Sýrárna La Formaggeria Gran Moravia otevřela novou prodejnu v centru Bořislavka

Čerstvé mléčné výrobky z litovelské sýrárny Brazzale Moravia mohou od začátku září nakoupit návštěvníci pražského centra Bořislavka na Evropské třídě. Prodejna La Formaggeria Gran Moravia je umístěna v prvním podzemním podlaží a bude otevřena 7 dnů v týdnu.

V nabídce je klasický sortiment vlastních čerstvých a zrajících sýrů a mléčných výrobků – čerstvé máslo, syrovátka s různými příchutěmi, jogurty, tvaroh či čerstvý zákys. Prodejna nabídne i široký sortiment italských specialit, uzenin, těstovin, vín, omáček, bezlepkových produktů či sladkých delikates. V nabídce má také plněné panini či obložené mísy připravené na přání zákazníka.

Prodejna v centru Bořislavka je už 24. prodejním místem řetězce La Formaggeria Gran Moravia, který byl založen v roce 2010 a nyní zaměstnává více než 140 prodavačů a obslouží více než 1,500.000 zákazníků za rok. Model "La Formaggeria Gran Moravia" je založen na profesionálním servisu a na nabídce výrobků té nejvyšší kvality za příznivé ceny a ve formátech dostupných všem, které pocházejí přímo z litovelské sýrárny Brazzale Moravia a z Itálie. Díky přímému kontaktu se sýrárnou je tak možné nabízet v prodejnách speciální výrobky.

"Velmi si cením toho, že naše nová prodejna je právě v centru Bořislavka, které ctí filosofii udržitelnosti a přístup investora je velmi odpovědný k životnímu prostředí. Stejné principy ctí naše společnost Brazzale, která je již od roku 2019 uhlíkově neutrální," dodává prezident skupiny Roberto Brazzale.

V nově otevřené prodejně sýrárna Brazzale nabídne některé výrobky za zaváděcí ceny a zákazníci zde zakoupí i dva produkty, které letos získaly ocenění Mlékárenský výrobek roku – ochucené máslo Burro Fratelli Brazzale s pažitkou a sýr Trifolino s lanýžem.

Kontakt pro média:

Hana Hikelová, HATcom s.r.o.

hikelova@hatcom.cz

Klíčová slova ČR-potraviny-trh-firmy-Brazzale Moravia-HATcom

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
Potraviny, gastronomie

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.