Ú s t í n/L. - V rámci utkání 9. kola Chance ligy jsme podlehli jednobrankovým rozdílem Drakům ze Šumperka. Po utkání jsme vyzpovídali kapitána ústeckého celku Michala Trávníčka.

Jak byste zhodnotil prohrané utkání se Šumperkem?

Obrovský problém je neproměňování šancí, které nás trápí už delší dobu. Šumperk dobře utkání začal, z jeho sevření jsme se vymanili a od druhé třetiny už jsme hráli lépe, ale nepodařilo se nám proměnit naše šance a to rozhodlo.

V čem vidíte největší problém, že se momentálně týmu nedaří?

Šance jsou, ale proměnit je nedokážeme, to samé platí i o utkání s Benátkami, kde to byl stejný problém. Pak na nás samozřejmě padá nervozita. Utkání se Šumperkem jsme nezačali dle představ, pak se to trochu zlepšilo, ale naše hra je momentálně těžkopádná. Bohužel máme v hlavách, že se nám výsledkově nedaří, a tím se nám nehraje lehce.

Snížení přišlo až v poslední minutě, což už bohužel bylo pozdě.

Naše snížení přišlo pozdě, museli bychom branku dát mnohem dříve, abychom utkání dotáhli do lepšího konce. Při power-play šance byla, ale už jsme nestačili s výsledkem něco udělat.

Ústecký celek trápí vstřelené branky, když dal pouze tři góly v posledních třech zápase. Zaměřujete se v trénincích na střelbu?

Určitě se na každém tréninku zaměřujeme na cvičení se střelbou, ale musíme to přenést do utkání. V posledních zápasech se nám vytratila lehkost, a tím se dostáváme o půl kroku později.

Myslíte si, že hlavní problém je v pohybu? Cítíte únavu?

Nemyslím si, že bychom byli unavení, na sezónu jsme připraveni dobře. Příčina by mohla být v hlavách. Čím více víme, že musíme nějaké body udělat, tím více nás to svazuje. V Kadani musíme zabrat.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

  • Armén Mikael Agateljan své sliby nenaplnil, ale ústecký hokej snad bude žít dál. Z bryndy se zadlužený klub pokusí vyvést nově založený spolek Slovan Ústečtí Lvi. „V této chvíli jsme jediný zájemce, kdo tady chce provozovat hokej na druholigové úrovni. Obrovským problémem jsou hokejové závazky ve výši zhruba 2,8 milionu korun. Ty musíme okamžitě uhradit a od toho se budou odvíjet další věci,“ říká předseda spolku Lukáš Vobecký.

  • V sezoně 2024 – 2025 bude pokračovat 2. liga pod názvem „Slovan Ústečtí Lvi“, jehož zástupci představili svoje plány na Valné hromadě držiteli licence.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže