Serie A - preview 1. kola: AC Milán se postaví Sampdorii

21.08.2021, 09:07, aktualizováno 23.08.2021, 08:37
Previews
Dvěma zápasy bude dohráno první kolo Serie A. Cagliari chce proti Spezii nechat zapomenout na nevydařenou minulou sezonu, zatímco Sampdoria pod novým trenérem hostí AC Milán...
Cagliari Calcio - Spezia Calcio  (pondělí 18:30)
Cagliari přivítá v 1. kole italské nejvyšší soutěže Spezii a bude jednoznačně cílit na tři body. Loni se Sardiňané zachraňovali, což v žádném případě nechtějí opakovat. Podle nejrůznějších prognóz se však záchranářské starosti budou týkat hostů.

Domácí už mají jeden soutěžní zápas za sebou. V Coppa Italia minulý víkend porazili Pisu 3:1 a na úvodní duel Serie A se naladili tím nejlepším způsobem. Co se týče mercata, Cagliari už minulé léto vydatně posilovalo, ale bohužel na vyšší mety nedosáhlo. Kádr se ale ustálil a měl by hrát mnohem důstojnější roli - minimálně ve středu ligové tabulky.

Tam by se ráda viděla i Spezia, která nakonec splnila svůj cíl a zachránila se. Stejný cíl bude mít i trenér Thiago Motta a povedený začátek sezony by se náramně hodil. Také Spezii se v Coppa Italia dařilo a výhrou nad Pordenone postoupila do druhého kola.

Lepší vzájemnou bilanci měla minulý rok Spezia. Domácí zápas vyhrála 2:1 a na Sardinii brala bod.

Cagliari nebude v pondělním zápase kompletní. Rog, Faragó, Pinna i Ladinetti mají nejrůznější zdravotní problémy. Oproti tomu je Spezia v plné síle s výjimkou Seny.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Ceppitelli, Godín, Carboni - Zappa, Marin, Strootman, Deiola, Dalbert - Joao Pedro, Pavoletti
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Zoet - Nikolau, Erlić, Hristov - Amian, Kovalenko, Maggiore, Ferrer, Verde - Mraz, Colley
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.52 - 3.96
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - AC Milán  (pondělí 20:45)
Až v pondělí vstoupí na scénu Serie A její vicemistr AC Milán. Věhlasný celek se po letech strádání vrátil do popředí tabulky a tam bude chtít setrvat i v následující sezoně. Rossoneri se loni pyšnili skvělou venkovní bilancí a tu mohou potvrdit i v prvním kole na hřišti Sampdorie Janov. "Námořníky" těsně před začátkem sezony opustil český záložník Jakub Jankto.

Český reprezentant Jankto přijal nabídku španělského Getafe, takže Serie A je ochuzena o další české jméno. Samdporia zatím žádnou náhradu nepřivedla a celkově je z její strany mercato hodně skromné. Nejvýraznější změna se udála na postu trenéra. Claudia Ranieriho nahradil Roberto D'Aversa a určitě bude chtít minimálně zopakovat loňskou devátou příčku. První soutěžní zápas už má Sampdoria za sebou, v 1. kole Coppa Italia přehrála 3:2 Alessandrii.

Mnohem větší ambice má pochopitelně pondělní soupeř AC Milán. Ve městě módy se potichu mluví o útoku na Scudetto, ale mnohem důležitější bude obhájit postavení v první čtyřce. Rossoneri se také po letech vracejí do Ligy mistrů a v bojích na dvou frontách chtějí být úspěšní. "Myslím, že je to můj nejsilnější Milán. Vidím hráče mnohem uvědomělejší a dospělejší, kluci jako Tonali nebo Leão mi připadají vyzrálejší. Celý tým je silný. Chceme vyhrát všechny zápasy. Když spojíme pokoru a ctižádost, můžeme si vést dobře," řekl na tiskovce Pioli.

Milánští budou muset zapracovat především na domácích zápasech, ve kterých dost často ztráceli. Na San Siro se navíc vrátí fanoušci a ti by mohli s tímto problémem pomoci. Novou sezonu každopádně odstartují na Luigi Ferraris, kde naposledy zvítězili 2:1.

"Sampdoria je týmem, který velmi dobře brání, má kvalitu směrem dopředu a jasnou identitu. Je nebezpečná a určitě to bude těžký debut. Daří se nám a chceme začít tím nejlepším způsobem, tedy vyhrát zítřejší utkání," prohlásil milánský kouč. AC v přípravě neprohrálo - remizovalo s Valencií, Realem Madrid nebo porazilo Panathinaikos.

Sampdoria bude mít k dispozici kompletní kádr, což se o Milánu říci nedá. Začátek nové sezony zmešká nestárnoucí Zlatan Ibrahimović. Jeho místo v útoku zaujme Olivier Giroud, který se v přípravě střelecky prosazoval. Pioli na tiskové konferenci oznámil i absenci Francka Kessiého, jenž má za sebou Olympijské hry.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello - Thorsby, Silva, Candreva, Gabbiadini, Damsgaard - Quagliarella
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Calabria, Kjaer, Tomori, Theo Hernández - Bennacer, Tonali - Saelemaekers, Brahim Díaz, Leao - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.94 - 3.49 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - Salernitana Calcio  (neděle 18:30)
Po dlouhých dvaadvaceti letech se na scéně Serie A představí Salernitana. V očích mnoha příznivců Calcia velká neznámá. Salernitana se okamžitě zařadila mezi hlavní adepty na sestup, ovšem těmto prognózám se bude chtít vzepřít. Úvodní kolo nejvyšší soutěže zavede nováčka na stadion Renato Dall'Ara, kde má své působiště Boloňa FC.

Rossoblu loni obsadili dvanácté místo, ale s průběžnými výsledky nemohli být spokojeni. Především závěr se Boloně nepovedl, o čemž svědčí sedm zápasů bez vítězství. Minulý ročník začínal Mihajlovićův tým na San Siru s AC Milán, ale tentokrát má schůdnější los a začne doma proti absolutnímu nováčkovi Salernitaně. Všichni očekávají domácí vítězství a k tomuto cíli by měla dopomoci i nová akvizice rakouský útočník Marko Arnautović.

Salernitana - klub z jižní části Itálie, přesněji Kampánie, si vybojoval účast v nejvyšší soutěži po dvaadvaceti letech, když v Serii B obsadil konečné druhé místo. Vedení se rozhodlo výrazně posílit a přivedlo celou řadu hráčů. To může být ale v jistém smyslu i nevýhoda, protože nikdo neví, jak to bude doplněnému týmu fungovat.

Boloňa a Salernitana se potkaly v Serii A naposledy v roce 1999 a je celkem překvapující, že Salernitana doma zvítězila vysoko 4:0. A možná ještě překvapivější je fakt, že Rossoblu na klub ze Salerna nikdy nevyzráli. Vraťme se ještě na okamžik do roku 1999. Tehdy ze Serie A sestupovaly čtyři týmy a Salernitaně chyběl ke konečné záchraně jeden bod.

Trenér Siniša Mihajlović bude postrádat pouze Dijkse, jinak má všechny hráče pohromadě. Také jeho protějšek Fabrizio Castori může počítat s většinou svých hráčů, s výjimkou Veseliho a suspendovaného Di Tacchia.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - De Silvestri, Medel, Bonifazi, Hickey - Schouten - Orsolini, Soriano, Dominguez, Barrow - Arnautović
Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Belec - Gyomber, Strandberg, Jaroszynski - Kechrida, M.Coulibaly, L.Coulibaly, Obi, Ruggeri - Bonazzoli, Djurić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.40 - 6.27
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Juventus FC  (neděle 18:30)
Zpátky usednout na italský fotbalový trůn bude chtít Juventus. Vedení Bianconeri přivedlo staronového kouče Allegriho a nemůže mít jiný cíl, než zisk Scudetta. "Stará dáma" započne náročnou cestu i s Cristianem Ronaldem v Udine.

Zisk Scudetta, nic jiného Juventus v domácí soutěži neakceptuje. Vedle toho si opět brousí zuby na Ligu mistrů, kterou naposledy opanoval v roce 1997. O návratu populárního Maxe Allegriho se toho už napsalo dost, stejně jako o setrvání hvězdného Cristiana Ronalda. Kádr Juventusu se přes léto takřka vůbec nezměnil, přesto si jednu důležitou posilu hýčká - ze Sassuola přišel mistr Evropy Manuel Locatelli. Právě on by měl okysličit loni špatně fungující záložní řadu.

Juventus cestuje v prvním kole do Udine a očekává složitý zápas. "První zápas je vždycky těžký. Udinese je fyzicky silný tým, který navíc loni patřil k nejproduktivnějším týmům. Je dobrý v rychlých protiútocích prostřednictvím mladých a technických hráčů," varoval Allegri. V loňské sezoně vyhrál Juventus oba vzájemné zápasy a favoritem bude i v neděli.

Udinese v létě ztratilo Rodriga De Paula a společně s ním odešlo celkem devět ligových branek. Útok na evropské poháry se asi konat nebude, nicméně Gotti by rád držel klidný střed tabulky. Nedělní zápas je pro jeho svěřence velkou výzvou a ti si věří.

"Klíčem k úspěchu bude nedávat Juventusu mnoho prostoru a také jenom nebránit. Nemůžeme nechat týmy jako Juventus odpočívat v jejich komfortní zóně, potřebujeme fyzickou a duševní sílu a také trochu štěstí," prohlásil na tiskové konferenci kouč Luca Gotti.

Trenér Udinese se také vyjádřil k návratu Allegriho. "Očekávám, že uvidíme Juventus, na který jsme byli pět let zvyklí pod Allegrim. Silný tým s vítěznou mentalitou," dodal trenér Udinese. Domácí tým už má soutěžní premiéru za sebou. V 1. kole Coppa Italia zdolal Ascoli 3:1, když se prosadili dvakrát Pereyra a jednou Molina.

"Zebry" se na úvod sezony musejí obejít bez Nestorovskiho a Strygera Larsena. Oba hráče trápí zdravotní problémy. Podobně je na tom i Juventus. Arthur s Rabiotem zůstávají na marodce, zatímco u McKennieho se jedná o karetní trest z minulé sezony. V nominaci na utkání nechybí nově příchozí Locatelli ani Kaio Jorge.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Becao, Nuytinck, Samir - Molina, Pereyra, Walace, Makengo, Udogie - Pussetto, Deulofeu
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Danilo, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro - Bentancur, Ramsey, Bernardeschi - Chiesa, Dybala, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.86 - 4.06 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - ACF Fiorentina  (neděle 20:45)
AS Řím vstupuje do nové sezony s Josém Mourinhem a už to je důvod si na celek z věčného města pořádně posvítit. Budou "Vlci" usilovat o Scudetto, první od roku 2001? Giallorossi mají v prvním kole Serie A nevyzpytatelného soupeře Fiorentinu, která hodlá na předchozí neúspěšné sezony zapomenout. I ve Florencii pomýšlí na vyšší umístění.

Portugalský fenomén jménem Mourinho si soutěžní premiéru za AS Řím odbyl ve čtvrtek, kdy jeho nový tým sehrál důležité utkání předkola Evropské konferenční ligy proti Trabzonsporu. A začal vítězně, protože Římané přivezli z Turecka nadějný výsledek 2:1. "Vítězství vždycky pomůže s uzdravením. Když vyhrajete, únava už není taková, jako po porážce. A to je pro nás dobré," komentoval výsledek Mourinho. Zároveň tím poukázal na to, že jeho tým měl před zápasem s Fiorentinou jen dva dny odpočinku.

"Jsme připraveni, i když jsme hráli teprve před 48 hodinami. Ale dnešní sport už je takový. Šíře kádru nám může pomoci v těžších chvílích," pokračoval Mourinho a dodal, že v novém působišti myslí jenom na vítězství. "Půjdeme do každého zápasu s cílem vyhrát. Nebude žádný zápas, ve kterém nebudeme chtít zvítězit."

Hned v prvním kole čeká Římany nebezpečná Fiorentina. Loni div nehrála o sestup, ale letos míří ambicemi opět vysoko. Trenérskou rošádu se podařilo vyřešit příchodem Vincenza Italiana a jinak kádr výraznějších změn nedoznal. Ve Florencii možná překvapivě skončil Franck Ribéry, nicméně horká zboží Milenkoviće, Castrovilliho a Vlahoviće se podařilo udržet.

V posledních dvou letech hovoří vzájemná bilance jednoznačně pro AS Řím, ovšem pokud bychom "zajeli" hlouběji do historie, už by to tak jednoznačné nebylo. Jeden výsledek ale stojí obzvlášť za připomenutí - dne 30. ledna 2019 zvítězila Fiorentina nad AS Řím v rámci Coppa Italia 7:1! Zopakovat podobný výsledek není příliš pravděpodobný.

José Mourinho má k dispozici kompletní kádr a na tiskovce se nechal slyšet, že mnoho změn oproti pohárovému zápasu dělat nebude. Ani jeho protějšek Vincenzo Italiano nepostrádá žádné hráče a ve věčném městě může nasadit to nejsilnější.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patricio - Karsdorp, Mancini, Ibaňez, Vina - Cristante, Diawara - Zaniolo, Mchitarjan, El Shaarawy - Shomurodov
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Venuti, Milenković, Igor, Biraghi - Bonaventura, Pulgar, Castrovilli, Callejón - Vlahović, González
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 4.21 - 5.17
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Venezia FC  (neděle 20:45)
Nováček Serie A Venezia FC, neboli "počeštile" Benátky, zavítá v první kole na horkou půdu pod Vesuv. Neapol má nového trenéra a v letošní sezoně hodlá útočit zpět na pozice zaručující Ligu mistrů.

Tři body proti Benátkám se jeví jako povinnost, avšak na začátku sezony je možné všechno. Nováček se na Serii A naladil postupem přes Frosinone v Coppa Italia a už se nemůže dočkat, až vyběhne na trávníku monumentálního Stadia San Paolo. Naposledy se tu představil v roce 2004, když oba týmy hrály druhou nejvyšší soutěž.

Benátky si postup do Serie A vybojovaly až skrze play-off, ve kterém postupně vyřadily Chievo, Lecce a Cittadellu. Úctyhodný výkon, který čekal málokdo. Vedení se okamžitě začalo shánět po nových posilách a rozhlíželo se po celém světě - z USA přišli Busio nebo Tessmann, dále do významného historického města zamířili hráči z Belgie, Izraele nebo Rakouska. Každopádně mercato v podání Benátek ještě není u konce. Jak ale bude nový soubor pod Paolem Zanettim fungovat je otázkou.

Nováčka čeká hned v prvním kole křest ohněm, protože se představí v Neapoli. Partenopei přišli v posledním kole minulé sezony o Ligu mistrů a hned vzápětí i o trenéra Gennara Gattusa, kterého nahradil ostřílený Luciano Spalletti. Nový kouč nechtěl předsezonní cíle na tiskové konferenci prozradit, nicméně je zřejmé, že případné umístění mimo první čtyřku by bylo velkým zklamáním.

Už je tomu sedmnáct let, co se Neapol s Benátkami utkala naposledy a je zajímavé zmínit, že nikdy nevyhrála. V letech 2002-2004 se spolu oba týmy utkaly celkem čtyřikrát - jednou zvítězily Benátky, v dalších třech zápasech se zrodila remíza.

Co se týče absencí, Neapoli budou chybět Rog, Faragó, Pinna a Ladinetti. V tomto směru si hosté vedou lépe a Zanetti nebude mít k dispozici jen Leo Senu.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui - Fabian Ruiz, Lobotka, Zielinski - Politano, Insigne, Osimhen
Venezia FC - pravděpodobná sestava:
Maenpaa - Ebuehi, Caldara, Ceccaroni, Schnegg - Fiordilino, Peretz, Heymans - Di Mariano, Forte, Johnsen
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.13 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Janov CFC  (sobota 18:30)
Fotbalisté Interu Milán vstupují do nového ročníku 2021/2022, ve kterém budou obhajovat mistrovský titul. Bez trenéra Antonia Conteho, bez střelce Romela Lukakua i rychlíka Achrafa Hakimiho. Nakolik odchody těchto tří Nerazzurri poznamenají se můžeme dozvědět už v sobotu podvečer na stadionu Giuseppe Meazzy v Miláně. Soupeřem Interu bude Janov CFC.

Obhájit Scudetto je věc složitá, i když minulé ročníky pod nadvládou Juventusu to nepotvrzují. Dlouholeté kralování Staré dámy utnuli až Nerazzurri a možná se pokusí nastolit podobnou hegemonii, kterou zažívali v letech 2006-2010. Tehdy získali pět titulů v řadě - první tři pod Robertem Mancinim, zbylé dva pod José Mourinhem. Motivace obhájit je obrovská a pokud by se to Interu podařilo, získal by do své sbírky jubilejní dvacátý titul.

Inter ale v létě potkalo poměrně silné zemětřesení. Hlavní tváře úspěchu trenér Antonio Conte a kanonýr Romelu Lukaku odešli a nahradit je bude přetěžký úkol. Vedení Nerazzurri zvolilo zajímavé náhrady - v Laziu úspěšný trenér Simone Inzaghi a podobně úspěšný kanonýr v dresu městského rivala římského AS Edin Džeko. Ještě jednu změnu bychom měli zmínit. Christian Eriksen po kolapsu na mistrovství Evropy pochopitelně není k dispozici a tvořit hru by tak měl Hakan Çalhanoğlu, který přišel z konkurenčního AC Milán. Jinými slovy až příliš mnoho změn na důležitých postech nemusí dělat dobrotu, byť kádr Interu zůstává kvalitní.

Janov cestuje na věhlasný stadion s respektem, ale chce získat body, což se mu proti Interu povedlo naposledy v sezoně 2017/2018. Poté už s Nerazzurri jenom prohrával a nebylo to pouze o gól (5:0, 4:0, 4:0, 3:0, 2:0 a 3:0). Ofenzíva Grifonů jakoby si s obranou Milánských vůbec nevěděla rady. Možná jí tentokrát pomůže veterán Goran Panděv, mimochodem bývalý hráč Interu, který pamatuje i vítězství v Lize mistrů v roce 2010. Makedoňan v červenci oslavil 38 let a stále má co nabídnout.

Interu bude v prvním zápase scházet Lautaro Martínez. I o něm se hojně spekulovalo v souvislosti s odchodem do Barcelony. Finanční potíže Katalánců však transfer zhatily. O Eriksenovi již šla řeč a dalšími absentujícími jsou Sánchez, Gagliardini a Brazao. Co se týče Janova, tak Davide Ballardini nemůže počítat s Cassatou a suspendovanou dvojicí Bani, Behrami.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Darmian, Barella, Brožović, Çalhanoğlu , Perišić - Sensi, Džeko
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Vanheusden, Biraschi, Criscito - Sabelli, Sturaro, Badelj, Hernani, Cambiaso - Destro, Ekuban
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 5.86 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - US Sassuolo  (sobota 18:30)
Bez Roberta De Zerbiho i čerstvého mistra Evropy Manuela Locatelliho začíná novou sezonu Sassuolo. Klub z regionu Emilia-Romagna se představí ve Veroně, kde loni zvítězil o dva góly. Nového trenéra mají i v Hellasu a jde o jméno Sassuolu dobře známé - Eusébio Di Francesco.

Eusébio Di Francesco si udělal trenérské jméno právě v Sassuolu, ovšem na tohle působení navázat nedokázal. V Římě sice začal dobře, ale to mu dlouho nevydrželo. Další štace v Sampdorii a posléze v Cagliari byly doslova propadákem. Di Francesco se rozhodl zkusit štěstí ve Veroně, kde bude navazovat na úspěšnou práci Ivana Juriće. A úkol bude mít hodně složitý, protože loňské desáté místo bylo velkým nadplánem.

Hellas už má jedno soutěžní utkání za sebou a v 1. kole Coppa Italia si snadno poradil s Catanzarem. Jeho sobotní protivník bude o poznání tvrdším oříškem, protože už tři roky ho nedokázal porazit.

Hodně vysokou laťku nastavilo v minulé sezoně i Sassuolo. To do poslední chvíle bojovalo na dálku o Evropskou konferenční ligu s AS Řím a tento souboj jen těsně nezvládlo. Po sezoně se pak rozhodl odejít do Šachtaru Doněck trenér Roberto De Zerbi a pár dní zpátky se zrealizoval očekávaný přestup Manuela Locatelliho do Juventusu. Další hráče se ale podařilo udržet, včetně Domenica Berardiho, je však otázkou, jakou herní tvář vtiskne týmu nový lodivod Alessio Dionisi. Tomu se pro změnu podařilo vrátit do nejvyšší soutěže Empoli.

Veroně bude v prvním zápase scházet střelec Lasagna, který přišel z Udinese. Dále Ruegg a Faraoni. Podobně jsou na tom i hosté a Dionisi musí operovat bez Obianga, Henriqueho, Romagny a vykartovaného Kyriakopoulose.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Pandur - Dawidowicz, Gunter, Ceccherini - Cacellieri, Tameze, Veloso, Lazović - Barák, Zaccagni - Kalinić
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio - Lopez, Frattesi - Berardi, Djuričić, Boga - Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.41 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Turín FC - Atalanta Bergamo  (sobota 20:45)
Atalanta Bergamo dokázala třikrát v řadě skončit v první čtyřce a kvalifikovat se do Ligy mistrů, před novou sezonou si ale žádné konkrétní cíle nedává. I tak se od Bergamaschi hodně čeká, ovšem v prvním utkání na půdě Turína jim bude chybět celá řada opor. Jak se s touto situací vypořádají?

Postoupit třikrát v řadě do Ligy mistrů, navíc v předchozích dvou účastech i do vyřazovací fáze, to nemůže být náhoda. Tradičně skvělou práci odvádí Gian Pier Gasperini a i letos se od Atalanty hodně očekává, byť si žádné konkrétní cíle nedává. "Nezačínáme s tím, že musíme celou soutěž vyhrát," prohlásil na tiskové konferenci Gasperini. "Nezačínáme s cílem, protože existuje celá řada silných týmů, které si povedou lépe, než v minulých letech," pokračoval v opatrných slovech Gasperini.

Atalanta udržela až na výjimky kádr pohromadě a zůstal i Josip Iličić, o něhož měl enormní zájem AC Milán. Tím, kdo klub opustil, byl obránce Romero. Jeho novým působištěm se stal Londýn, konkrétně Tottenham Hotspur a jako náhradu za něj Atalanta získala z Juventusu obránce Demirala.

Zapomenout na minulou sezonu bude chtít FC Turín. Granata se zachraňovala a obsadila až sedmnácté místo, tedy poslední nesestupové. Vedení nechce nic podobného opakovat a na trenérskou lavici angažovalo Ivana Juriće, který dělal zázraky s Hellasem. Chorvatský lodivod však bude v prvním zápase kvůli trestu chybět, takže mužstvo povede asistent Paro.

Utkání slibuje nesmírně zajímavou podívanou. Alespoň podle vzájemných výsledků z minulé a předminulé sezony. Horor, který si Turínští prožili v lednu minulého roku, fanoušci dobře pamatují. Atalanta tehdy zdemolovala Býky na jejích půdě 7:0. Další zápasy pak přinesly gólové hody na obou stranách, včetně úplně posledního zápasu v Bergamu (3:3).

Turínu bude hned na startu chybět čtveřice hráčů a nejde o ledajaká jména. Se zraněním laborují Ansaldi, Zaza, Milico a Koné. Snad ještě hůře je na tom Atalanta - Hateboer, Toloi, De Roon, Freuler i Zapata jsou členy základní jedenáctky.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković - Izzo, Bremer, Rodríguez - Singo, Lukić, Mandragora, Aina - Linetty, Pjaca - Sanabria
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Djimsiti, Demiral, Palomino - Maehle, Pašalić, Pessina, Gosens, Iličić - Malinovskyi - Muriel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.16 - 4.52 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Empoli FC - SS Lazio  (sobota 20:45)
Maurizio Sarri odváděl v Empoli skvělé služby a naprosto zaslouženě si později vysloužil lukrativnější angažmá počínaje Neapolí a konče Juventusem. Nyní je dvaašedesátiletý kouč u kormidla Lazia a Biancocelesti, jež pod ním začínají novou éru, chtějí být úspěšní.

Pro Empoli to bude jednoznačně zvláštní první duel nové sezony, protože se na místo činu vrátí Maurizio Sarri. Muž, který vedl Azzurri v letech 2012 - 2015 a dovedl je do Serie A. Navíc hned v další sezoně je dokázal mezi italskou elitou udržet. Empoli pod ním hrálo náročný a líbivý fotbal, takže není divu, že po Sarrim následně sáhly velké kluby včetně třeba londýnské Chelsea.

Po odchodu Simone Inzaghiho byl Sarri jmenován hlavním trenérem Lazia, tedy klubu, který má každý rok velké ambice. Jak si v novém angažmá povede?

O výjimečnosti situace hovořil na tiskové konferenci i současný trenér Empoli Andrea Andreazzoli. Nejenže jde o první utkání nové sezony, ale návrat Sarriho dává zápasu úplně jiný rozměr. Andreazzoli hovořil také o Sarriho zásluhách vůči klubu, pro který toho udělal spoustu.

Empoli vstupuje do sezony s cílem udržet nejvyšší soutěž, jiné priority snad ani mít nemůže. Podcenit ho však Lazio nesmí, jinak by si těžko z Empoli odvezlo body. "Bude to těžký zápas a pokud budou hrát stejně jako proti Vicenze, tak nás mohou rozhodit a dostat do potíží. Mají k dispozici kvalitní hráče. Jsou velmi technickým a skvělým týmem," varoval před sobotním soupeřem Sarri.

Andreazzoli má oproti Sarrimu výhodu kompletního kádru. I když musíme podotknout, že ani na straně Biancocelesti není situace dramatická. Scházejí pouze Adekanye a Cataldi.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanović, Ismajli, Romagnoli, Marchizza - Ricci, Stulać, Bandinelli - Bajrami, Haas, Mancuso
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj - Milinković, Leiva, Akpa-Akpro, Felipe Anderson - Immobile, Moro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.99 - 3.84 - 1.94
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bologna FC00000:00
 Venezia FC00000:00
 Udinese Calcio00000:00
 Atalanta Bergamo00000:00
 Turín FC00000:00
 AC Milán00000:00
 UC Sampdoria00000:00
 ACF Fiorentina00000:00
 AS Řím00000:00
 SSC Neapol00000:00
 Salernitana Calcio00000:00
 Janov CFC00000:00
 Inter Milán00000:00
 US Sassuolo00000:00
 Hellas Verona00000:00
 SS Lazio00000:00
 Empoli FC00000:00
 Spezia Calcio00000:00
 Cagliari Calcio00000:00
 Juventus FC00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (275)

Přidat komentář
cizinec

Forza Inter

Reagovat
Furia Ceca

https://football-italia.net/agent-locatelli-to-juve-over-a-year-in-the-making/

“In all honesty, I never feared the whole thing might collapse. Juventus always wanted Locatelli, while Cherubini proved himself to be a patient negotiator. He was clear with us from the first day: Manuel is our priority and sooner or later we will sign him,” continued the representative.

Reagovat
10

Ani jsem nevěděl, že Manu je odmalička Juventino, stejně jako jeho rodina. Tohle naštěstí nešlo posrat, protože on očividně chtěl jen do Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám jasno o novém dresu, jen teda nevím, jaký vybrat, možná radši ten reprezentační

Reagovat
Eldarion

Sranda, že po prestupe je zrazu každý cuore fanúšik od malička a sníval o tom celý život

Reagovat
Furia Ceca

Jenomže v případě Locatelliho to je pravda, četl jsem o tom už několikrát dřív. A není težký dohledat, kdo komu v dětství fandil. Třeba Verratti nebo Del Piero byli Juventini, Pirlo s Berardim jsou Interáci apod.

Reagovat
Furia Ceca

Já to říkal ↑

Není těžký dohledat, kdo komu v dětství fandil

Reagovat
10

To možná jo, ale v tomhle případě ta poznámka moc namístě není

Reagovat
smazaný uživatel

Babička Juventina, to je rodinná záležitost

Reagovat
smazaný uživatel

To není jak Chiesa, co se fotil s šálou Merda Juve

Reagovat
Pipo123

Som zvedavý, Moro by mal hrať dnes v základe, hodne sa na neho teším.

Reagovat
zurix_new

Sestava očekávaná, tak pojďme na to!

Forza INTER

Reagovat
lnterista

Forza Inter

Reagovat
Nuno čomes

Skriniar

Hakan

Reagovat
lnterista

Hakan je borec

Reagovat
zurix_new

Hakan Dobrá premíéra

Reagovat
Alberto Aquilani

No jo, Callhanoglu už 1+1. Jasné, že si tú formu neudrží, ale veľa golov dá Inter z jeho kopacej techniky. Pre Inter dobrá posila a AC jeho odchod tiež ucíti.

Reagovat
Panděvova ofina

Přesně. Forma bude kolísavá, ale z tohodle těžit budeme i tak

Reagovat
Hagi79

Reagovat
Nuno čomes

Hakan!

Reagovat
Panděvova ofina

Jako ty rohy od Hakana jsou úplně jinde. A gol, no nejspíš jsme někoho kdo umí vystřelit potřebovali.

Reagovat
Alberto Aquilani

Si hovorím ako by to dopadlo, keby to Džekinho pri prvom gole nenarazil Hakanovi, ale Pellegrinimu. Lopta by sa ešte teraz plazila pri rohový prápor.

Reagovat
Panděvova ofina

Reagovat
lnterista

Nebo kdyby to narážel Lukaku a ne Dzeko.

Reagovat
Tomanatura

By se od nej odrazilo k rohovemu praporku

Reagovat
zurix_new

By se otočil a dal to k tyči

Reagovat
Tomanatura

To je mozne taky

Reagovat
Alberto Aquilani

*pri druhom

Reagovat
snuff24

kde koukáte prosím na Inter ??

Reagovat
snuff24

dekuji

Reagovat
JozefJ

Nova sport 4

Reagovat
Tomanatura

Ballardini leti po 4 kolech

Reagovat
Panděvova ofina

Sensi je úplně na nic. Tady se to nepovede restartovat

Reagovat
Panděvova ofina

Sensi je úplně na nic. Tady se to nepovede restartovat

Reagovat
smazaný uživatel

To už sa hrá dnes Seria A? Však mám pocit ako by sa len nedávno skončila A už tu máme novú sezónu Tak vitajte všetci priaznivci Serie A v našich pravidelných diskusiách

Reagovat
lnterista

Dzeko neni vůbec spatnej

Reagovat
Panděvova ofina

On je narozdíl od Lukaka skvělý do kombinace

Reagovat
lnterista

Jj balzám na oči když porovnám

Reagovat
smazaný uživatel

A já tu od vás dostával čočku, jak Lukaka nikdo nenahradí a že Džeko už na to nemá

Reagovat
lnterista

Já nechci hejtit Lukaka...hodně mile překvapil ale nikdy jsem nebyl jeho velkým fanouškem. To já určitě nebyl...kazdej je nahraditelnej

Reagovat
Panděvova ofina

Ono je hodně brzo dělat závěry, ale já určitě nebyl ten, který z odchodu Lukaka dělal konec světa

Reagovat
smazaný uživatel

U něj je to o motivci, i loni v Římě na konci EL a lize ukazoval, že je pořád o třídu lepší než Borja. Jenže to předvedl tak ve čtyřech zápasech za celý rok, jinak měl tým na párku jak se říká. Inter je nová výzva, pokud vydrží fyzicky celý rok, tak může být s klidem capocannoniere, ale v ŘÍmě by už nikdy nebyl.

Reagovat
Pipo123

Reina; Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj; Milinkovic, Leiva, Akpa Akpro; Felipe Anderson, Immobile, Pedro.

Reagovat
Nuno čomes

Edin!

Reagovat
snuff24

Tak to byla docela paráda teď už musí být snad každému pochybovači jasné, že titul zůstane v Miláně vždyť zbývá už jen 37 kol FORZA INTER

Reagovat
Panděvova ofina

Té konzistence se právě obávám. Ale to, co mi zvedá náladu a co jsem chtěl veškeré ty roky vidět byla pohledná hra a to je to, co mě osobně naplňuje nejvíc. Snad to bude pokračovat...

Reagovat
Nuno čomes

Dneska to bylo super. Tak snad to tak půjde dále.

Reagovat
stuff

Ouch, to co je s prenosmi z Talianska? To na SK nema nikto prava? Kde pozerate?

Reagovat
sinter

digi go

Reagovat
Adyss

A to ti ide nová sport 3 a 4???

Reagovat
sinter

áno

Reagovat
RKBoy

magio go za 10,90 a máš tam všetky ligy.

Reagovat
RKBoy

mesačne.

Reagovat
stuff

Ja mam magio a mam/mal som digi balik. Treba nieco navyse? Pripadne aky kanal hladat?

Reagovat
RKBoy

záleží od toho aký balík magio máš.. L a XL by mali mat tie nové športové stanice miesto digi sportu.. M ich nemá pokial viem.

Reagovat
stuff

Mam premier sport, arena sport, novasport... ale nikde nevidim Serie a zapasy

Reagovat
RKBoy

Lazio momentálne dávajú na Nova Sport 4.. skús si zistit aký balík máš, ale pravdepodobne M.

bud si to zvýš aspon na L, ale stiahni tú appku magio go, ktorú by si mal mat teraz ako zákazník s tv balíkom zadarmo, tam budú všetky športové kanály na 100%.

Reagovat
stuff

Super, mam ho na kanali 312.

Reagovat
RKBoy

ale magio go by si mal mat zadarmo, takže kludne ich nájdeš aj tam, stačí stiahnut appku to tv, mobilu alebo PC.

Reagovat
Alberto Aquilani

Empoli za 23 minút mohlo dať 4 góly. Ale samozrejme dnes prehrajú

Reagovat
smazaný uživatel

Imobile kopal 70.penaltu?!

Reagovat
Alberto Aquilani

Tá individuálna nekvalita hráčov Empoli je šialená. Neviem ako hrozní by museli byť ostatní aby nezostúpili. Tam nie je jediný zaujímavý hráč a aj ten Cutrone vyzerá, že ho prestal baviť život. Pritom Lazio im dovolilo dať kludne pár golov hneď v I. polčase. Brankár pred prvým golom najprv nespracuje loptu a spraví roh, pri ktorom potom vybehne ako školák a padne gol. No a táto penalta, to je veľký amaterizmus.

Reagovat
Pipo123

Čo smerom dopredu? je tam vidieť nejaké nápady ala Sarri? nemám čas to sledovať

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak neviem, možno som zaujatý, ale prídete mi takí oničom. Prvý gol po rohu, druhý bola pekná akcia so super nahrávkou Sergeia a nábehom Lazzarriho, ale to bránenie bolo neskutočne naivné a ešte si ich aj zle prebrali. A tretí bola chyba brankára na úrovni okresu. Ale očakávam, že Alberto Vás výrazne posunie, pretože ten Akpra Okaka je slabučký. Sarri mal aj v Neapoli ťažký začiatok, ale tam mal výraznejšiu kvalitu. Snád privedieme Torreiru, lebo ten by nám pomohol, ale moc by pomohol aj Vám.

Reagovat
Pipo123

Jo aj Sarri vravel že to chce čas, súhlasím

Reagovat
Nuno čomes

Ti 3 snehulaci z Torina tam delali co?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Furia Ceca

Myslíte, že se Bentancur pod Maxem probere? Pokud jo, tak s Locatellim by mohl ve středu hřiště vytvořit brutální tandem

Reagovat
Furia Ceca

+ k nim probranej Rabiot, ale to už je asi moc probrání

Reagovat
Largo

Presne, tohle neni Snehurka.

Reagovat
10

určitě se probere, protože hůř než minulou sezonu hrát nejde...pokud se dostane na úroveň, kterou měl pod Maxem, bude to super

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš by se mělo probrat vedení a vykopat ty předražený zoldaky ze zalohy, z klubu

Reagovat
Furia Ceca

Ach jo, dneska podle všeho nastoupíme v těch reklamách na ionťáky

Reagovat
smazaný uživatel

Ta žlutá modrá bílá?

Reagovat
Furia Ceca

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ľudia, ako pozerám môj obľúbený TM a zároveň aj nášho najsympatickejšie hráča, a zisťujem, že nás stál až 44,5 mil. eur? 12 mil. eur hosťovačka a 32,5 mil. eur samotný prestup? To vyzerá, že sa tam započítali nejaké bonusy. Samozrejme, za takéhoto hráča by bola aj vyššia cena v pohode, ale ma celkom prekvapilo, že ako sa tá cena nakoniec vyšplhala. Každopádne je to mega sympaťák a zrovna uňho mám veľkú nádej, že v Interi ostane až do konca svojej futbalovej kariéry I love you from the moon and back So much

Reagovat
smazaný uživatel

to the moon To samozrejme na mojej láske k nemu nič nemení

Reagovat
Neutron

???

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíte ukáže se alespoň na pár minut Kája ze Santosu?

Reagovat
Pipo123

Tare potvrdil že Correa chce odísť a jedná sa o prestupe do Interu. Včera nebol v nominácii na zápas a sedel len na tribúne.

Reagovat
Dejwa

Ronaldo na lavce

Reagovat
10

údajně odmítl nastoupit, protože chce odejít

Reagovat
Zark

Reagovat
Furia Ceca

Njn, hezký to je, jenomže když ho evidentně nikdo nechce...

Reagovat
10

njn, to je pro Juve tak symbolický

Reagovat
Furia Ceca

Naše hráče kromě Chiesy ale NIKDO nechce Je to vtipný i hořký zároveň...

Reagovat
10

je...třeba u Demirala jsem si myslel, že zájemců pár bude a nakonec skončil v charitativním dealu v Atalantě, to svědčí o všem

snad nás zachrání Paratici, kterej si bude chtít nějakej odpad natahat i do Londýna

Reagovat
Furia Ceca

I toho Locatelliho kromě Arsenalu nikdo nechtěl a nouvo Pelého jsme v tichosti koupili za pakatel.

Ale zase to je na druhou stranu fajn léto bez nervů. Dybala po dvou promaroděných sezónách není v kurzu, De Light po Euru to samý, o zbytek hráčů strach nemám.

Jen se zbavit neschopnáho Ramseyho a hlavně Arthura, dokud má nějakou cenu, protože to je hráč zralej na to ukončit kariéru v 25.

Reagovat
Furia Ceca

LOL, koukám, že Arthurovi teď v srpnu bylo zrovna 25 Tak to je jasný... ten už to u nás dosedí na tribuně.

Reagovat
Kily

hmm, mám mu rovnou zadat konec kariéry?

Reagovat
10

pozdě, ale přece

Reagovat
Furia Ceca

Určitě

Reagovat
10

Locu asi chtělo víc týmů, ale naštěstí všechno odmítal...jinak by ho Paraticiho podržtaška neudělal.

Já už bych považoval za úspěch jen zbavení se Ramseyho a podepsání smlouvy s Dybalou, kterej už měl podle médií tohle léto podepsat na 100% tak 32x...

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle dva úspěch bych bral taky

Locatelliho agent říkal, že jeho přesun do Juve řešii rok

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Furia Ceca

Kéž by...

Ještě se ani nezačalo a už jsem nadšenej

Reagovat
Dejwa

Dobrý mít takovej plat a říct, že na to seru

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to Allegri na tiskovce dementoval, že mu Cristiano řekl, že zůstane. Se asi kluci nedohodli.

Reagovat
10

ať za něj City pošlou Bernarda Silvu a navždy dobrý!

Reagovat
smazaný uživatel

s tím bych se asi smířil

Reagovat
Mr.Jindros

Verrattiho klidně.

Reagovat
Neutron

ten nehra v City

Reagovat
Furia Ceca

Ronaldo je náladovější než ženská v přechodu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to neznám, tyhle ročníky ještě nepichám. Ale klidně se pochlub

Reagovat
Furia Ceca

To mě dost překvapuje, když ti je 47 Ale je to možný – třeba vůbec nepícháš, ostatně která holka by takovýho primitivního burana, kterým bezesporu S.O.B.e jseš, chtěla

Reagovat
smazaný uživatel

Picovina. S tím platem si ho nikdo nevezme

Reagovat
sinter

Reagovat
stuff

Kiezby!

Reagovat
Furia Ceca

S ohledem na fakt, že se Locatelliho na lavičce dalo čekat – bombastická sestava

Reagovat
eLJay.91

Celej víkend se těším na Juve s Allegrim a Locatellim a dostanu Ramseyho a ty Lidl dresy?

Reagovat
Furia Ceca

Tak to se dalo asi čekat, že když je Loca s týmem sotva týden, že začne na lávce...

Reagovat
eLJay.91

Normálně by se to dalo čekat, ale zároveň se psalo, že se s tím dotažením přestupu spěchalo, aby mohl Loca už dneska nastoupit. Nicméně možná jsem si to blbě vyložil tak, že to bude od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Není v ideální kondici, dostane maximálně 15 minut, mluvil o tom Allegri na tiskovce.

Reagovat
eLJay.91

To jsem nevěděl, dík.

Reagovat
M11

Zaloha z borcu co meli tragickou sezonu..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejšílenější je Velšan před obranou

Reagovat
Furia Ceca

Viděl si tu sestavu na Instagramu? Jak jsou všichni v kruhu – a Ramsey sám ve středu ::lol: Slušný bago

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Tak snad se to vykrátí

Reagovat
10

Juan jí utáhne zase sám

Reagovat
Mr.Jindros

To jo, taky jsem se úplně lekl... s takovou zálohou se zpátky na vrchol nevrátíme.

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš vypadá že některým eurařům dá ještě týden bonus (Chiesa, Chiello, CR7, Loca..)

Reagovat
The Krupy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Capitaaaaaaanoooooooo Paulitoooooooo

Reagovat
M11

DYBALAAAA !!!

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, já to teď zapl a zmeškal jsem gól

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, dohrajou teď ten zbytek na klasickou Allegri údržbu?

Reagovat
Furia Ceca

Si říkám, co to tam běhá za odpornýho pornoherce a on je to "náš" Pereyra Aspoň že Berna ty debilní melíry nosí jen přes léto

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že to nekomentuje Pouliček třeba by mu někdo řekl, že Juventus bývá černobílej..

Reagovat
M11

JUAAAAN !!!

Reagovat
Mr.Jindros

YES... vítej zpět Maxi

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Mr.Jindros

A Paulito svým způsobem samozřejmě.

Reagovat
10

Paulito je génius Juanitooo

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado Capitano asistence

Reagovat
Furia Ceca

Juan ponížil soupeře jak akcičkou, tak tanečkem

A Paulito ten pas

Reagovat
Mr.Jindros

Sranda je, že před pár lety tady každej viděl Cuadrada v podstatě jako největší slabinu zálohy.

Bentancur a Ramsey tady z toho místní dost vyléčili.

Reagovat
Furia Ceca

Ono celkově je sranda ta evoluce vztahu Juve zde k Juanovi

Reagovat
smazaný uživatel

To je jen posouvání hranice tolerance, o nic víc nejde. V aktuální záloze se mu dostane stejného obdivu jako svého času Pirlovi. Krásně to vykresluje tragičnost aktuální situace.

Reagovat
JuventusFC1897

Morata vie, že už skončila príprava a hrajeme o body?

Reagovat
smazaný uživatel

Typická polská chyba

Reagovat
10

Hm, Polák začal tam, kde minulou sezonu skončil...

Reagovat
10

Tragikomik tyvole

Reagovat
DelPiero137

Nakoniec bude on najvacsia slabina sezony a to ma slusnu konkurenciu. On kazdu loptu vyrazi pred seba.

Reagovat
Melchior

Tak jsem to pustil na druhý poločas a nestačím se divit

Reagovat
Furia Ceca

Kurvajs...

Reagovat
Furia Ceca

... a kurvajs podruhý

Reagovat
Melchior

Nejenom, že je polák kvalitativně níž oproti veteránovi Gigimu, ale přijde mi, že se s jeho neschopností pojí i neschopnost obrany. Za Gigiho by takováhle "hloupá" přihrávka za obranu v životě nepřišla. On si uměl křiknout, uměl i tu obranu ze své pozice řídit. To je něco, co nás za dobu, co polák dělá jedničku, stálo desítky bodů. A to i když měl svá nejlepší léta formu.

Reagovat
Alberto Aquilani

Tammy v základe miesto Shomurogola

Reagovat
cresposuper

Myslis, ze Zaniola bude davat stale na kridlo?

Reagovat
Furia Ceca

Maxi, Loca time

Reagovat
smazaný uživatel

Mario v hledišti?

Reagovat
DelPiero137

borec

Reagovat
Furia Ceca

Mandžukić v hledišti

Reagovat
10

To je č...

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalší zápas hádam Perin

Reagovat
DelPiero137

Wojta okamzite vypoved!!!!

Reagovat
The Krupy

To je hrozné, že po Buffonovi chytá toto

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda… ale tohle je karma. Dobře nám tak.

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, ať jde Wojta doprdele... On sám nám posral prakticky vyhranej zápas

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Melchior

Tvl člověk schválně jede po dálnici 150 aby byl aspoň na druhej poločas doma fakt jsem to dneska neměl hnát

Reagovat
REPLIKATOR

150 po dálnici

Reagovat
snuff24

zločinec

Reagovat
Melchior

Tak když máš malé dítko, děláš kompromisy. Jedeš tak, abys stihl fotbal, ale zároveň stále dost zodpovědně, abys udržel kontrolu

Reagovat
Furia Ceca

Kdyby to napsal fanoušek PL, tak to palcuješ

Reagovat
REPLIKATOR

jasně

Reagovat
mastakillah

No ty voe co to Juve předvádí

Reagovat
DelPiero137

To tam akoze aku hadzanu predviedol Pereira pred Wojtom a nic?

Reagovat
mastakillah

Osaka a.k.a Ronaldinho

Reagovat
mastakillah

Okaka

Reagovat
Dejwa

Co nedal

Reagovat
M11

RONALDOOOO !!!

Reagovat
DelPiero137

Fede

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Čuráku, hlavně si sundej tričko

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
teenz

Reagovat
KingMaster13

Škoda že jsem neviděl jak mu ztuhnul úsměv pak

Reagovat
Furia Ceca

On mu moc neztuhl, smál se jako idiot

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
Melchior

no aspoň že tak po tý katastrofě...

Reagovat
mastakillah

Na první pohled to vypadalo jako offside

Reagovat
DelPiero137

Preco aspon raz neukazali opakovacku?

Reagovat
Melchior

Jak to je, v tom případě by neměla platit ani ta žlutá karta, ne?

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
thewall

Proč?

Reagovat
Furia Ceca

Není gól, není ani oslava, protože "nebyla"

Reagovat
Furia Ceca

Hmmm, ale v zápise ji má...

Reagovat
CR7RONALDO

Ono ide asi o to, že hráč si nemôže dať dole tričko počas hracieho času.

Reagovat
thewall

No, oslavu a sundání dresu mu VAR nezrušil, takže byla.

Reagovat
10

To je zase ofsajd tyvoe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Furia Ceca

Tak dneska to bylo calcio se vším všudy Jenom redka chyběla...

Reagovat
Stana95

redky byly schovaný na ostatní zápasy

Reagovat
CR7RONALDO

Neviem, či by tento gól v PL podľa nových pravidiel neuznali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je ta čára od nové sezóny širší, že?

Reagovat
CR7RONALDO

Presne a ešte nejaké drobnosti tam sú. Čítal som, že podľa týchto nových pravidiel by bolo uznaných 32 gólov, ktoré minulú sezónu uznané kvôli ofsajdu neboli. Tu je inak zhrnutie tých zmien: https://twitter.com/DaleJohnsonESPN/status/1424680910696427523

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
lnterista

Tak mají udělat čáru přes celé hřiště a je klid

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
Dejwa

Skvělý a teď si užít Romu s Violou, na oba se těším

Reagovat
Melchior

Poslat Wojtu do Ceseny a koupit v podstatě kohokoli.

Reagovat
Mr.Jindros

Rovnou k tomu Verrattimu přibalte Donnarummu.

Reagovat
Largo

Forza Roma!!!!

Reagovat
Akinfeev

Naples nemusim, ale za tohle pro Osimhena červená přísná

Reagovat
Whitemedia

https://twitter.com/RomaGateway/status/1429525210529681408

Teda tady bych tipoval, že z toho VAR udělá ofsajd.

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
Alberto Aquilani

Mno, s takýmto výkonom to neudržíme. Je to slabé, niektorí hráči hrajú o dosť horšie ako v stredu. Nevychádza zápas Vinovi a vyložene zlý je Zaniolo, tú hru hrozne brzdí. Tí dvaja stredopoliari toho robia hrozne málo a kreativita vlastne nie je. Miki gol ale inak by som ho kludne stiahol. Podľa mňa nemá veľký zmysel ho nechávať na krídle ked je na ihrisku aj Pelle, lebo obaja sú hrozne podobní hráči. Snád tam pojde Carles alebo Šomu.

Tammy je akčný, hrozne chce ale ostatní majú pri ňom zaradenú o stupeň nižšiu rýchlosť. Vyndal brankára a spravil gol, čiže dobrý debut, bude dobrý.

Reagovat
Lech

Az tak negativne? Zaniolo toho s Karsdorpem musi nahrat vic no

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak oni hrajú v oslabení a horší nie sú. Okrem Tamymyho neviem koho pochváliť.

Reagovat
Lech

Ale lepsi uz vubec ne, neblazni

Reagovat
Whitemedia

Že by to s ním nebylo tak mizerné, jak líčil danko?

Reagovat
Lech

Dobry polocas, todle by se melo dotahnout za 3 body. Tammy se mi libi, Vina moc ne

Reagovat
Alberto Aquilani

akurát som chcel napísať, nech sa už Zaniolo kludní a aha...

Reagovat
Dejwa

Dneska Calcio se vším všudy jak mi to chybělo

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska docela slušné

Reagovat
smazaný uživatel

No Ronaldo, no party

Reagovat
Furia Ceca

* Ronaldo = no party

Až na ten ofsajdovej gól jsem si ho na hřišti vůbec nevšiml...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to nebude tim, ze byl do 60.minuty na lavicce

Reagovat
Furia Ceca

A 30 minut je snad málo...?

