Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

To nejšílenější z udílení cen MTV: Odhalené rozkroky, prsa a těhotný rapper!

/
  • Udílení cen MTV
    13. září 2021 ● 13:55

    V New Yorku se v neděli udílely prestižní hudební ceny americké televize MTV. Jednalo se o první podobnou akci před živým publikem od vypuknutí pandemie, není proto divu, že ji všichni netrpělivě očekávali. Jako obvykle všichni přítomní vynesli drahé a extravagantní róby a opět se zdá, že čím méně oděvu, tím lépe. 

    Rapper známý jako Lil Nas X a popový zpěvák Justin Bieber získali při nedělním udílení hudebních cen MTV nejvýznamnější ocenění. Sedmadvacetiletý Bieber na ceremoniálu vystoupil po šesti letech a odnesl si domů sošku pro umělce roku a s hitem Peaches také cenu za nejlepší popovou píseň. Hlavní cenu za videoklip roku má se songem Montero (Call Me By Your Name) s homosexuální tématikou dvaadvacetiletý hudebník Lil Nas X.

  • 1.

    Olivia Rodrigo

    Teprve osmnáctiletá hudebnice Olivia Isabel Rodrigo se na udílení cen MTV objevila letos úplně poprvé, hned ale zazářila. Podařilo se jí proměnit tři nominace ze šesti a její vystoupení s písní Good 4 You všichni hodnotili jenom pozitivně. Ve svých růžových šatech přitom nezapadla ani na červeném koberci.

  • 2.

    Normani

    Výrazná byla také americká zpěvačka Normani (25), která se proslavila díky dívčí kapele Fifth Harmony nebo spoluprací s Rihannou (35) přes její značku spodního prádla Savage X Fenty. Normani ráda provokuje a své tělo se ukázat rozhodně nebojí. Nejinak tomu bylo i na cenách MTV.

  • 3.

    Megan Fox

    Odvážná byla i herečka Megan Fox (35), která přišla podpořit svého přítele, rappera Machine Gun Kellyho (31). Průhledné šaty by klidně využila chytrá horákyně jako „oblečená – neoblečená“. 

  • 4.

    Ashanti

    Písničkářka Ashanti vsadila na černé šaty s velkým rozparkem ozdobené pásky, které obepínaly celé její tělo. Róba z dílny módního návrháře Michaela Costella (38) okouzlila mnohé. Exmanžel Mariah Carey (51), komik Nick Cannon (40), dokonce před Ashanti poklekl a políbil jí ruku.   

  • 5.

    Avril Lavigne

    Legendární kanadská rockerka Avril Lavigne (36) dorazila v růžovém kostkovaném obleku, ze kterého jí koukala stříbrná podprsenka. Zpěvačka se na ceny MTV vrátila po dlouchých osmnácti letech a mnozí ocenili, že se své punkové image stále nevzdává. Na červený koberec ji doprovodil její neméně výrazný přítel, hudebník Mod Sun (34). 

  • 6.

    Kacey Musgraves

    Country zpěvačka a skladatelka Kacey Musgraves (33) si na hlavu posadila výstřední klobouk, který by snadno využila jako paruku. Doplnila ho fialovými šaty a červenými rukavicemi. Že by se kombinací inspirovala u kreslené postavičky Jessicy Rabbit? 

  • 7.

    Serena Kerrigan

    Herečka a hvězda reality show Serena Kerrigan se podobně jako její kolegyně rozhodla přítomným ze svého těla ukázat co nejvíc. Zvolila šaty s vázáním přes celý hrudník a břicho, které víc odhalovaly, než zakrývaly. 

  • 8.

    Doja Cat

    O zpěvačce a raperce s pseudonymem Doja Cat (25) se v poslední době mluví čím dál víc, nemohla proto chybět ani na udílení cen MTV. Kráska narozená jako Amala Ratna Zandile Dlamini vsadila na kraťoučký model doplněný vysokými botami. 

  • 9.

    Winnie Harlow

    Jamajsko-kanadská modelka Winnie Harlow (27) a známá šiřitelka osvěty o poruše kůže zvané vitiligo nechala tentokrát sukni doma. Oblékla si pouze bílý kabátek a elegantní lodičky. Vlastním jménem Chantelle Whitney Brown-Young se proslavila díky reality show Amerika hledá topmodelku. 

  • 10.

    Charli D'Amelio

    Tanečnice a influencerka Charli D'Amelio sice v květnu oslavila teprve sedmnácté narozeniny, na galavečeru se ale rozhodla působit ještě mladší. Místo elegantní róby si oblékla kraťoučký růžový set, který doplnila stříbrným medvídkem a dvěma culíky. Mnohým svým outfitem připomněla slavnou Baby Spice (Emma Bunton, 45) z legendární skupiny Spice Girls. 

  • 11.

    Lil Nas X

    Jednou z nejvýraznějších osobností byl mladý rapper Montero Lamar Hill alias Lil Nas X (22). Ten si za videoklip k písni Montero (Call Me By Your Name) s homosexuální tématikou odnesl hlavní cenu, zaujal ale i na červeném koberci. Milovník módy, který se nebojí šokovat, dorazil v lila kompletu, který připomínal něco mezi šaty a oblekem. Lil Nas X si získal pozornost i letos v létě. 17. září mu má vyjít nová deska; když ale v létě ukázal její obálku, na které se nechal zvěčnit jako těhotný, spoustu lidí tím šokoval. 

  • 12.

    Camila Cabello

    Herečka a zpěvačka Camila Cabello (24), jejíž hvězda v poslední době strmě stoupá, na červeném koberci v růžovo-červených šatech připomínala princeznu. Na pódiu navíc vystoupila se svou písní Don't Go Yet a za svůj výkon obdržela spoustu chvály. 

  • 13.

    Ciara

    R&B zpěvačka Ciara Princess Harris známá jako Ciara (35) zvolila sexy krajkové šaty s rafinovaným výstřihem. Máma tří dětí v průhledné róbě ukázala skoro vše – zakryla si jen intimní partie černými kalhotkami. 

  • 14.

    Halle Bailey & Chloe Bailey

    Na slavnostní večer dorazily také mladičké sestry Halle (21) a Chloe (23) Baileyovy. Sesterské duo tvoří hudební skupinu Chloe x Halle. Dívky se proslavily díky YouTube, kam vkládaly své písně. Časem si jich všimla sama Beyoncé (40), která jim nabídla smlouvu se svým hudebním vydavatelstvím Parkwood Entertainment. 

  • 15.

    Cyndi Lauper

    Na akci vystoupila také Cyndi Lauper (68), vlastním jménem Cynthia Ann Stephanie. Opět dokázala že ani s blížící se sedmdesátkou se nevzdává své výrazné image a ve svém proslovu zalobbovala za ženská práva.

  • 16.

    Rita Ora

    Kosovsko-britská popová ikona Rita Ora (30) dorazila v odvážné róbě z dílny návrhářky Very Wang. Namísto šatů připomínal její oděv spíš plášť, pod kterým měla vypasované kalhotky a boty končící až vysoko na stehnech. 

     

    VIDEO: Nejkrásnější večerní róby, které předvedly členky britské královské rodiny

    Video
    Video se připravuje ...

    Nejkrásnější večerní róby, které předvedly členky britské královské rodiny Videohub

    Fotogalerie
    39 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

jajas: Ty krávy by mohly klidně chodit všude nahaté....stejně už to nikoho nezajímá, ale ony to prostě žerou.....

(13. 09. 2021 18:10)

Amabell: Vypadají,jako by si odskočili z nějakého luxusního bordelu

(13. 09. 2021 17:45)

vosavopruz: "Jsem fakt v šoku,ještě nikdy jsem tohle neviděl"

(13. 09. 2021 16:47)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy