Na mezibořské sjezdovce bude letní kino! V sobotu promítne dojemný český film
Letní kino na Meziboří.
Co se chystá

Meziboří – V sobotu 14. srpna od 20:30 hodin se bude promítat celovečerní film Gump - pes, který naučil lidi žít. Letní kino se nachází v Zimním areálu Meziboří – sjezdovka.

Gump – pes, který naučil lidi žít, je český celovečerní film režiséra F. A. Brabce z roku 2021. Scénář napsal Filip Rožek podle své knižní předlohy.

Ve filmu se kromě psích představitelů objevili v rolích např. Bolek Polívka, Eva Holubová, Ivana Chýlková, Karel Roden, Richard Krajčo, Jana Plodková, Marek Taclík, Patricie Pagáčová, Olga Lounová, Zbigniew Czendlik, Hana Holišová, Nela Boudová, Karlos Vémola a další.

Snímek vychází ze stejnojmenné knihy Filipa Rožka, která vyšla v roce 2019. V roce 2020 kniha dostala Cenu čtenářů ve výročních knižních cenách Magnesia Litera. Česká premiéra snímku proběhla 22. července 2021, distributorem je společnost Bioscop (zdroj Wikipedia).

K filmu napsal a nazpíval Marek Ztracený písničku „Vítr do plachet“.

DOBROVOLNÉ VSTUPNÉ.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru