Iva Procházková je oceňovanou autorkou u nás i v německy mluvících zemích. Před sedmi lety uvedla na scénu Mariána Holinu a krimi sérii Vraždy v kruhu, které se dočkaly i televizní podoby. O nejnovější díl Doteky zabitých můžete soutěžit. Vyhrajte jeden ze tří výtisků.

Iva Procházková uvedla Mariána Holinu, majora pražské mordparty, sympatického čtyřicátníka s neortodoxními způsoby vyšetřování před sedmi lety v knize Muž na dně. Do jeho výbavy patří i experimentování s astrologií, kterou chápe jako cestu k poznání pohnutek zločinu. Následovaly krimi romány Dívky nalehko a Nekompromisně a samozřejmě televizní seriál Vraždy v kruhu s Ivanem Trojanem v hlavní roli.

Soutěžit můžete do 30. srpna 2021.

Ceny do soutěže věnovalo nakladatelství PRÁH.

ANOTACE

Nový případ charismatického majora Holiny, kterého čtenáři znají z TV série Vraždy v kruhu

„U stolu sedí žena s plavými vlasy. Dalo se čekat, že přijde. Zabití přicházejí. Touží po pozornosti, touží po doteku. Plavovláska má roztržené šaty a pořezaný krk, je bledá. Ptá se: „A kdo umře teď?“

Jaro je plné příslibů. Nové lásky se hlásí o slovo, staré znovu rozkvétají. A hudba inspiruje – k bouřlivým citům i k vraždě. Když se major Holina ujímá případu mrtvé mladé ženy v pražském Rudolfinu, jedno ví s jistotou: půvabná klarinetistka svůj part už nikdy nedohraje.

V nejnovějším případu Doteky zabitých čtenáři najdou jak originální zápletku, napětí a humor, tak i nečekané zvraty majorova osobního života.

Vydává nakladatelství PRÁH, 288 stran.

Soutěžní formulář.

Sledujte náš Facebook a nenechte si ujít naše články. Podělte se o ně s přáteli.

Odesláním formuláře soutěže souhlasíte s Všeobecnými podmínkami. Podívejte se, jak nakládáme s osobními údaji.

Soutěž již skončila.

Správná odpověď: mrtvé mladé ženy v pražském Rudolfinu

Výherci: Milan Večerka, Pavel Pokorný, Marie Janíková

Líbilo se? Dejte o článku vědět ostatním: