zdroj: Square Enix

Hrdinka Life is Strange: True Colors dokáže číst a prožívat cizí emoce. Podívejte se sami

19. 8. 2021 12:03 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Pokračování populární série příběhových adventur, Life is Strange: True Colors, je skutečně za rohem. Do jeho vydání nezbývá ani měsíc, a tak je čas ukázat nějaké ty záběry z hraní, což vydavatelství Square Enix ve spolupráci s vývojáři z Deck Nine provedlo v rámci 13minutového videa z úvodu dobrodružství.

I True Colors nás zavedou na USA, tentokrát do státu Colorado, kde si pod Skalistými horami hoví městečko Haven Springs. A také nová hrdinka Alex Chen, která na rozdíl od předchozích protagonistů už nějakou dobu žije se svou nadpřirozenou schopností – dokáže slyšet myšlenky jiných lidí a také vidí, či dokonce prožívá jejich emoce.

V nové ukázce z hraní se Alex vydává do obchodu s deskami, kde se setkává se strážcem národního parku Ryanem a také se starou známou z Before the Storm, DJkou a prodavačkou Steph Gingrich. Ta si pro sebe v rámci True Colors vysloužila také samostatné rozšíření Wavelengths, kde pravděpodobně zájemcům vysvětlí, jak se z oregonského Arcadia Bay dostala až do Colorada. DLC vyjde tři týdny po základní hře, 30. září.

zdroj: Square Enix

Žádná revoluce v žánru příběhových adventur se tady zřejmě konat nebude, většina ukázky sestává z větvených rozhovorů, vnitřních monologů Alex a záběrů na černou kočku. V jedné chvíli ale přijdou ke slovu i její schopnosti, když se Steph naštve během telefonátu. Dá se předpokládat, že akčnější momenty si tvůrci šetří na samotnou hru.

Life is Strange: True Colors vychází 10. září 2021 pro PC, PlayStation, Xbox a Stadii. Tentokrát celé najednou, takže nemusíte další rok čekat, než budou venku všechny epizody. Dříve oznámená verze pro Switch se odkládá na pozdější datum, měla by ale stihnout vyjít ještě v letošním roce.

Kolekce remasterů prvních dvou dílů Life is Strange rok 2021 nestíhá, Square Enix ji nedávno ze září odložil na příští rok.

Nejnovější články