Madeta změnila v Českém Krumlově způsob solení nivy
23.07.2021 | ČTK
Největší česká mlékárna Madeta změnila v českokrumlovském závodě způsob solení plísňového sýra niva. Místo solních lázní přešla na suché solení. Jde o součást investice za 350 milionů Kč, která začala loni a skončí příští rok.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii
- Třešně z Holovous se pěstují po celém světě. Ústavu přitom hrozil zánik (04.06.2024)
- Vznikla jako experiment v době covidu. Dnes patří neodmyslitelně k pivovaru (04.06.2024)
- TZ AOPK ČR: Novinka na Ovčárně: kvůli vzácným rostlinám tu bude pást ovce pastevec s ovčáckými psy (04.06.2024)
- Souhrn událostí uplynulého dne 3.6.2024 (04.06.2024)
- Úspěšnou mikrobylinkovou farmu zrodila snaha dopřát dětem více vitaminů a energie (03.06.2024)
- Vlastníci lesů dostanou od roku 2028 peníze za uložení uhlíku v lesích (03.06.2024)
- Nové silo na 50 000 tun v cukrovaru v Dobrovici uskladní už letos vyrobený cukr (03.06.2024)