zdroj: Deck Nine

Městečko Haven Springs v Life is Strange: True Colors obestírá temné tajemství

2. 8. 2021 16:50 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Už příští měsíc dorazí další díl série Life is Strange s podtitulem True Colors a autoři ze studia Deck Nine nám v novém traileru představují místo konání. Tím bude malebné městečko Haven Springs skrývající se pod majestátními horskými štíty.

Ne vše je ale v coloradské osadě tak klidné a mírumilovné, jak by se mohlo zdát. Když bratr hlavní hrdinky Alex zemře za podivných okolností a jeho smrt je prohlášena za nešťastnou náhodu, musí protagonistka využít své zvláštní schopnosti, aby odhalila pravdu a temné tajemství, které Haven Spings obestírá.

Alex Chen má dar vidět emoce ostatních lidí jako různobarevné aury, a dokonce s nimi může manipulovat, podobně jako to Max Caulfield dokázala v prvním díle s časem. Jak už je v Life is Strange zvykem, i tentokrát se můžeme těšit na emotivní vyprávění plné zvratů.

Kromě Life is Strange: True Colors vyjde v dohledné době také remaster prvního dílu série a prequelu Before the Storm. Ten nabídne vylepšenou grafiku, nové obličejové animace pořízené skrz motion capture a také inovované hádanky. Oba remastery budou součástí ultimátní edice nového dílu.

Nejnovější články