InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Všeználek

    Čtvrtek 2.5 10:00 - Knihovna, Písek

    Veselé pásmo říkanek, básniček, písniček a tvořivého hraní.

  • Hrátky v knihovně

    Čtvrtek 2.5 9:30 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Suché Vrbné

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Krajská hokejová liga bude mít v nové sezoně 11 účastníků

Ilustrační foto , Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

Ilustrační foto     Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

STRAKONICKO – Krajská hokejová liga mužů se v novém ročníku 2021/2022 bude hrát jen s 11 účastníky. Bez týmů z Vysočiny. „Velmi nás mrzí, že budou chybět týmy z Pelhřimova a Humpolce, s kterými již hrajeme dlouho, a rovněž velmi kvalitní klub ze Světlé nad Sázavou, který nově projevil zájem hrát krajskou soutěž Jihočeského kraje,“ uvedl člen výboru HC Strakonice Miloslav Tuháček.

 

Nakonec bylo podle něj na úrovni krajského svazu Vysočina rozhodnuto, že bude striktně dodržen územní princip a kluby z Vysočiny budou hrát ve vlastní soutěži. „Prakticky všichni účastníci jihočeské krajské ligy litují toho, že soutěž bude ochuzena o velmi kvalitní celky, které mají dobré zázemí a projevují se rovněž velice přátelsky a vstřícně ke svým protihráčům," dodal Miloslav Tuháček.

Účastníci krajské ligy 2021/2022: Samson České Budějovice, Božetice, Soběslav, Vimperk, Český Krumlov, Radomyšl, Milevsko, Veselí nad Lužnicí, Strakonice, Hluboká nad Vltavou, Střelci Jindřichů Hradec.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace