vstupenky v prodeji.

VIDEO: Grossová slavila 18: Mám nového kluka! Je to hvězda Fantoma Opery!

Video
Video se připravuje ...

Grossová slavila 18: Mám nového kluka! Je to hvězda Fantoma Opery! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií