InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Folk koncert kapel Spolektiv a Jistem

    sobota 11.5 19:00 - Na Ostrově, ul. Na Dubovci, Strakonice

  • Koncert kapely Parkán

    sobota 11.5 20:00 - Podskalí – Hospůdka Ostrov, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chodkyně dodatečně oznámila nehodu. Policie vyzývá řidiče ke kontaktu a hledá svědky

STRAKONICE - Ve středu 6. října těsně před půl sedmou ráno došlo v Nádražní ulici ve Strakonicích ve směru k železničnímu viaduktu ke srážce osobního automobilu s chodkyní, která přecházela od marketu Billa do ulice Alfonse Šťastného. Řidič po střetu zastavil a nebránil se nehodu řešit. Chodkyně na místě tvrdila, že zraněná není a ošetření nežádá. Neznámý řidič (přibližně kolem 60 let) odvezl ženu po domluvě do zaměstnání a odjel. Na místě byla po nehodě přítomná ještě jedna žena. Po týdnu se ale chodkyně dostavila na dopravní inspektorát ve Strakonicích a nehodu dodatečně oznámila.

 

Policisté teď žádají řidiče vozidla a svědkyni, aby se přihlásili na Dopravním inspektorátu ve Strakonicích v ulici Na Ohradě čp. 1067 nebo volali tel č. 601 222 811. Pomoci by mohli i další svědci, kteří dopravní nehodu viděli.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace