Dobrá zpráva pro řidiče! Labské nábřeží už je průjezdné, rekonstrukce skončila dříve
Foto: Město Děčín
Děčín

Děčín - O několik dní dříve, než se plánovalo, se pro veškerou dopravu otevře Labské nábřeží v Děčíně. To bylo několik měsíců uzavřeno kvůli rekonstrukci vodovodu a kanalizace. Původně se mělo Labské nábřeží otevřít pro dopravu v pondělí 6. září, nakonec se celou rekonstrukci podařilo o několik dní zkrátit.

„Jsem rád, že se stavbu povedlo dokončit dříve. Na začátku prázdnin byla kvůli technické náročnosti ve skluzu. Velmi pomohlo, že byla z Labského nábřeží vymístěna veškerá doprava,“ říká náměstek primátora Tomáš Brčák s tím, že město po celou dobu stavby tlačilo na zhotovitele a investora, aby byla rekonstrukce ukončena co nejdříve.

I proto tu dělníci pracovali několik prázdninových sobot. V sobotu 4.září proto dojde k odstranění vyznačených objízdných tras. „Děčíňáci ale mohou nábřeží projíždět již od páteční odpoledne poté, co budou odstraněny značky zákaz vjezdu,“ dodává Tomáš Brčák.

Podle informací z Dopravního podniku města Děčína začnou přes Labské nábřeží od soboty také jezdit autobusy. Nové jízdní řády se zrušením objízdné trasy sice počítaly až od pondělí, nakonec tedy začnou platit o dva dny dříve. V pondělí 6. září pak budou vytýčeny objízdné trasy k rekonstrukci Nového mostu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru