Komedie Ten kluk je postrach je film z roku 1990, který navázal na úspěšnou komedii Sám doma a zároveň i posloužil jako inspirace pro film Dennis – postrach okolí. Hlavní roli malého uličníka s přezdívkou Prcek si zahrál Michael Oliver (39). Čemu se dnes bývalý dětský herec věnuje a jak vypadá, se dozvíte v našem článku.

-reklama-


Příběh vypráví o malém klukovi, který je zcela nepřizpůsobivý a dostane se do rodiny, kterou obrátí zcela naruby. Do jeho sedmi let se ho stejným způsobem různé rodiny zbavily už třicetkrát, protože s tímhle raubířem to nikdo nemůže vydržet. To mají změnit až manželé Healyovi. Film Ten kluk je postrach byl v roce 1990 Oliverovou první filmovou zkušeností, tehdy mu bylo 8 let.

Michael Oliver se narodil 10. října 1981 v Los Angeles. Jeho kariéra v showbyznysu začala, když mu byly pouhé 2 roky. Tehdy jej rodiče přihlásili na focení katalogu jednoho amerického obchodního řetězce. V šesti letech se objevil v několika reklamách, kde si jej všimla právě produkce filmu Ten kluk je postrach.

V roce 1991 si zahrál ještě v pokračování s názvem Ten kluk je postrach 2 a v roce 1995 ve filmu Dillinger and Capone. Objevil se také v epizodních rolích v seriálech Drexell’s Class (1991) a Platypus Man (1995). Tím jeho herecká kariéra těsně před dovršením 15 let však skončila. Po střední škole se začal věnovat počítačům a technice obecně.

Dnes používá jméno Mike PC Ponce, od roku 2005 se živí jako počítačový technik, v roce 2017 získal ve svých 36 letech bakalářský titul z návrhu sítí a managementu. Od roku 2016 je ženatý s Magnolií Ponce, děti prozatím nemají.

Zdroje informací: csfd.cz, imdb.com a wikipedia.org

-reklama-