OBRAZEM: Rodiče žáků ze Základní školy Strossmayerovo náměstí zatleskali učitelům za distanční výuku

Rodiče dětí ze Základní školy Strossmayerovo náměstí v Praze se rozhodli ve středu poděkovat učitelům za náročný školní rok, který byl ve znamení koronaviru. Jako poděkování zvolila skupina zhruba čtyřiceti rodičů potlesk, který trval několik minut. Celá akce proběhla před školou, kam učitelé spolu s vedením školy předstoupili.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rodiče dětí ze Základní školy Strossmayerovo náměstí v Praze se rozhodli na konci školního roku poděkovat učitelům za jejich práci během školního roku, který většinu času provázela distanční výuka.

Nejen pro učitele byl potlesk rodičů překvapením. „Nikdo z učitelů o tom nevěděl. Pozvali jsme je před školu a bylo to velmi příjemné překvapení, až dojemné,“ uvedl ředitel školy František Rada.

„Bez rodičů bychom to nezvládli, protože jejich podpora z domova byla obrovská. Byla to příležitost, jak si zatleskat vzájemně,“ vyhodnotil uzavření školního roku ředitel Rada.

„Bylo to divoké, náročné a ve spoustě ohledů pro řadu rodin a učitelů složité. Tohle byla příjemná symbolická tečka za tím, že to není ztracený školní rok,“ uvedl závěrem ředitel Rada.

kuc, René Volfík Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme