CESTA "DUHOVÉHO HADA": ZA OPONOU ZÁZRAKŮ (7)

Chvátal Jaroslav

Chvátal Jaroslav

autor

16.08.2021 Fenomenologie

Budu volně navazovat na informace, jež jsem uvedl v předcházející části tohoto materiálu. Starší kmene Dogonů tvrdí, že budeme svědky mimozemského návratu "mýtických předků, tedy těch samých osobností, které vystupují ve všech mýtech. To posiluje představu, že nikdy nezemřeli a neopustili sluneční soustavu", dodává spisovatel, badatel a astronom Robert Temple. Dále objasňuje myšlenku, že ony bytosti pocházejí ze systému Síria neboli na této a nazývají se Nommo. A co více - jsou to vodní tvorové. Vodní savci. Je toto právě ten důvod, proč věštci v řeckých Delfách hledali prostřednictvím meditací rady u mořských bytostí, jsou zjevně inteligentnější než my přinejmenším v pozemských záležitostech týkajících se Síria? "Tady je ten šok", říká Temple. A proč to všechno tak zdlrazňuji? No já nevím, ale možná se věříci našich světových náboženství budou muset brzy smířit s tím, že: "...paralely s Kristem jsou mimořádné, sahají dokonce až k tomu, že jeden ze zástupců bytostí Nommo byl ukřižován na stromě poté, co stvořil eucharistický pokrm pro lidstvo, aby poté byl vzkříšen".

Řekněte co; je Kristus - galaktická bytost, která pase miliardy hvězd?

Ó můj Bože, jak jsi veliký!

Něco určitě zní podezřele, ale možná z velmi dobrého důvodu, vzhledem k tomu, že legenda o Kristu vznikla ve věku Ryb. Prostě jen nahlas přemýšlím o tom, že se možná budeme muset přeorientovat na myšlenku, že Kristus je pole kosmického vědomí; že možná bude tato Kristova mysl v roce 2022 stažena do těch z nás, kteří na to geneticky připraveni? Tento potenciál dokumentuje psycholožka Evelyn Fuqua, Ph.D., ve své dobře napsané knize s názvem "From Sirius to Earth: A Therapist Discovers a Soul Exchange" (Ze Síria na Zemi: Terapeutka objevuje výměnu duší). Za sebe jsem v tuto chvíli rád, že nikdo netvrdí, že Sírius je Planeta opic! Ovšem žerty stranou, údajně velký znalec sumerského jazyka - Zecharia Sitchin, ve své dnes již klasické knize "Dvanáctá planeta" napsal:

"Piktografickým znakem pro tuto planetu byl ... kříž. Tento klínopisný znak, který znamenal také Anu a božstvo, se v semitských jazycích vyvinul v písmeno "tav". Všichni starověcí lidé totiž považovali přiblížení této planety za znamení velkých změn a začátku nové éry."

Evelyn Fuqua, Ph.D a její citovaná kniha

To není přitažené za vlasy; "kříž" není sám o sobě křesťanským symbolem. Vynikající badatelé Vincent Bridges a Jay Weidner svého času publikovali knihu "The Mysteries of the Great Cross of Hendaye: Alchemy and the End of Time" (Mystérium velkého kříže v Henday: Alchymie a konec času). Autoři v rámci tohoto mnohotvárného příběhu zkoumali mystické úvahy alchymisty známého jako Fulcanelli ve francouzském Hendaye; muže, který vytvořil kamenný monument, jenž určitým způsobem oslavuje "dvojí katastrofu" a zhroucení civilizace. Toto zašifrované poselství ve tvaru kříže se pro nás ukáže jako cenné, jakmile budeme pokračovat, není třeba říkat; ale prozatím si jednoduše zapamatujte, co řekl v této "galaktické" záležitosti:

" Kříž je velmi starobylý symbol, používaný ve všech dobách, ve všech náboženstvích, všemi národy, a bylo by chybou považovat ho za zvláštní emblém křesťanství. Kříž je galaktický symbol křižovatky, na níž se protíná planeta X - Sirius - a miliardy dalších slunečních soustav, které gravitují ke středovému bodu galaktické roviny magnetismu. Představte si tvar přesýpacích hodin a to, jak je třeba přenést obsah spodní sféry do horní sféry prostřednictvím rotace kolem osy, a máte obraz, který si představuji s ohledem na účel posunu elektromagnetických pólů: Přenos informací. Jde o to, že musíme stahovat a nahrávat biologické znalosti z našeho binárního těla duše-dvojčete na Síriu podle harmonogramu, který odráží Velkou roční precesi rovnodenností, možná podobně jako počítačový záložní plán FEMA pro přírodní katastrofy. Proč však tato obecná planeta X není snadno viditelná našimi dalekohledy - nebo snad ano? Údajně se nachází na dráze, která ji na dlouhá období přivádí za naše Slunce takže naše hlavní observatoře v USA a Evropě nemohou dost dobře detekovat její elektromagnetickou stopu".

Vincent Bridges - klíčová publikace - Jay Weidner

Ačkoli, jak jsem pochopil, tento problém se řeší mnoha způsoby, například změnou polohy Hubbleova kosmického dalekohledu, nebo přidáním nové platformy - observatoře Concordia v Antarktidě. Není divu, že badatel Andy Loyd "Planetu X" ve své knize, jež má podtitul "Důkazy o Planetě X", nazývá "Temnou hvězdou" a pak je tu ještě "Návrat Planety X: Pelyněk" od Jaysena Q. Randa. Všechny tyto texty tedy tak či onak hovoří o vizích konce světa, vyvolaných kataklyzmatickými interakcemi "Planety X" uvnitř naší sluneční soustavy, které se mohou, ale nemusí shodovat s rostoucím rizikem globálních srážek asteroidů, meteoritů, komet, galaktických gama záblesků (GRB), výronů koronální hmoty v rámci 24. slunečního cyklu, slunečních erupcí anebo geofyzikálního posunu pólů v roce 2022. Upozorňuji, že chápání výrazu "konec světa" je vysoce relativní záležitostí. Nicméně mou nejoblíbenější knihou o výše uvedených spekulacích je "Ztracená hvězda mýtů a času" od Waltera Cruttendena a jeho doprovodné DVD s názvem "Velký rok", které namluvil James Earl Jones. Walter je hlavním zakladatelem a badatelem neziskové "Binary Research Institute" (BRI) a každoročně pořádá v jižní Kalifornii konferenci o precesi a starověkém vědění (CPAK). Proč? Z knihy se dozvídáme:

"Teorie Nemesis navrhuje, že masové vymírání bylo způsobeno dopady komet a že k němu došlo na pravidelně, protože na binární oběžné dráze s naším Sluncem se nacházel nějaký objekt o velké hmotnosti, označovaný jako hvězda Nemesis:"

Andy Lloyd a citovaná publikace
Walter Cruttenden a citovaná publikace

Dále je podle "BRI" rezonanční vztah naší dvojhvězdy se vší pravděpodobností zodpovědný za sklon pólů, axiální "kmitání" naší Země kolem Slunce. To má být v rozporu se současnou představou, že precese rovnodennosti je způsobena gravitačním působením Slunce-Měsíc, neboť takový názor je podle mne příliš krátkozraký. Může to být způsobeno polárními protiběžnými oběžnými drahami našeho Slunce a Síria s elektromagnetickým přetahováním, které tato dvě tělesa vedou, když obíhají kolem centrálního bodu Mléčné dráhy. Je tedy příchod energetické signatury Síria, která byl našimi předky klasifikován výrazem "Satan", do roviny oběžné dráhy naší sluneční soustavy nutně zhoubnou událostí? V každém z těchto scénářů "konce času" je mnoho nezodpovězených otázek, ale z toho, jak tyto prognózy vidím, jsem stále jasným optimistou. Vím, že chaos, který podněcuje kolaps, živí "chobotnice" "Nového světového řádu".

Všechny ty předpovědi chaosu způsobených člověkem a přírodními katastrofami nejsou v žádném případě hotovou věcí! Abych to shrnul, Vesmír má zálibu hrát své hry se dvěma hráči a všechny ty varianty, alespoň zpočátku, spojuje s partnerem, tak proč ne galaxie, slunce a planety, stejně jako lidé? Možná je tento návrat Síria kosmickým záložním plánem, záchrannou sítí, jak tomu říkám, která je podobná tomu, co děláme s počítačovými sítěmi, protože tato redundance by zabránila ztrátě učení, čili informací, které shromažďujeme v průběhu svých inkarnací, aby se neztratily při masovém vymírání nebo globálních kolizích se změnami klimatu a samotného vědomí? Kdo ví...

Dokonce říkáme, že "na tango jsou potřeba dva", nebo ne? Chci říct, že Stvořitel možná také nedává všechna svá vejíčka - a spermie - do jednoho košíku. Z nedávného vědeckého odhalení, které má dobrý důvod, neboť "5001000 masivních asteroidů pravidelně křižuje dráhu Země a každý z nich by mohl způsobit globální katastrofu, přichází varování a vyzva k rychlým preventivním opatřením". "Asociace výzkumníků vesmíru" (ASE) na tiskové konferenci v sídle OSN ve Vídni, představila svou zprávu pod názvem "Hrozba asteroidů". V současné době je odborníkům v této oblasti známo přibližně 6 000 kosmických objektů, které krouží kolem planety, a z nich až 1 000 má průměr 150 km nebo více, což znamená, že by mohly způsobit velké škody na zemském povrchu, vyvolat požáry, tsunami a následné katastrofy včetně hladomoru. Ačkoli by mělo být možné předpovědět srážku až 15 let předem, než k ní dojde, technologie potřebná k odklonění přilétajícího asteroidu ještě nebyla vyvinuta a rozhodně by to vyžadovali mezinárodní spolupráci světových mocností.

Skutečně se ozývá mnoho znepokojivých hlasů, které je třeba prozkoumat.

-pokračování-

Další díly