TOPlist

Spanilá jízda Realme: v Česku proniklo do TOP 4

Realme GT 5G recenze clanek

Čínská značka Realme je poměrně mladá, nicméně úspěchy jí nejsou cizí. Minulý týden se společnost pochlubila pokořenou metou 100 milionů prodaných přístrojů a meziročním růstem o 149 procent. Tentokrát přišel na paškál také náš trh, kde se Realme taktéž velmi dobře daří.

Podle zprávy společnosti Canalys, která mapuje dodávky chytrých telefonů do prodejní sítě po celém světě, se druhé čtvrtletí 2021 stalo pro Realme průlomovým obdobím. V regionu střední a východní Evropy proniklo Realme v počtu dodaných přístrojů do TOP 4 s růstem 2040 %. Realme se pyšní druhým místem ve Slovinsku, třetím v Polsku, čtvrtým v České republice a pátým poprvé také v Itálii.

Realme C21 12
Realme C21 patří mezi nejdostupnější telefony značky na našem trhu

„V srpnu slavíme třetí narozeniny Realme, a tak nás tak silný růst na všech trzích, kde působíme, těší o to více,“ řekl zakladatel a generální ředitel Realme Sky Li. „Budeme se dál snažit měnit zavedené pořádky a nabízet našim uživatelům výkonné, stylové a cenově výhodné přístroje,“ dodal Li.

Autor článku Michael Chrobok
Michael Chrobok
Zástupce šéfredaktora, fotograf, hráč. Baví mě baseball, F1, urbanismus, filmy Wese Andersona, moderní umění a rozličné fantasy/sci-fi světy. Nepohrdnu dobrým jídlem, zajímavou knihou či výletem do neznáma.

Kapitoly článku