Přes čtyři desítky absolventů škol obdržely Dobrý list komory. Budou mít teď výhodu
Předávání Dobrých listů komory. Foto: OHK Most
Most

Most - Okresní hospodářská komora Most podevatenácté ocenila odborné znalosti a dovednosti absolventů středních a středních odborných škol, členů OHK Most, Dobrým listem komory.

V letošním roce převzalo toto prestižní komorové ocenění vevelké zasedací místnosti na magistrátu města Mostu z rukou předsedy OHK Most Rudolfa Junga 43 absolventů středních a středních odborných škol na Mostecku.

Gratulaci těmto nejlepším vyjádřili také hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller, který akci zaštiťoval, dále pak primátor Statutárního města Mostu Jan Paparega, starostka města Litvínova Kamila Bláhová a další.

Letos byl počtvrté předáván Dobrý list komory tzv. „Uznávaný tovaryš řemesla“, který převzali absolventi, kteří ukončili střední vzdělání výučním listem. V poměru 32:11 byly dobré listy rozděleny mezi absolventy oborů zakončených maturitní zkouškou a absolventy oborů zakončených výučním listem.

OHK Most spolu se střední školou, která držitele navrhuje, dobrým listem garantuje odborné znalosti a dovednosti oceněných a je připravena tyto absolventy vstupující na trh práce dále doporučit zaměstnavatelům. To může být výhodou při hledání uplatnění.

2406dk2

Záštitu převzal také prezident Hospodářské komory ČR Vladimír Dlouhý.

Roli generálního partnera se již tradičně zhostila akciová společnost INELSEV Group.Ostatní partneři: Statutární město Most, Severní energetická, a.s., Vršanská uhelná, a.s. v zastoupení personálního ředitele Petra Mrvíka a Úřad práce v Mostě za přítomnosti ředitelky Veroniky Kubalové. Zahraničním partnerem byla, jako každý rok, IHK Chemnitz.

Rolí partnera pro Dobrý list komory tzv. „Uznávaný tovaryš řemesla“ se zhostila společnost s ručením omezeným BIS Czech, kterou zastupoval generální ředitel a jednatel Jan Šlapal.

I přes zvláštní opatření, kterým bylo zakrytí dýchacích cest rouškou a povinné odstupy mezi jednotlivými přítomnými, byla akce hodnocena pozitivně.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru