Premier League - souhrn 7. kola: Šlágr bez vítěze

02.10.2021, 15:27, aktualizováno 03.10.2021, 19:26
Komentáře a souhrny
Lucas Moura (© AFP)
Liverpool proti Manchesteru City dvakrát vedl, přesto se musí smířit jen s bodem. Tottenham přetlačil Aston Villu a ukončil sérii tří po sobě jdoucích porážek. Brentford v závěru potopil West Ham. Chelsea nakonec přece jen přetlačila Southampton a posunula se do čela tabulky. Brighton podruhé za sebou remizoval, tentokrát s Arsenalem.

Liverpool FC - Manchester City 2:2

03.10.2021 17:30

Góly: 59. Sadio Mané, 76. Mohamed Salah - 69. Phil Foden, 81. Kevin De Bruyne

Liverpool remizoval v zápase sedmého kola Premier League s Manchesterem City 2:2. Za domácí se prosadili Sadio Mané a Mohamed Salah, za hosty Kevin De Bruyne a Phil Foden.

Ve 21. minutě to vyšlo Philu Fodenovi, když se dostal až do pokutového území. Jenže hostující útočník si vylámal zuby na Alissonovi, který vytáhnul excelentní zákrok na malém vápně. Za deset minut o sobě dal Foden znovu vědět. Přesprintoval Jamese Milnera, který ho posléze fauloval. Rozhodčí byl proti tomu a hru nechal pokračovat. To se samozřejmě hostujícímu hráči nelíbilo.

Před přestávkou si Foden znovu neporadil s domácím gólmanem. Po hodině hry šli domácí do vedení. Rychlý přechod do útoku předvedl Mohamed Salah, který překonal jednoho z obránců a poté adresoval skvělou přihrávku na rozběhnutého Sadia Maného. Domácí útočník se podíval, kde stojí brankář, a poté jej nechytatelně propálil.

Vedení však Liverpoolu vydrželo pouze deset minut. Gabriel Jesus se z pravé strany dostal na střed hřiště, kde si všimnul po levé ruce volného Phila Fodena, který si míč zpracoval, posunul a pak střelou na zadní tyč konečně překonal jeho dnešní nemesis v podobě Alissona. O sedm minut později však na scénu přišla nádherná individuální akce Mohameda Salaha, který si z hostující obrany udělal trhací kalendář. Domácí útočník zakončil akci střelou na zadní tyč, Ederson se po ní marně natahoval.

Citizens však do Liverpoolu rozhodně nepřijeli prohrát, což ukázali v 81. minutě, kdy bylo opět vyrovnáno. Na začátku celé akce byl její střelec Kevin De Bruyne, který rozehrál do levé strany na Phila Fodena. Ten se dostal na hranici pokutového území, kde dával přihrávku pod sebe do druhé vlny. Tam se objevil právě De Bruyne, který svou střelou vyrovnal tohle spektakulární představení.

V 87. minutě však mohli domácí potřetí do vedení. Centr skončil na zadní tyči u Fabinha, jenž měl odkrytou celou hostující branku. Jenže na poslední chvíli mu pod nohy skočil hostující Rodri, který jeho střelu zablokoval. Na druhé straně mohl rozhodnout toto utkání Raheem Sterling, jenom mu chyběla rychlost. Jesusova následně volej skončila u Van Dijka, a ten ji zablokoval.

Díky remíze tak na prvním místě po sedmi duelech zůstává Chelsea, Liverpool je za ní o bod druhý. Třetí Citizens zase ztrácí bod na Reds.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Leicester City 2:2

03.10.2021 15:00

Góly: 61. Michael Olise, 72. Jeffrey Schlupp - 31. Kelechi Iheanacho, 37. Jamie Vardy

Crystal Palace přivítal na svém stadionu Leicester City a proti těžkému soupeři nakonec vybojoval remízu 2:2. Lišky přitom po prvním poločase vedly už 2:0, když se postupně trefili Iheanacho a Vardy. Domácí se ale nevzdali a po gólech Oliseho a Schluppa dokázali srovnat. V závěru ještě mohl obrat dokonat Schlupp, ale hlavičkou minul. Palace jsou po vybojované remíze na 14. místě o příčku za Liškami.

Domácí do utkání vstoupili beze strachu a ve 12. minutě nebezpečně zakončovali, hostující obrana ale nekapitulovala. I nadále byli Palace mnohem aktivnější a Lišky jen bezradně bránily. Přesto to byli právě hosté, kdo jako první udeřil. Kelechi Iheanacho vybojoval míč na obránci Andersenovi a svůj nájezd zakončil v 31. minutě naprosto chladnokrevně. O šest minut později na něj dokonce navázal jeho útočný parťák Jamie Vardy, který byl na konci rychlého protiútoku Leicesteru. Hosté sice hráli tužku, ale díky skvělé produktivitě vedli 2:0.

Zaskočení Eagles ovšem cítili, že dnes není soupeř ve své kůži a do druhého poločasu vlétli s jasným cílem. Vyrovnat. V 52. minutě ale zklamaně sledovali, jak střela jejich útočníka Edouarda jen rozezvučela břevno. Krátce na to přišel na hřiště domácí Olise a střídající hráč okamžitě přispěl do dění utkání, když v 61. minutě snížil. Po nedůrazu hostů se Olise ve vápně napodruhé dostal k míči a tvrdou ranou prostřelil Schmeichela. Tlak Palace neustával a v 72. minutě bylo srovnáno! Lišky nedokázaly ani na třikrát odpálit míč z vlastního vápna, čehož využil Jeff Schlupp a přesnou hlavičkou hosty ztrestal.

Stejný hráč mohl v 88. minutě přisoudit domácím zasloužené vítězství, ale ve velké šanci zklamal. Domácí obránce si naběhl na rohový kop, dostal se k míči, ale ke smůle Orlů mířil nepřesně. Tým Patricka Vieiry tak alespoň vybojoval remízu a po závěrečném hvizdu si mohl vyslechnout zasloužené ovace na zaplněném Selhurst Parku.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Aston Villa 2:1

03.10.2021 15:00

Góly: 27. Pierre-Emile Højbjerg, 71. Lucas Moura - 67. Ollie Watkins

Tottenham Hotspur porazil v sedmém kole Premier League Aston Villu 2:1. Domácí do vedení poslal Højbjerg, poté však srovnal Watkins. O výhře Kohoutů tak rozhodl vlastní gól Targetta.

Ve 23. minutě Harry Kane vyzkoušel pozornost gólmana skoro z poloviny hřiště, kde se dostal k úplně volnému balónu a poměrně prudce i přesně vystřelil. O čtyři minuty později si Heung-min Son doběhl balón před pokutovým územím hostů, zaseknul a krásně našel uprostřed volného Pierre-Emila Højbjerga. Ten přesnou přízemní střelou k pravé tyči nedal Martínezovi šanci a poslal svůj tým do zaslouženého vedení.

Domácí měli i nadále více ze hry, ve 32. minutě volný přímý kop z nadějné vzdálenosti rozehrál kdo jiný než Harry Kane, který bránu sice trefil, ale nedostatečná razance nenadělala Martínezovi potíže. I z kraje druhé poločasu se musel otáčet hlavně hostující gólman. Heung-min Son zase provětrává hostující obranu, tentokrát byl až u malého vápna, na křižnou přihrávku ale nikdo blízko nenabíhal. Emerson poté zkoušel tvrdou ránu zprava, Martínez měl hodně práce.

Po hodině hry chtěli Spurs využít nepřesné rozehrávky hostující obrany, opět zakončoval Son, který byl zatím asi nejlepším hráčem na hřišti. Z velké blízkosti ale nenasměroval balón do sítě. O pár momentů později to byl zase jihokorejský kouzelník, který pláchnul po levé straně, dostal se až k Martínezovi, jehož zatím nejtěžší dnešní zákrok poslal míč na rohový kop.

V 67. minutě hosté využili výhody, kterou jim nechal rozhodčí uprostřed hřiště. Matt Targett poslal přesný přízemní balón zleva na Ollieho Watkinse, ten svůj náběh načasoval perfektně a se zakončením neměl problém. Vyrovnaný stav však vydržel pouze čtyři minuty, a to díky rychlíku Sonovi, který zamotal nohy domácí obraně a podobným způsobem, jakým před několika momenty skórovali hosté, teď poslal přihrávku Lucasi Mourovi. Gól ale nakonec byl zapsán jako vlastní gól Matta Targetta, ten totiž trefil balón ve skluzu těsně vedle Lucase.

Před koncem mohli domácí rozhodnout. Nádherně sehraný protiútok zakončoval Lo Celso, ani Martínez nezasáhnul, jenže Lo Celso trefil vracejícího se obránce. Podobná akce se stejným výsledkem nastala za moment, Harry Kane byl úplně sám proti brankáři, ten ale stačil zasáhnout.

Tottenhamu po sedmi zápasech patří osmá příčka, Aston Villa je na tom o pozici hůře.

Více informací k zápasu

West Ham United - Brentford FC 1:2

03.10.2021 15:00

Góly: 80. Jarrod Bowen - 20. Bryan Mbeumo, 90+4. Yoane Wissa

Včely šly do vedení ve 21. minutě, kdy se stejně jako v utkání s Liverpoolem prosadil Mbeumo. Kladiváři si následně vypracovali hned několik slibných příležitostí, ale úspěšně je zahazovali. Až v 80. rozjásal domácí tribuny po přesné střele Bowen. V úplném závěru se ale prosadil střídající žolík Wissa a v 94. minutě přisoudil hostům vítězství. Brentford si po gólu v poslední minutě připsal další tři body a v tabulce se posunul na 7. místo. West Ham je devátý.

Hostující Včely mají za sebou úspěšný vstup do letošního ročníku Premier League a stejně sebevědomě vstoupily i do dnešního utkání. Už v 10. minutě zahrozil z první velké šance hostů útočník Ivan Toney, který se ukázkově položil do voleje a mířil na přední tyč. Pozorný Fabianski se ale nenechal překonat. V 16. minutě se ozvali také domácí, ale Zouma svou hlavičkou netrefil.

A tak to byli hosté, kteří se jako první radoval. Ve 21. minutě vyslal Toney do úniku Canóse, jehož křižnou střelu sice Fabianski skvěle zneškodnil, ale dorážející Mbeumo už byl nad jeho síly. Goal Line Technology ihned potvrdila, že míč těsně překročil celým objemem brankovou čáru. Krátce před koncem první půle se do dvou slibných možností dostal domácí Benrahma, ale na poprvé střílel jen doprostřed a druhý pokus skončil vedle.

Stejný hráč pokračoval v aktivitě i v druhém poločase a v 50. minutě vystrašil z přímého kopu gólmana Rayu, který jeho projektil konečky prstů vytáhl nad břevno. A šance Kladivářů se začaly hromadit, v 57. minutě Raya skvěle vyběhl proti unikajícímu Bowenovi a o tři minuty později anglický záložník jen těsně minul bránu po centru Vladimíra Coufala, který se dal před nedělním duelem do pořádku. West Ham dál tlačil a v 80. minutě se konečně dočkal vytouženého srovnání. Souček ve vápně perfektně sklepl míč do druhé vlny a agilní Bowen naprosto milimetrovou střelou na přední tyč obstřelil hradbu těl a mohl začít slavit.

Hostující kouč Frank reagoval na vývoj utkání dvojitým střídáním, když na hřiště poslal Bidstrupa a Wissu. A právě Wissa se ukázal jako dokonalý žolík, když v závěru celé utkání rozhodl. Africký útočník z Demokratické republiky Kongo se dostal k balónu poté, co ho nepříliš jistě vyrazil Fabianski a prudkou střelou o zem nedal polskému gólmanovi šanci.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Arsenal FC 0:0

02.10.2021 18:30

Góly: -

Arsenal neprodloužil sérii tří výher v řadě a z Brightonu si odváží remízu 0:0. Domácí sice byli po celou dobu lepším týmem, jenže dvě své velké příležitosti nedokázali proměnit. Arsenal měl šanci na skórování v 75. minutě, ale Smith-Rowe Sáncheze nepřekonal. Gunners jsou po bezbrankové remíze na 9. místě, zatímco domácí Brighton zatím okupuje překvapivou 5. příčku.

První poločas začal v poklidném tempu a ani jeden z týmů se příliš netlačil do nějaké větší brankové příležitosti. Svůj podíl na tom nesl i silně podmáčený trávník, který komplikoval kombinační hru po zemi a nepříjemný vítr. Diváci se tak dostal úvodní šance až v 21. minutě. Hostující gólman Ramsdale si šel pro centr Maupaye, jenže ho ostře atakoval Veltman a anglickému brankáři vypadl míč z náruče. Následně se v obří příležitosti objevil Dunk, ale ve skluzu míč netrefil dobře a branku přestřelil.

V dalších minutách měli míč na kopačkách převážně domácí a Gunners působili zakřiknutým dojmem. A ve 39. minutě mohl Arsenal inkasovat. Hlavička Duffyho ale jen těsně minula hostující svatyni a poločas skončil 0:0. Brighton byl v dosavadním průběhu jednoznačně aktivnějším týmem, naopak hosté z Emirates stadium nepředvedli zhola nic.

Druhý poločas ale pokračoval v podobném duchu, ovšem bez větších šancí. Mikel Arteta se pokusil občerstvit ospalé hosty a poslal na hřiště Pepého. A ten se brzy nachomýtl k největší příležitosti Arsenalu. Smith-Rowe se po skvělém pasu ze středu pole řítil společně s Pepém na domácího golmana. Akci ale trochu zpomalil a místo přihrávky na volného Pepého zkusil zakončit, ale Sáncheze nepřekvapil.

Domácí sice působili o něco aktivněji, nicméně první střelu mezi tři tyče zaznamenali až v 81. minutě! O 6 minut později se vytáhl gólman Ramsdale. Marche výborně sklepával míč na volného Maupaye, na kterého už zívala jen prázdná brána hostů. Ramsdale se ale hbitě odrazil z místa a přihrávku efektně i efektivně vyrazil! Zároveň tak zmařil poslední gólovou šanci utkání a oba soupeři se rozešli smírně po remíze 0:0.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Norwich City 0:0

02.10.2021 16:00

Góly: -

Fanoušci viděli v Burnley remízu. Domácí celek zde totiž uhrál v sedmém kole Premier League výsledek 0:0 s Norwichem City, pro který jde o první bod po návratu mezi elitu.

Největší šance domácího týmu přišla až ve 43. minutě a vytvořil ji hostující Mathias Normann. Ten chtěl zastavit centr Lowtona, místo toho ale jen posunul míč do protipohybu Krula. Ten naštěstí pro Norwich zareagoval včas a zabránil pohromě.

K exekuci volného přímého kopu hostí se po přestávce postavil Normann. Ten namířil na stranu gólmana, kterou měl Nick Pope pokrytou. Po chvilce Teemu Pukki dostal přihrávku v pokutovém území a tvrdou ranou trefil před ním stojícího obránce.

V 89. minutě Josh Brownhill měl co dělat, aby zastihl míč na hrací ploše. Nakonec to zvládl a poslal centr před bránu, kam si naběhl Matthew Lowton, jehož hlavička z dobré pozice skončila jen těsně nad břevnem.

Burnley je v tabulce osmnácté a má tři body, Norwich je s jedním bodem poslední.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Southampton FC 3:1

02.10.2021 16:00

Góly: 9. Trevoh Chalobah, 84. Timo Werner, 89. Ben Chilwell - 61. James Ward-Prowse (pen.)

Londýnská Chelsea porazila v sedmém kole Premier League Southampton. Ten navíc dohrával bez vyloučeného Ward-Prowse. Za domácí se trefili Chalobah, Werner a Chilwell, za hosty z penalty Ward-Prowse.

První obrovská šance Chelsea přišla v páté minutě. Werner si naběhl na přihrávku z pravé strany, ale střelou z první trefil jen nohu hostujícího brankáře, který míč vyrazil na roh. O čtyři minuty později však domácí celek otevřel skóre po skvěle sehraném rohovém kopu. Ruben Loftus-Cheek prodloužil míč hlavou na zadní tyč a Trevoh Chalobah rybičkou zakončil do odkryté poloviny branky.

Ve 22. minutě mohlo být vyrovnáno. James Ward-Prowse se zpoza velkého vápna položil nártem do padajícího míče, ale jeho dělovka prolétla těsně vedle branky. Na opačné straně se pak do míče položil Ruben Loftus-Cheek, který zakončoval pravačkou, ale jeho rána těsně minula horní roh soupeřovy branky.

Ben Chilwell se ve 27. minutě po nádherné kombinaci domácích kolem pokutového území dostal do šestnáctky, ale jeho přízemní pokus levačkou McCarthy reflexivně vyrazil. O deset minut později už to vypadalo, že Chelsea povede o dvě branky, jenže Lukaku si nepohlídal ofsajd, což odhalil asistent rozhodčího přímo na trávníku.

Domácí Chelsea nakonec ještě před přestávkou přidala druhý zásah. Londýnský celek si vytvořil obrovský tlak. Po jednom z centrů na míč jen těsně nedosáhl Lukaku. Akce ale pokračovala, Callum Hudson-Odoi balón vrátil na malé vápno a Timo Werner ho usměrnil hlavou do sítě. Branka ale po přezkoumání videorozhodčím nemohla platit pro předcházející nedovolený zákrok. César Azpilicueta totiž při zisku míče přišlápl Walkeru-Petersovi kopačku.

Po hodině hry byli domácí v šoku. Pokutový kop pro Southampton. Valentino Livramento se uvolnil ve vápně a Chilwell jej poslal k zemi. K exekuci pokutového kopu se postavil James Ward-Prowse a střelou k tyči nedal Mendymu nárok.

Chelsea měla obrovskou šanci v 72. minutě. Lukaku patičkou sklepl míč na Wernera, který ustál souboj s obráncem a dostal se do zakončení. McCarthy ale držel šance Southamptonu na body. O pět minut později však získali domácí početní výhodu, protože James Ward-Prowse ostře fauloval Jorginha.

V 84. minutě Blues přesilovku poprvé využili. Domácí doslova uspali defenzivu Southamptonu a udeřili po rychlé akci! Na prudkou přihrávku na pravou stranu si naběhl Azpilicueta, který ihned předložil míč na malé vápno a Timo Werner doklepl míč do sítě.

Vítězství pak Chelsea potvrdila minutu před koncem. Lukaku nejprve trefil tyč, následná dorážka Azpilicuety také orazítkovala brankovou konstrukci, ale do zakončení se dostal Ben Chilwell, jehož rána z voleje skončila podle hodinek hlavního rozhodčího za brankovou čárou.

Chelsea se díky výhře vyhoupla na první místo a minimálně do zítřka tam zůstane. Saints jsou sedmnáctí.

Více informací k zápasu

Leeds United - Watford FC 1:0

02.10.2021 16:00

Góly: 18. Diego Llorente

Leeds United porazil na domácí půdě v sedmém kole Premier League Watford. O výhře svého celku rozhodl v prvním poločase Diego Llorente.

První velkou šanci utkání měli v desáté minutě domácí. Daniel James získal prostor na levé straně, načež okamžitě mířil do pokutového území. Z hranice šestnáctky vypálil po zemi, ale Foster ukázal, že má výstavní postřeh.

Další příležitost domácího výběru už však mířila mezi tři tyče. Nepříjemný míč na malé vápno byl odvrácen pouze k dorážejícímu Diego Llorentemu, který jen nastavil nohu a rozvlnil síť. Při zakončení z bezprostřední blízkosti byl Foster bezmocný.

Téměř po půlhodině hry mohl Leeds své vedení navýšit. Průnikovou přihrávku si našel Raphinha, který si obhodil Fostera, ale poté se už objevil ve velmi ostrém úhlu. Svou ránu tedy nasměroval jen do boční sítě.

Dlouho se nic nedělo, až v 73. minutě pořádný vzruch vyvolal následný rohový kop Watfordu. Domácí gólman Meslier nedokázal zachytit centr. Míč se poté dokutálel za brankovou čáru, jenže Christian Kabasele se zároveň dopustil útočného faulu. Branka tak platit nemohla.

Domácí se mohli prosadit ještě v závěru. Po závaru v pokutovém území napálil Tyler Roberts tyč. Pohotově střílel z otočky velice akrobatickým způsobem. Hosté měli štěstí.

Leeds je v tabulce šestnáctý, Watford opanuje čtrnáctou pozici.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Newcastle United 2:1

02.10.2021 16:00

Góly: 20. Hee-chan Hwang, 58. Hee-chan Hwang - 41. Jeffrey Hendrick

Wolverhampton Wanderers zdolal v duelu sedmého kola Premier League Newcastle United 2:1. Za domácí trefil obě branky Hwang Hi-čchan, za hosty skóroval Hendrick.

Raúl Jiménez ustál ve dvacáté minutě souboj a skvělou kolmicí uvolnil za obranu Hwang Hi-čchana. Jihokorejec z těžkého úhlu obstřelil po zemi brankáře Darlowa, který neměl při gólu čisté svědomí.

Obrovská šance Wolverhamptonu na navýšení náskoku z rychlého brejku přišla ve čtyřicáté minutě. Břevno hostující brány se po Hwangově přihrávce zleva a dělové ráně Trincãa z deseti metrů ještě nějakou chvíli otřásalo.

Velké zmatky v domácí obraně potrestal o minutu později z 25 metrů do odkryté brány Jeffrey Hendrick! Saint-Maximin předtím navázal tři hráče a vysunul Ritchieho, jemuž padl brankář Sá pod nohy, ale míč neudržel, ani jeho spoluhráči ho nedokázali odkopnout zrovna daleko a nový muž v sestavě po Manquillově přistrčení trestal.

Allan Saint-Maximin dostal v 50. minutě skvělou přihrávku od Ciarana Clarka a střelu mezi malým vápnem a penaltovým puntíkem tlačil k tyči. José Sá se však na čáře natáhl a míč vyrazil.

Po hodině hry tak znovu trestali domácí. Raúl Jiménez se uvolnil z obklíčení ve středovém kruhu a narýsoval krásnou kolmici, kterou podruhé v zápase proměnil osvědčeným řešením po zemi podél brankáře Hwang Hi-čchan.

Wolves jsou po sedmi zápasech desátí, Newcastlu patří předposlední příčka.

Více informací k zápasu

Manchester United - Everton FC 1:1

02.10.2021 13:30

Góly: 43. Anthony Martial - 65. Andros Townsend

Manchester United jen remizoval v utkání sedmého kola Premier League s Evertonem 1:1. Domácí poslal do vedení Anthony Martial, vyrovnání však zařídil Andros Townsend.

Hned v šesté minutě se Wan-Bissaka krásně zbavil bránícího hráče na hranici vápna a odcentroval na zadní tyč. Anthony Martial dostal nabídku na gól, ale hlavou míč do branky nakonec nedostal. O pět minut později Victor Lindelöf nezvládl hlavičkový souboj v obraně a Rondón postupoval po levé straně sám na branku. Hostující útočník ovšem dlouho váhal, a nakonec jeho střelu zablokoval obránce Varane.

Šance Toffees pokračovaly. V šestnácté minutě Townsend parádním centrem našel obránce Keaneho, který se do centru položil hlavou. Mířil na zadní tyčku, ale branku o několik centimetrů nakonec minul. Uběhlo však jen pět minut a zasahovat musel i hostující gólman. Edinson Cavani dostal parádní centrovaný míč do vápna a byl v první tutovce utkání. Elitní útočník mířil hlavou k levé tyčce, ale Pickford se vyznamenal parádním zákrokem.

Dvě příležitosti si Everton přichystal ve čtvrté desetimituvce. Nejprve se Demarai Gray s míčem dostal středem hřiště a poté přišla i střela. De Gea se natáhl a připsal si druhý dobrý zákrok v utkání. Poté měl Abdoulaye Doucouré na noze vedoucí branku. Hostující hráč dostal parádní centr na hranici vápna, kde hned zakončoval. Aaron Wan-Bissaka jeho ránu nakonec zablokoval a zachránil svůj tým.

Úvodní branku zápasu si na závěr prvního poločasu schovali "Rudí ďáblové". Bruno Fernandes si před vápnem počkal a poté posunul míč na nohu Anthonyho Martiala, který se technickou ránou nádherně prosadil. Pro francouzského útočníka jde o první gól v probíhající sezoně.

V druhém poločase uběhlo dvacet minut a hostům se podařilo vyrovnat. Rohový kop se ovšem domácímu celku nepovedl a Everton šel do protiakce. Do otevřené obrany si naběhl Andros Townsend, který dostal parádní přihrávku od Doucourého, který se střelou po zemi prosadil k levé tyčce.

Domácí se s remízou nechtěli srovnat a v 74. minutě si vypracovali další šanci. Jadon Sancho parádně našel Cristiana Ronalda v náběhu u levé tyčky. Ten si sice balon parádně zpracoval, ale střílel jen vedle. Toho mohl Man Utd v závěru pořádně litovat. Hosté se totiž po rohovém kopu dostali do vápna a Yerry Mina se zblízka prosadil a otočil stav duelu. V době přihrávky byl ovšem v ofsajdovém postavení.

V poslední minutě tak mohli na svou stranu duel přeci jen strhnout domácí, ale ani jim nebylo přáno. Ronaldo dostal míč na střelu, ale stáli proti němu hráči. Patičkou tak oslovil Sancha, ale jeho rána byla slabá a Pickford ji naprosto snadno lapil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC751115:316
2.Liverpool FC743017:615
3.Manchester City742114:314
4.Manchester United742114:614
5.Everton FC742113:814
6.Brighton & Hove Albion74218:514
7.Brentford FC733110:612
8.Tottenham Hotspur74036:1012
9.West Ham United732214:1011
10.Aston Villa731310:910
11.Arsenal FC73135:1010
12.Wolverhampton Wanderers73045:69
13.Leicester City72239:128
14.Crystal Palace71428:117
15.Watford FC72147:107
16.Leeds United71337:146
17.Southampton FC70435:104
18.Burnley FC70345:113
19.Newcastle United70348:163
20.Norwich City70162:161

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (670)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele