4. 8. 2021

Anketa: Girls Just Want to Have Fun (nepostupující)

Anketa: Girls Just Want to Have Fun (nepostupující)

První část ankety máme za sebou. Úspěšně se nám s vaší hlasovací pomocí podařilo zredukovat počet seriálů z čísla 186 na nejlepších 120. Od zítřka již začneme opět pravidelná hlasovací kola, která budou vypadat stejně jako v první fázi – seriály budou náhodně seřazené do skupin a opět budou postupovat čtyři s nejvyšším počtem hlasů.

Ještě než začneme, mrkneme se na ty, kterým se postup nepodařil a začneme pomalu sestavovat konečné pořadí, které tentokrát bude opravdu dlouhé, protože se ankety účastní rekordní počet seriálů.

U kterých nepostupových kousků vás mrzí jejich konec v anketě a přáli jste jim lepší umístění? A jak rychle myslíte, že začne přituhovat u rozhodování, komu mezi postupujícími dát hlas? :-)

Nepostupující seriály z 1. kola

Seriály, které neprošly sítem

V prvním hlasovacím kole nastalo pár změn a úprav, které vedly k tomu, že jsme museli eliminovat ještě několik dalších seriálů. Následující výčet jsou seriály, které se ve svém nominačním kole dokázaly probojovat mezi čtveřici postupujících. Získaly však tak málo celkových hlasů, že se nedokázaly dostat dál.

Na poslední chvíli jsme totiž přidali ještě jedno hlasovací kolo, takže ze 180 seriálů jsme udělali 186. Do další části jsme však potřebovali dostat pouze 120 postupujících, takže někdo musel jít z kola ven.

Další zádrhel přišel v jednom z duelů, kde nastala remíza mezi čtvrtým (postupovým) a pátým (nepostupovým) místem. Jelikož oba tyto seriály (Stepfanie a In the Dark) získaly dostatečný počet hlasů, postupují do dalšího kola oba.

V neposlední řadě jsme pak seřadili všechny postupující i nepostupující seriály podle počtu získaných hlasů a dva nepostupující (Terminator: The Sarah Connor Chronicles a Nashville) navzdory špatnému umístění získaly o tolik více hlasů než jiné seriály, kterým se díky lepší skupině podařilo postoupit dál, že jsme se rozhodli dát jim druhou šanci a do nejlepší sto dvacítky je také poslat.

Jen pro porovnání: Nepostupující Terminátor měl 92 hlasů, zatímco nejnižší „postupující“ Anzac Girls získal jen 20 hlasů.

Zde je tedy seznam seriálů, které se mezi nejlepších 120 neprobojovaly, ač se původně umístily na postupových příčkách:

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře21zobraz všech 21 příspěvků
SapphireVamp

SapphireVamp

Tak tady mě akorát mrzí nepostoupení Hot in Cleveland. Vždy jsem se u něj dobře pobavil a Betty White...
před 2 roky
Mad.Awe

Mad.Awe

Tak zde mě mrzí akorát nepostoupení Sarah Jane, ale chápu, že je to docela obskurní seriál v českých...
před 2 roky
_-0-_

_-0-_

Ano, je to škoda. Seriál Sarah Jane skvěle připravil obě mé ratolesti na sledování (a zamilování si)...
před 2 roky
Další články k tématu