V ulicích Mostu našli strážníci během půl hodiny dva hledané muže
Strážníci zajistili dvě hledané osoby během půlhodiny. Oba muže předali Policii ČR. Foto: MP Most
Most

Most - Strážníci mostecké městské policie zajistili dvě hledané osoby během pouhé půlhodiny. Oba muže předali Policii ČR.

Ve 12 hodin uviděla motohlídka strážníků na zastávce MHD na tř. Budovatelů muže, o kterém věděli, že může být na seznamu osob hledaných Policií ČR. Při kontrole totožnosti následně zjistili, že po muži skutečně pátrá Policie ČR. Strážníci muže převezli na Policii ČR a předali ho službu konajícímu policistovi.

O půl hodiny později jiná motohlídka strážníků, která prováděla hlídkovou činnost v ul. Česká, zajistila muže, který vyhazoval odpad z kontejnerů. Při kontrole totožnosti strážníci zjistili, že se jedná o osobu v celostátním pátrání. Strážníci u něj provedli bezpečnostní prohlídku, jestli nemá zbraň, a poté ho převezli na policii ČR.

Strážníci ani v jednom případě nebyli nuceni použít donucovací prostředky, nedošlo ke škodě na majetku ani k újmě na zdraví.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru