Zpěvák František Nedvěd. 10x foto: Jitka Fárová
Chomutov

Březno u Chomutova – V sobotu se do Března sjeli milovníci country muziky. Pořádala se tam totiž tradiční hudební akce Březno Oukej.

Program začal ve dvě hodiny a postupně vystoupily kapely Malina Brothers, Zfleku, Rangers – Plavci. Diváci se velmi těšili na vystoupení Františka Nedvěda, kterého osobně na pódiu přivítal také starosta obce Zdeněk Valenta a předal mu dárky v podobě lahví vína od místních vinařů a medoviny od včelaře. Nedvěd rozezpíval snad všechny přítomné, když zahrál své známé písně.

Zpěvák, který bojoval se zákeřnou rakovinou a před nedávnem také ztratil hlas, se před nedávnem znovu oženil. Konkrétně obnovil se svou ženou manželský slib, který si dali společně před 50 lety. Publiku ukázal nový prsten.

Vrcholem akce bylo vystoupení Věry Martinové. První dáma české country music začala hrát s téměř tři čtvrtě hodinovým zpožděním. To jí návštěvníci akce odpustili poté, co zazněly její největší hity. Martinová kromě nich zazpívala i novinky z nové desky.

foto

1506brezno10

1506brezno6

1506brezno1

1506brezno4

1506brezno3

1506brezno7

1506brezno8

1506brezno9

video

https://www.youtube.com/watch?v=Tz7tijPgzsM

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru