Záhady
Trendy

Záhadná úmrtí známých osobností: Když je nejasností příliš (část první)

Když celý život strávíte na očích veřejnosti, můžete se vsadit, že před nimi i zemřete. V případě, že přijde o život celebrita, zůstane to vždy tématem na rozhovor. O to víc, když nejde o přirozenou smrt. V následujícím článku najdete osobnosti, jejichž smrt dodnes vyvolává otazníky.

Navštivte také:
VIDEO: Prokletá videa, která vyděsila lidi z celého světa

Heath Ledger

Heath Ledger – předávkování léky?

Heath Ledger byl mimořádně oblíbený a nadaný herec s obrovským kouzlem a šarmem. Jeho náhlá a předčasná smrt ve věku 28 let všechny překvapila a vzbudila množství pozornosti a spekulací. Podle oficiální zprávy ho zabila nesprávná kombinace léků na spaní a antidepresiv, které užíval kvůli psychicky náročné roli Jokera v “batmanovce” Temný rytíř. Několik let po smrti herce objevily jeho tajný deník, kam si zapisoval pocity z role. Úloha mu sice vynesla zlatou sošku, ale zároveň ho psychicky náročná transformace do zloducha stála život.

Podle zápisků si u Jokera ukrojil příliš velké sousto, které nedokázal unést. V rámci přípravy na roli se Heath zavřel na celý měsíc do hotelového pokoje, kde si vedl JOKER deník. Tímto způsobem chtěl dokonale poznat a přizpůsobit se osobnosti šíleného Jokera. V deníku byly podivné kresby a čmáranice, v nichž popisoval své temné stavy jako Joker. Někde si velkými slovy načmáral slova “bye bye”, tedy sbohem. V jeho lékárničce našli oxykodon proti bolesti, diazepam proti úzkosti, xanax na potlačení depresí a paniky, temazepam na nespavost. V osudný den ho prý zabil “společný kumulativní účinek” léků. Náhoda nebo záměr?

Navštivte také:
9 originálních dekorací, které musíte vyzkoušet na Halloween!

Natalie Woodová

Natalie Woodová – smrt utonutím?

Třicet let úřady smrt slavné herečky Natalie Woodové označovaly za nehodu. Jednoho dne odjela na výlet lodí s manželem a kamarádem, večer se opila, nešťastně spadla do vody a zahynula. Nejnovější svědectví však podpořily teorii, že hvězdu muzikálu West Side Story někdo zabil. Možná její manžel, herec Robert Wagner, nebo jeho kamarád a kolega Christopher Walken. V ten večer totiž nevládla na jachtě u ostrova Santa Catalina dobrá nálada. Nejprve se Natalie pohádala s manželem, protože okatě flirtovala s jeho kamarádem. Když ji záchranáři vytáhli z vody, zjistili, že měla v těle velké množství alkoholu v krvi a několik tabletek. Bylo vyloučeno, aby si šla sama zaplavat, protože se velmi bála vody. Navíc, její manžel během výslechů překvapivě často měnil výpovědi o tom, co se vlastně dělo na palubě lodi. Snad ještě vyšetřování po letech dokáže odhalit, co se Natalii přihodilo.

Navštivte také:
VIDEO: Láska mezi člověkem a delfínem? Zvíře se od žalu zabilo

Steve Irwin

Steve Irwin – zabit rejnokem

Steva Irwina milovali miliony lidí na světě pro jeho odvahu a lásku ke zvířatům. Byl to doslova šok, když světem obletěla zpráva, že legendární lovec krokodýlů zahynul během natáčení dokumentárního filmu u severovýchodního pobřeží Austrálie. Osudným se mu stal rejnok, který ho během potápění bodl do hrudníku. Populární ochránce přírody na místě zemřel. Podle jeho manažera Johna Staitona se Irwin plavil přes rejnoka, když mu ostnem probodl hrudník a zasáhl srdce. Rejnok patří do skupiny tzv. chrupavčitých paryb a žije zejména v tropických mořích. Živí se měkkýši a korýši na dně moře. Podle australského přírodovědce Bryana Frye rejnoci nejsou agresivní a svým mohutným, až 20-centimetrovým ostnem bodají pouze v případě, že cítí ohrožení. Smrt člověka způsobená rejnokem je v Austrálii velmi ojedinělou – před Irwinem zemřel jediný člověk ještě v roce 1945 v Melbourne.

k0m1s

Jsem obyčejný člověk, který ve svém volném čase tvoří zajímavé webové stránky. Poslední dobou se velmi zajímám o tajemno, z čehož vznikl i tento web.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button

Bylo zjištěno blokování reklam

Prosíme, vypněte blokování reklam pro tento web. Reklamy nám pomáhají s provozem webu. Děkujeme.