Nabídka pro uživatele

  • Přehled brigád
  • Přehled plateb příspěvků (jen pro hráče a jejich rodiče)

Přihlášení

Změna hesla

Registrace

Odhlášení

Opravdu se chcete odhlásit?

Stříbrný víkend pro baseballisty Třebíče

autor: Robert | datum: 14.06.2021 | Kategorie: Všechny kategorie

Další skvělý víkend má za sebou mládežnický baseball z Vysočiny, když se hned dva týmy Nuclears probojovaly na pohárech až do finále a zajistily si tak přímou účast na mistrovství České republiky. Ani v jednom případě přitom neměli trenéři se svými svěřenci tak vysoké ambice. O to cennější vybojované výsledky jsou.

„Je to pro nás příjemné překvapení.“ Hodnotí jednou větou přímý postup na republikový šampionát hlavní trenér kadetů do 15 let Jan Gregor. Jeho celek na Českém baseballovém poháru U15 Morava po vyhrané základní skupině narazil v semifinále na jednoho z favoritů turnaje – Draky Brno. „Výborný výkon v utkání předvedl Pavel Jozek, který odházel celý zápas a pomohl týmu k výhře i staženými doběhy na pálce.“ Popisuje cestu za klíčovým vítězstvím 4:3 Gregor. „Ve finále už se nám bohužel nepodařilo podruhé porazit brněnské Hrochy, ale i tak je stříbro nad naše očekávání. Pokud bych měl stručně popsat vystupování našeho týmu na turnaji, tak to byla skvělá parta, která hrála pěkný baseball.“ Uzavírá úspěšné účinkování kadetů na poháru trenér Jan Gregor.

Starší žáci si na Českém baseballovém poháru U11 Morava zajistili postup ze skupiny už po dvou úvodních utkáních, takže proti Blansku dostalo prostor víc mladých hráčů, aby sbírali zkušenosti. Nejdůležitějším duelem bylo opět semifinále, ve kterém Třebíč narazila na favorizované Hrochy Brno. „Velkou zásluhu na vítězství 3:1 má Daniel Dobeš, který odházel celé utkání na 78 nadhozů a rozdal soupeři celkem 16 strikeoutů. Právem byl také později vyhlášen nejlepším nadhazovačem turnaje.“ Říká k rozhodujícímu zápasu hlavní trenér Pavel Jozek. „Ve finále se nám sice podařilo uhrát důstojný výsledek, ale nedokázali jsme ustát tlak soupeře v posledních směnách, při kterém jsme vyrobili čtyři chyby a Draci Brno tak zaslouženě vyhráli 5:6. Druhé místo a postup na republiku je ale rozhodně nad očekáváním této kategorie.“ Uzavírá své hodnocení Jozek.

Tento víkend čeká Český baseballový pohár Morava další dvě kategorie. Mladší žáci do 9 let nastoupí v domácím prostředí sportovního areálu Na Hvězdě v Třebíči a junioři do 18 let odehrají turnaj v Blansku. V sobotu 19. června od 16 hodin můžete také přijít podpořit muže Nuclears, kteří v Nadstavbě o extraligu přivítají na svém hřišti tým Blanska.

 

Text k foto …1:

Tým kadetů do 15 let vybojoval na Českém baseballovém poháru U15 Morava stříbro a zajistil si tak přímý postup na mistrovství ČR.  Horní řada zleva: asistenti trenéra Milan Koki a Roman Dvořák, hráči Zdeněk Brátka, Tomáš Nahodil, Benedikt Růžička, Pavel Jozek, Jan Bilíček, Kateřina Kuchaříková, Denisa Šustrová, Martin Vybíral, hlavní trenér Jan Gregor, Tomáš Wasserbauer a asistent Lukáš Pacal. Dolní řada zleva: Vojtěch Šabacký, Jiří Topil, Matyáš Foltin, David Bílek, Jáchym Brabec, Pavel Peroutka, Petr Urbánek a Daniel Koki.

Foto: Pavel Jozek

 

Text k foto …2:

Stříbro na ČBP U11 Morava a přímý postup na mistrovství ČR vybojovali také starší žáci Nuclears. Horní řada zleva: asistent trenéra Roman Veselý, hráči David Jílek, Michal Kraus, Vojtěch Příhoda, Alex Veselý, Daniel Dobeš, Šimon Man, David Sobotka a hlavní trenér Pavel Jozek. Ve spodní řadě zleva: Alexandr Černoch, Ondřej Krátký, Patrik Doseděl, Jakub Svoboda, Dominik Kliner a Vojtěch Pekárek. Na fotografii chybí trenérka Tereza Šustrová, která měla softballové povinnosti.

Foto: Tomáš Kliner

 

Text k foto …3:

Daniel Dobeš odházel celé vítězné semifinále a soupeři v něm nadělil celkem 16 strikeoutů. Právem tak byl vyhlášen nejlepším nadhazovačem Českého baseballového poháru U11 Morava.

Foto: Tomáš Kliner

Přílohy
Aktualita neobsahuje žádné přílohy
Web odkazy
Aktualita nemá žádný webový odkaz
Související aktuality
Aktualita není svázana s žádnou další aktualitou
Související galerie
Aktualita není svázana s žádnou fotogalerií
Související zápasy
Aktualita není svázana s žádným zápasem
created by | TOPlist