Pátek , 31. 05. 2024

Kamila

Celebrity s plastikou: kdo podlehl své závislosti?

Plastická operace, která pomůže vyřešit problém nebo zvýšit sebevědomí, je v moderním světě dobrá věc. Ovšem jen tehdy, pokud se to s ní zkrátka nepřežene a výsledek vypadá řekněme opravdu reprezentativně. Bohužel ve světě slavných občas neplatí rčení, že v nejlepším se má přestat, proto se v záři reflektorů objevuje řada celebrit, které si na plastikách vybudovaly doslova závislost. Které z nich jsou opravdu odstrašujícím případem?
amanda lepore celebrity s plastikou
Mezi celebrity s plastikou patří i tato dáma, která na první pohled působí jako vosková figurína. (foto: commons.wikimedia.org)

12. 07. 2021

12. 07. 2021

Možná na počátku toho všeho byla chuť na sobě něco vylepšit. Třeba za tím stála touha po dokonalosti. Možná to byl poslední výkřik zoufalství. Ať už ale celebrity přivedlo k plastikám cokoli, některé z nich si na nich vybudovaly opravdu slušnou závislost. Kdo mezi celebrity s plastikou patří?

K počátečním nevinným a poměrně drobným úpravám se posléze přidaly radikální zásahy, které naprosto zlikvidovaly přirozenost a výjimečnost každého z nich. A co je horší, i přesto stále neví, kdy přestat. Stále baží po úpravách, stále hledají pomyslnou dokonalost, kterou si ve svých myšlenkách stvořili.

Najednou se tahounem stala vyumělkovaná image, která sice zvyšuje sledovanost, ale bohužel nepřitáhne pozornost v tom pozitivním slova smyslu, což je přinejmenším škoda. Které celebrity to s plastikami opravdu přehnaly? Tak právě na to se teď podíváme.  

Rodrigo Alves

Mezi celebrity s plastikou patří i Jessica (dříve Rodrigo) Alves, což je v poslední době jméno, které se objevuje snad téměř ve všech bulvárních plátcích. Dnes a denně. A aby ne, výsledná vizáž totiž budí v mnohých případech až pohoršení. Za celou proměnou ale stojí docela zajímavý příběh, který pravděpodobně nemá konce. Tady se totiž závislost na plastikách projevila v plné síle.

Nejprve docházelo s malým a docela i přijatelným úpravám, které se postupně stupňovaly do nepřirozené formy – četné úpravy nosu a umělé břišní svaly snad mluví za vše. A aby toho nebylo málo, postupně došlo (dost možná pro větší zájem obecenstva) k rozhodnutí, že se Rodrigo necítí jako muž, ale jako žena. Ztělesnění ženskosti ovšem světu podal docela svéhlavým způsobem, který namísto toho, aby překvapil, tak spíše děsí.

rodrigo alves celebrity s plastikou
Tohoto muže nemusíme představovat. Je označován za živého kena. (foto: commons.wikimedia.org)

Amanda Lepore

Nehezkou změnu, která je opět prací plastických chirurgů, prodělal i transexuál, který nyní vystupuje pod jménem Amanda Lepore. Bohužel i v tomto případě se jedná o poměrně silnou závislost, která vyústila v nepřirozený vzhled, jehož hlavními znaky jsou kačeří rty, špičatý nos a nepřirozené silikonové poprsí.

amanda lepore celebrity s plastikou
Mezi celebrity s plastikou patří i tato dáma, která na první pohled působí jako vosková figurína. (foto: commons.wikimedia.org)

Jocelyn Wildenstein

Obličej slavné milionářky je odrazem toho, že přemíra peněz je někdy opravdu na škodu. Důkazem jsou četné úpravy zevnějšku, které vznikly tak nějak z nudy. Zkrátka ten moment, kdy nevíte, co s penězi. Jedním z popudů byl také fakt, že se chtěla ještě více zalíbit svému muži, který projevoval silnou náklonnost k šelmám.

K TÉMATU  Kathy Jacobs: Bude jí 60, přesto dělá modelku ve dvoudílných plavkách

Proto, aby v jeho očích byla ještě atraktivnější, podstoupila několik desítek zákroků, které z půvabné tvářičky vytvořily kreaturu. Přezdívku “tygří žena” jí už ale nikdo jen tak nevezme.

celebrity s plasikou Jocelyn
Z Jocelyn jde až strach! (Foto: flickr.com)

Pete Burns

Velkou daň, co se týče závislosti na plastikách, si vybral také již zesnulý zpěvák Pete Burns, který se díky operacím chtěl vzhledově přiblížit k ženám. Bohužel výsledek dopadl katastrofálně a z pohledného a charismatického muže se stala osoba s děsivým vzhledem, jehož dominantou byly zvětšené rty a upravené lícní kosti. 

pete burns
A co říkáte na změnu Pete burns? (foto: flickr.com)

Valeria Lukyanová

Velkou závislostí na plastikách trpí také Valeria Lukyanová, jejímž snem bylo odjakživa stát se živoucí barbie. A proto, aby tomu tak skutečně bylo, se nebála podstoupit desítky drahých zákroků. Její snaha a také osobní propagace pak pravděpodobně přispěla k tomu, že se po celém světě začaly objevovat i další živoucí barbie.

Zatímco u některých z nich se jedná ještě o únosnou mez, jiné se do své proměny pustily tak radikálně, že je výsledek jednoznačně odstrašující. 

valeria lukyanova
Valeria je označována za živou barbie. (foto: commons.wikimedia.org)

Janice Dickinson

Také bývalá modelka Janice Dickinson, která chce za každou cenu vypadat mladě, podlehla nehezké závislosti. Kromě toho, že dbá o extrémně štíhlou postavu, se postavila i na stranu plastických operací, kterým rychle podlehla. Bohužel nic z toho nepřispělo k tomu, aby vypadala mladě a přirozeně. Z její původní krásy bohužel nezbylo už nic a výsledkem je tvář, která má blíže ke karikatuře.

Mickey Rourke

Mezi velké milovníky plastických operací bezesporu patří také Mickey Rourke, který se ve všech estetických zákrocích doslova vyžívá. Bohužel veškerá snaha ovšem není zcela ku prospěchu. Při pohledu na jeho současnou tvář a obličej, kdy o operacích teprve přemýšlel, snad každému dojde, že někdy je i lepší nechat stárnout tvář zcela přirozeně. Možná by měl ještě více charisma, než o jakém kdy snil.

micky rourke
Plastice podlehli i pánové. (Foto: commons.wikimedia.org)

Donatella Versace

Další módní ikonou, která trpí závislostí na plastikách, je bezesporu Donatella Versace. Kdysi krásná žena, která ovšem nedokázala přijmout fakt, že se dá stárnout i s grácií. Za několik let podstoupila řadu plastických operací (přesné číslo dodnes není známé), které naprosto změnily její vzhled a nutno podotknout, že k horšímu.

K TÉMATU  Elizabeth Taylor: Báječná žena obklopená špatnými muži

Při pohledu na současnou vizáž je až zarážející, kam touha po “dokonalosti” dokáže zajít.

donatella
Donatella nebo čarodějnice? (foto: flickr.com)

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Celebrity, kterým drastické hubnutí pomohlo!

Nejlépe placené herečky roku 2020. Tipli byste to do nich?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Rozlučka se svobodou je v podstatě taková ta poslední dámská jízda, kterou si můžete se svou kamarádkou užít za svobodna. Zapomeňte ale na striptýz a klasické rozlučkové klišé – nemusí to být v zásadě jen o alkoholu a nezřízeném veselí. Ne každá kámoška je taky na bar zvědavá. Spíše vsaďte na společné zážitky a naplánujte zajímavou rozlučku, kterou si nevěsta bude pamatovat napořád.
Okořenit si společné partnerské chvíle nemusíte jen v rámci ložnice. Co takhle vymyslet nějaký malý vtípek, na který budete dlouho vzpomínat? Máme pro vás pár tipů, které hravě zvládnete, a kterými svého partnera trochu pozlobíte a vyprovokujete k akci. Pojďte se pobavit i vy!
Výběr a nákup plavek je pro milovnice plážových slunných dnů jedna z nejoblíbenějších aktivit. Všelijaké barvy, kombinace, vzory a střihy vám umožní popustit uzdu své fantazii způsobem, k němuž se za celý rok nedostanete.
Výběrem svatebních šatů stráví mnoho nevěst i několik týdnů. Patříte k těm, které se nemohou rozhodnout? Nechte se inspirovat módními trendy roku 2022 a možná najdete, co hledáte.
Přivydělat si z pohodlí domova nikdy nebylo jednodušší než teď. Pokud prahnete po tom, přispívat do rodinného rozpočtu něco navíc, nemusíte nutně chodit z jednoho zaměstnání do druhého, ale můžete se u oblíbeného televizního pořadu pustit do ručních prací. Možností je víc než dost.
Pokud se chystáte na pohovor, mohou se vás zeptat, jaký si představujete měsíční plat. Odpoví jim to na skrytý dotaz, jak si ceníte svých znalostí a vědomostí. Jestliže pracujete na živnostenský list, často navrhujete klientovi cenu za svou práci, výrobek, službu. Podívejte se kolem sebe a nebojte se říct si o peníze.
Proč nakupovat nové, když lze kreativně použít věci, které se nám již nelíbí. Pojďte se povídat na dokonalé tipy, jak si váš domov zkrášlit pomocí upcyklovaných věcí. Jdeme starým věcem dát nový život. Budete zírat, co vše se dá vytvořit! Do upcykle!
Rouška se rychle stala přirozenou součástí našeho života. Pojďte si ukrátit chvíli a podívat se, kdo nám to o ní pěje oslavné, inspirativní, ale i dekadentní songy.
Naši dva redaktoři, Mirek a Verča, zkusili zdokonalit svou angličtinu pomocí Skype lekcí. Kde našli lektory?
Jamu je tradiční indonéský lék z kořenů, bylin, květů, kůry a koření. Vyrábí se již více než 1200 let z čerstvých surovin, jako jsou tamarind, galangal, zázvor a kurkuma. V Indonésii se podává prakticky na každém kroku, například i v masážních salonech či při léčebných sezeních. Nejenom, že Indonésanům chutná, ale je také prospěšný pro lidské zdraví. Jak si jej vyrobit, a s kterými neduhy nám dokáže pomoci?
Říká se, že střepy přinášejí štěstí. Ještě větší radost vám však udělá, když se žádné sklo nerozbije. Někdy je proto lepší nechat broušený křišťál ve skříni. Takové akce jsou třeba zahradní oslava, piknik s kamarádkami nebo silvestrovský večírek.

Výběr článků

Online – to je slovo vystihující dnešní dobu. Dříve jsme byli limitováni staženými daty nebo velkou cenu za strávený čas na internetu – to v jeho začátcích. Nicméně dneska je internet všude kolem nás, a tak se nemůžeme divit, že mu podléhají čím dál častěji i malé děti. Jaká je hranice?
Pamela Anderson zářila na Met Gala v jemném líčení a výrazných šatech od Oscara de la Renta. Tento večer, který se nesl v duchu pohádkového tématu "Zahrada času", ukázal, že i minimalistický make-up může oslnit. Andersonova přeměna, spolu s dalšími hvězdnými účastníky jako Jennifer Lopez a Zendaya, přinesla na zelený koberec opravdovou kouzelnou atmosféru.
Sedavé zaměstnání a nedostatek pohybu se v současné době podepisují na zdravotním stavu velkého procenta populace. Tyto každodenní návyky přinášejí mimo jiné i bolestivé otoky nohou a podporují vznik křečových žil. Jak se s těmito běžnými, avšak velmi nepříjemnými problémy vypořádat?

Nepřehlédněte

Co takhle navštívit podmořský svět a vidět zblízka delfíny, tuleně nebo běluhu? Zasmějte se a podívejte se na překvapené děti, které zaskočí reakce mořských tvorů v akváriu!
Trocha vzpruhy, když nám začalo to jaro, se vždycky hodí. Vyberete si svého favorita mezi svalovci i charismatickými krasavci?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek