Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Zloděj kradl, zatímco v bytě spala rodina s dětmi

Plzeňská fotografka prosí čtenáře o pomoc s hledáním fotoaparátu ukradeného v Plzni na Slovanech

6. srpna 2021 10:05

Krádež Pátrání Vloupání

     S prosbou o pomoc se na naše čtenáře obrací plzeňská fotografka, která se stala obětí vloupání.

Dobrý den,
     obracím se na Vás s prosbou o zveřejnění na Krimi - Plzeň. Včera v noci v ranních hodinách mezi druhou a šestou hodinou se do mého bytu v Plzni na Slovanech oknem vloupal neznámý pachatel a z pracovního stolu mi odcizil fotoaparát značky Nikon Z6 s nasazeným objektivem Sigma 135mm art, který byl připraven na ráno na focení v ateliéru, a několik dalších věcí, jako například kosmetická taštička plná značkové kosmetiky.
      Sériové číslo foťáku je 6034618, objektivu 52231383. Na fotoaparátu byl i na zakázku dělaný popruh v kombinaci kůže, džínoviny a krajky s vyšitými logy Bunnyart Photography a jménem Markéta Marková. Předpokládám, že popruh bude odstraněn, ale co kdyby náhodou.
     Jsem profesionální fotografka, avšak domníváme se, že to nebylo přesně vytipované, ale bohužel prostě náhoda, která se zloději opravdu vyplatila. Celá věc je pro mě dost děsivá, v době, kdy se pachatel do bytu vloupal, jsme spali a s námi v bytě byly i dvě malé děti. Ráno ihned po zjištění byla krádež oznámena policii, která přijela defacto ihned, ale ráda bych poprosila Vaše čtenáře, kdyby něco podezřelého včera na Slovanech viděli, nebo někde zahlédli můj fotoaparát k prodeji, aby kontaktovali policii nebo se ozvali mně na číslo 724102286.
     Za informace vedoucí k nalezení věcí nebo dopadení pachatele nabízím finanční odměnu.
                                                                                        Za veškerou pomoc předem moc děkuji, Markéta Marková

Foto ilustrační ze stránek výrobce

 


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.