Reklama:
NOVINKA: Black Dragon Ultra Stim Pre-workout
Extrémní stimulace & maximální soustředění.
Tohle chcete zažít! Více zde.

Pět profesionálů před Yamamoto Cup San Marino Pro

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Soutěže

Ačkoliv je letošní Olympia Fitness & Performance Weekendu Joea Weidera už za námi, sezóna tím v žádném případě nekončí a naopak fanoušky profesionálního bodybuildingu i samotné závodníky čeká ještě pěkný nášup soutěží. Už zítra se například v Římě odehraje Yamamoto Cup San Marino Pro, na kterém se do boje o přízeň rozhodčích a kvalifikaci na Olympii pořádanou v roce 2022 zapojí i borci nastupující v královské kulturistice mužů open. Pojďme se podívat, v jaké formě se v závěru přípravy nacházejí někteří z nich.

Milan Šádek

Při pohledu do startovní listiny lze za nejvýraznějšího favorita soutěže považovat asi Nathana De Ashu. Na pódiu sice změří síly i se Samsonem Daudou a Roellym Winklaarem, ale oba tyto soupeře letos už porazil, a tak není důvod domnívat se, že to nedokáže znovu. Zatopit těmto třem borcům se samozřejmě pokusí i další závodníci, včetně Milana Šádka, který si Yamamoto Cup San Marino Pro vybral pro vstup do letošní sezóny. Dvaatřicetiletý kulturista v Manionově profesionální lize patří už k celkem zkušeným závodníkům, a poté, kdy zde nějakou dobu nastupoval v lehčí váze, je tu několik sezón doma už právě mezi těžkotonážníky. V kategorii bez rozdílů vah se představil zatím osmkrát, z toho se dvakrát dokázal probojovat k medaili, když má na kontě třeba i bronz z New York Pro 2019. V tuto chvíli je Milan samozřejmě už v místě konání soutěže, následující snímek jej ale zachycuje ještě při pózování v pražském Olympia Fitness Hostivař.

Milan Šádek před Yamamoto Cup San Marino Pro 2021 (foto: Instagram.com/milan_sadek)

Tim Budesheim

Už přímo v Římě vznikla následující fotografie. Na ní je zachycen nový rakouský profík Michael Schneider (vpravo) s pokračovatelem dlouhé linie německých gigantů Timem Budesheimem. Masivní borec by mohl právě s Milanem Šádkem a asi také Andreou Prestim představovat tu největší konkurenci pro vzpomínané silné trio ve složení Nathan, Samson, Roelly. Samotný Michael Schneider na italské profesionální show závodit neplánuje, ostatně svou soutěžní hmotností jednoznačně spadá do dvěstědvanáctky, která na klání není vypsána.

Tim Budesheim před Yamamoto Cup San Marino Pro 2021 (foto: Instagram.com/michael_thebox)

Kevin Gebhardt

Přes Michaelovu neúčast Tim jediným německy mluvícím borcem ve startovním poli nebude. V Říme je totiž také jeho krajan Kevin Gebhardt, který si Yamamoto Cup San Marino Pro vybral pro svůj druhý start v Manionově profesionální lize. Ten první se datuje ještě do roku 2018, kdy jsme Kevina mohli vidět na pódiu EVLS Prague Pro.

Kevin Gebhardt 6 dnů před Yamamoto Cup San Marino Pro 2021 (foto: Instagram.com/kevingebhardt__)

Fabio Romagnolo

Mít ještě méně zkušeností se závoděním mezi profíky než Kevin Gebhardt znamená nemít žádné. Přesně tak je na tom před vstupem na pódium absolutní šampión loňského San Marino Pro Qualifier Fabio Romagnolo, který si nedělní závody vybral pro svůj profesionální debut. Fabio, jenž má tu kliku, že si svou premiéru v Manionově profesionální lize bude moci odbýt před domácím publikem, je na sociálních sítích velmi aktivní, nikterak se před závody neskrývá, a tak jsou následující fotografie staré jen několik desítek minut.

Fabio Romagnolo den před Yamamoto Cup San Marino Pro 2021 (foto: Facebook.com/fabio.roma.96)

Robert Taylor

Maličko ve stínu dvou slavnějších britských profíků Nathana De Ashy a Samsona Daudy se ke klání připravuje také další borec z Britských ostrovů Robert Taylor. Rob se nějakou dobu rozhodoval, zda mezi profesionály bude nastupoval v lehčí váze, anebo v kategorii open. Nakonec si vybral druhou variantu a to, jak dobře si vedl při profesionálním debutu na letošním Europa Pro, ukázalo, že nešlápl vedle. Na Yamamoto Cup San Marino Pro bude chtít osmé místo z této soutěže jistě ještě vylepšit!

Robert Taylor před Yamamoto Cup San Marino Pro 2021 (foto: Instagram.com/therealmuscleunit_ifbbpro)




Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

17.10.00:11Neutralni typ - ne kazdy ma mindset jako Mccarver
16.10.21:09torturer - Tu definici nohou má Milan jedinečnou. Tím mě vždycky dost..+1
16.10.20:20beliar - No že by ten Milhaus nějak nabral se mi moc nezdá *4*
Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínArtur Bartusik: "Tělo všechno sčítá a...
migo (16:58) • Doporučil bych kimchi, vyrobené doma. Mám s ním ty nejlepší zkušenosti a je vhodné práv...
magazínArtur Bartusik: "Tělo všechno sčítá a...
fobo (00:21) • hezky popsáno, mám za zebou vše včetně té těžké operace, a i asi 20ti dalších, jen jsem...
magazínJosef Adlt a Matěj Ryšavý - skládáme...
petrpolak (08:56) • Takovou podobnou anketu jsem udělal tenkrát před natáčením a jména z nich jsem se potom...
magazínJosef Adlt a Matěj Ryšavý - skládáme...
Mikuc (22:03) • Možná udělat nějakou anketu, dotazník, zadat tam jednotlivé kategorie partií a tak, mož...
magazínJosef Adlt a Matěj Ryšavý - skládáme...
petrpolak (09:34) • Ahoooj, děkuju za zpětnou vazbu. Pokud v tomto nebo v prvním díle nepadlo, že finální v...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie