V těchto dresech hráli mostečtí fotbalisté. Stadion slaví šedesáté výročí
Vystavené dresy, které provázely historii mosteckého fotbalu. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Fotbalový klub Baník Most – Souš uspořádal ve středu odpoledne na stadionu Josefa Masopusta rodinné odpoledne a fotbalovou exhibici.

Během odpoledne byl pro návštěvníky otevřený stadion, na jehož ploše bylo několik nafukovacích atrakcí, zorbing a soutěže dovedností. Od osmnácté hodiny začal hlavní program: zápas legend týmů Teplic a Mostu. "Už na jaro jsme se snažili pro naše fanoušky připravit akci, která by připomněla významné výročí stadionu. Kvůli protikoronavirovým opatřením jsme ji nakonec posunuli a spojili se začátkem školního roku a jakýmsi dětským dnem, abychom podpořili mosteckou mládež," uvedl Jan Skýpala, sportovní ředitel klubu.

Zápas byl součástí oživování slávy mosteckého fotbalu a druhým ze tří plánovaných v tomto roce na hlavním mosteckém stadionu. Po přípravném utkání s německým Chemnitz a plánovaným zápasem 2. kola MOL cupu proti Příbrami (7. září v 17 hodin).  "Jinak chceme zatím hrát na Souši, zdejší hlediště lépe odpovídá současným návštěvám, ve velkém hledišti by se tisícovka diváků ztrácela," uvedl Marek Hrvol, jednatel klubu a náměstek primátora města Mostu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru