Žižkovský Zeman: Poslední výsledky nás všechny moc mrzí. Víme, že herně máme rozhodně na víc

Žižkovský Zeman: Poslední výsledky nás všechny moc mrzí. Víme, že herně máme rozhodně na víc

Devatenáctiletý odchovanec Viktorie Žižkov s krátkou minulostí ve Zbuzanech Tadeáš Zeman už nasbíral nějaké druholigové minuty i v sezonách 2018/2019, respektive 2019/2020, ovšem pořádně prorazil v prvním týmu až v právě probíhajícím ročníku 2021/2022, kdy zatím zasáhl do devíti duelů z deseti.

"Byl to jiný svět. Dospělý fotbal, navíc na profesionální úrovni, to se nedá s dorosteneckými kategoriemi vůbec srovnávat. Do několika zápasů jsem naskočil, ale sám jsem cítil, že musím ještě pořádné přidat a nabrat zkušenosti," vyprávěl Zeman.

"Je to pro mě velká odměna a čest, být součástí prvního týmu. A každá minuta na trávníku mě posouvá dál," přiznal na fkvz.cz svěřenec kouče Oulehly.

Když fanoušci skandují jeho jméno, je v sedmém nebi. "To se asi nedá ani popsat. Nejvíce jsem to vnímal v prvním kole poháru po mých gólech. Je to samozřejmě moc fajn pocit. Ale také velký závazek. Vím, že si to musím zasloužit. A budu dělat vše pro to, aby fanoušci měli důvod skandovat mé jméno co nejčastěji," uvedl v interview pro fkvz.cz mladík, který přišel na Žižkov s Ůval ve svých sedmi letech.

V poslední době k tomu však mnoho příležitostí nebylo. Jeho chlebodárce je totiž v tabulce až čtrnáctý. "Poslední výsledky nás všechny moc mrzí, navíc když víme, že herně máme rozhodně na víc. Poslední zápasy jsme neodehráli vůbec špatně a o body jsme se připravili jen vlastními chybami a neproměňováním šancí. Snad ofenzivní síla Viktorky ještě vzroste. Věřím, že to s Chrudimí, i s pomocí našich skvělých fanoušků, konečně prolomíme a začneme se posouvat tabulkou do pater, kam Viktorka patří," uzavřel na fkvz.cz Zeman, jehož celek narazí na zmíněnou FK Chrudim v rámci 11. kola FNL v neděli 17. října.

Baníku a celému regionu by poháry určitě slušely. Navíc jsou oslavy 100 let, pro Ostravu by šlo o super dárek

Zdroj: fkvz.cz