- Reklama -

Seriál Služka z Netflixu: Dočkáme se někdy 2. série?

Bude mít Služka pokračování?

- Reklama -

S novinkami se v poslední době na Netflixu doslova roztrhl pytel. Mezi ty nejsledovanější patří seriál Služka. Příběh ženy, která jen těžce bojuje o živobytí s dcerkou poté, co opustila násilnického manžela, si rychle získal spoustu fanoušků. Je možné, že se dočkáme dalších dílů?

Margaret Qualleyová hraje v seriálu Služka hlavní hrdinku Alex, ambiciózní spisovatelku, která uvízla ve vztahu, v němž ji přítel zneužívá. Alex zoufale touží nabídnout dceři Maddie (Rylea Nevaeh Whittetová) lepší život. A tak nakonec uteče z domova a aby se vůbec nějak uživila, musí se dát na dráhu uklízečky.

Nyní, když jsme probrali základní narativ příběhu, pojďme k té důležitější otázce: bude mít seriál Služka 2. řadu?

Vzhledem k tomu, že je Služka přímo v Netflixu označená jako minisérie, se natáčení další řady zdá poměrně nepravděpodobné. Pokud budeme vycházet z knižní předlohy, tak končí tím, že Alex má konečně dost času a peněz, aby navštívila svou vysněnou Missoulu v Montaně. (Teď přijde seriálový spoiler, tak kdyžtak následující odstavec přeskočte)

- Reklama -

Tak nějak končí i finále seriálu. V závěrečných okamžicích se Alex loučí s matkou a chystá se do Missouly. Nastupuje na trajekt a vypráví, že její „nejšťastnější den“ právě začíná.

Může mít limitovaná série pokračování?

Na tomto místě je dobré podotknout, že konec to nemusí být úplný, jako třeba u Dámského gambitu. Některé seriály pravidlo „limitovaných sérií“ porušily a druhé řady se fanoušci dočkali. Bohužel, u seriálu Maid se nic podobného nepředpokládá, informuje bustle.com.

„Mám pocit, že v téhle sérii vyprávíme příběh Alex, takže si nejsem jistá, jak by vypadalo pokračování,“ komentovala to scénáristka pořadu Molly Smith Metzlerová. Alexin příběh jako služebné je tedy uzavřený… Ale co takhle natočit 2. sérii Služebné jiným způsobem?

Mohla by Služka 2 sledovat jinou pokojskou?

„Myslím si, že existuje spousta služebných, spousta pracovníků v domácnosti, kteří zažívají stejně špatné, ne-li horší příběhy než Stephanie Landová,“ okomentovala možné pokračování s jinou hrdinkou Metzlerová podle Decider.com. „Myslím, že by bylo velmi vzrušující mít tam někoho z úplně jiného geografického prostředí, kdo má úplně jiné životní zkušenosti a kdo je pravděpodobně taky matkou.“

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Brad Pitt objasnil situaci kolem „neplánovaného polibku“ s Margot Robbie

Brad Pitt se nedávno nečekaně dostal do středu pozornosti kvůli svému vášnivému polibku s Margot Robbie. Neplánovaná pusa z filmového Babylonu totiž vyvolala mnohé otázky a komentáře.

Eddie Murphy nečekaně upřímně přiznal, co pro něj znamenají kruté kritiky jeho filmů

S více než padesáti filmy v jeho repertoáru, kariérou trvající desetiletí a řadou ocenění na svém kontě, Eddie Murphy patří k nejvýznamnějším hercům své generace. A také nejkritizovanějším… Nedávno přiznal, jaký má ke kritice svých filmů postoj.

Amber Heardová u soudu tvrdila, že za její konec v Aquamanovi může Jason Momoa

Po neúspěšném soudním sporu proti Johnnymu Deppovi se Amber Heardová rozhodla jít k soudu kvůli kolegům Jasonovi Momoovi a režisérovi Jamesi Wanovi kvůli jejich chování na place při natáčení pokračování Aquamana.

Poskrvněná pověst Vince Vaugna: Při kolegově sporu se postavil na stranu rasismu

Na počátku 21. století patřil Vince Vaughn mezi nejobsazovanější hollywoodské herce, pak ale jeho kariéru nabrala nečekaný směr a rolí mu ubývalo. Jedním z důvodů, proč to tak je, může být i spor jeho černošského kolegy kvůli filmu Trable v ráji, při kterém se Vaughn nezachoval zrovna nejlépe.

Kevin Costner si filmem Vodní svět málem úplně zničil kariéru

Kevin Costner patří už léta mezi uznávané herce, ale v devadesátých letech se neúspěšným filmem téměř připravil o slušně rozjetou kariéru.

Nejapný žert v Bradavicích: Alan Rickman legendárně ztrapnil Daniela Radcliffa

Když Daniel Radcliffe propagoval svůj film "Rohy", obrátil se na skrz Reddit na fanoušky a odpověděl jim na řadu otázek . Jak se dalo čekat, nejvíc jich směřovalo na jeho účinkování ve filmech Harry Potter. Radcliffe přiznal, že se při natáčení stal obětí "pranku" od Alana Rickmana.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -