Novou marketingovou manažerkou agentury Advisio se stala Lada Čecháčková

Do digitální marketingové agentury Advisio nastoupila nová marketingová manažerka Lada Čecháčková. Na starosti bude mít koordinaci veškerých marketingových aktivit agentury včetně HR marketingu, četných eventů agentury a organizace různých školení. Jedním z jejích hlavních strategických úkolů bude další navýšení známosti značky Advisio i mimo hranice Moravskoslezského kraje, kde má celostátně působící agentura centrálu.

Zkušenosti s marketingem sbírala Lada Čecháčková například v organizaci Tourism Authority of Thailand, která propaguje turistické atrakce v Thajsku, nebo během pořádání eventů pro různé organizace. Osm let také pracovala jako jednatelka společnosti Grex service, která podniká v oblasti velkoobchodní distribuce potravin.

Lada Čecháčková vystudovala obor Anglický jazyk pro manažerskou praxi na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně a mezinárodní teritoriální studia na Mendelově univerzitě v Brně. Ke spokojenosti v práci potřebuje především pevný systém, dostatečný prostor ke kreativitě a spolehlivé kolegy. Její motto zní: „Žádný cíl není příliš vysoko, pokud jste obklopeni těmi správnými lidmi.“

Mimo práci tráví marketingová manažerka ráda čas na horách, obzvláště v Beskydech. Také se s oblibou věnuje pečení a zajímá se o včelaření. Má slabost pro thajskou kulturu a obecně ji zajímají témata rozvojových zemí.

Poznámky pro editory:Advisio je digitální marketingová agentura, která má 35 zaměstnanců a cca 150 klientů. Poskytuje full service v oblasti celého digitálního marketingu, tedy např. v oblastech jako PPC reklama, SEO, obsah na sociálních sítích, zbožové srovnávače, e-mail marketing nebo influencer marketing. Pro své klienty také připravuje komplexní marketingové a obsahové strategie. Advisio sídlí v Ostravě a klienty má po celé republice, ale i v zahraničí. V čele agentury stojí Jiří Komár a Radim Vašíček.