Reagovat
mastakillah

Insigne

Reagovat
Alberto Aquilani

Ved nás drtia... nebyť Patricia tak už prehrávame

Reagovat
mastakillah

Druhý pokus už lepší

Reagovat
zurix_new

To nebyl offide Abrahama?

Reagovat
Alberto Aquilani

kúpili sme aj VAR? Daje Friedkins... DAJE TAMMY

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopite nekdo rozhodnuti VAR po uznanym golu Veretouta za As Rim po jasnym offsidu???

Reagovat
mastakillah

Elmaaaas

Reagovat
Alberto Aquilani

ELDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR... FAMOZNE

Reagovat
Tomasso9

Juventus nulový progres, snad jen ten Dybala se zdá být konečně zase ve formě.

Reagovat
10

Pokud si neviděl progres, tak si neviděl ani Juve z minulý sezony

Kdyby Polák nedal Udine 2 góly, tak neměli nic, naopak Juve trefilo ještě 2 tyče a dalo góla z milimetrovýho ofsajdu...na první kolo naopak kvalitní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme to posrali s Gigiem, šel bych okamžitě po Cragnovi. Jiná cesta není.

Reagovat
10

Mereta bych asi ještě radši, ale ani jeden úplně ideální varianta není...ale určitě pořád lepší než tenhle polskej Van Der Sar

Reagovat
smazaný uživatel

Mereta bych taky radši, ale koukám na to realisticky. Z Neapole nikoho nezískáme. To už by bylo snazší se dohodnout s PSG na Gigiovi než s ADL na Meretovi. Tohle je ostuda na dalších 15 let.

Reagovat
10

Já trošku doufal, že udělají Audera, což je odchovanec a měl dobrou sezonu (mj. nejlepší známky v lize), v Dorii vyzrál a hlavně působí v tý bráně jako osobnost, ne jako vysmátej Polák, co to má na párku. Perin je bohužel Tekova kopie...

Reagovat
Pettirosso

Spis bohuzel Max na Polakovi bude trvat i pres jeho chyby. Je z neho uplne hotovej to bude fakt velkej fail..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš si dovolit ho odstřelit, a to s ohledem na jeho výplatu a Perina s Pinsogiem. Na Gigia nebyly peníze v rozpočtu, plat byl problém, stačí se podívat na ty tanečky s Dybalou ohledně pár milionů.. Taky bych Poláka podržel, protože kdybych mu před sezonou vyjádřil pochybnosti a po prvním zápase ho hodil pod autobus, tak už se z toho po zbytek sezóny nesebere a nepomůže mu ani karton cigár denně.

Reagovat
smazaný uživatel

To je bezvýchozí situace. Ferraro by deal na opci a splátky neudělal, a to jediné nám teď dokáže pomoct k hráčům. Musíme ještě rok počkat.

Reagovat
Tomasso9

Dobře, uvidíme po 10. kole, jak velký progres tam je.

Reagovat
Furia Ceca

Moc brzo... počkej až na 38. kolo

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomasso9

JuventusFC189723.08.2021 02:13#

Zato my sme vyzerali ako hovna, ale s tou zálohou sa nie je čomu diviť.

Takhle to komentoval jinej Juventini.. Tak úplně nevím, kde bereš tu pozitivní energii.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. To mění úplně všechno. Pusť si kterýkoliv zápas pod Pirlem a pak si znovu dej včerejší zápas. Záloha, ač z nouze složená, hrála minimálně o úroveň organizovaněji než ta nejlepší složení zálohy z loňska. Pokud to neuvidíš… radši nic…

Reagovat
Tomasso9

Nesměřuju to pouze na jeden koment, ale podobných tam bylo víc. A na mě Juventus oproti loňsku taky neudělal dojem.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky čtu napříč různými diskusními portály řadu názorů od tupců a řadu od chytrých lidí. Míra výskytu nutně neodpovídá kvalitě. Hra má hromadu nedostatků, ale už mi z ní není na blití. Že je tam několik jednotlivců, kteří nehledě na svůj životopis nebo výplatu by zasloužili okamžitě vykopat, mi nezkazí návrat Allegriho, Dybaly nebo Bernardeschiho. Hlavně, s každým dalším dnem se ukrajuje z nové sezóny a přibližuje k té další, která bude famózní.

Reagovat
svkmd

Mne sa tá hra páčila. A ak si Tej vybral zlý deň na celú sezónu tak pohoda. herne to bolo viac než dobré bohužiaľ výsledok hovorí inak ale tak takýto zápas si raz za čas vyberie každé mužstvo :)

Reagovat
1899-1995

První zápas sezóny a hned bez dvou opor zálohy. Záloha je dnes asi největší strašák, Tonali - Krunić mě loni moc nepřesvědčili, navíc jsem měl za to, že Krunić je spíše alternativa na trequartistu. Moje přání je 0:2 a nadprůměrný výkon Tonaliho. Reálně však doufám, že borci nevybouchnou a nepřijdou hned v prvním zápase o body. Forza Milan! Potvrdit loňské druhé místo a ukázat, že si LM zaslouží!

Reagovat
Eldarion

Tonali sa v príprave ukazoval určite lepšie ako počas minulej sezóny, ale ten Krunic bude asi bolieť na CDM. Snáď má Bennacer nohy aspoň na druhý polčas.

Reagovat
didosh

Borci kde má Cagliari ultras?

Reagovat
bobis21

Calabria ty beky AC směrem dopředu je radost sledovat

Reagovat
didosh

Reagovat
maras93

Reagovat
LesyJePan

Brahim Capitano

Reagovat
FORZAMILAN

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
LesyJePan

Leao zatial velmi dobry

Reagovat
Eldarion

Reagovat
didosh

I Brahim

Reagovat
1899-1995

Maignan, Calabria, Tomori Theo mi přijde mimo tempo, bez zájmu, hodně akcí Sampy šlo přes něho. Škoda snad se brzy vzpamatuje. Kruniće nemá cenu hodnotit, když přes něj nepadne gól budu rád.

Reagovat
Eldarion

Náhodou Kruninho hral veľmi dobrý polčas, ale škoda toho zahodeného gólu. So zvyškom súhlasím, páči sa mi aj variabilita útokov keď to skúšame po krajoch, stredom alebo dlhými loptami. Maignan fantastický zákrok a jeho hra nohou je tak o level vyššia než Gigiho.

Reagovat
1899-1995

S tím Maignanem plně souhlasím, při vší úctě k Gigiovi, od něj jsem snad takový nákop za celé angažmá neviděl ani jednou. Giroud my tam taky sedí, pár zápasů a mohl by do systému hezky zapadnout.

Reagovat
bobis21

Ale ocenil bych i Sampdorii, velmi dobrý výkon i od nich. Hlavně Candreva (což je ta Theova strana o které jsi mluvil ...)

Reagovat
1899-1995

Reagovat
didosh

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
didosh

Z Thea taky nechápu...zatím nemile překvapuje, na druhou stranu kdyby mu Leao dal ten pas do brake ,šel by sám...klasická laxnost od Raphy

Reagovat
Yanek

Tonali slušný výkon, má to v sobě

Reagovat
Eldarion

začína sa slušne dvíhať už od prípravy, dnes tam mal par fantastických momentov. S Bakayokom by mu to mohlo fungovať ešte viac.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele