Zde může být vaše reklama.

Výhra bez problémů Házenkářky DHK Zora si s Hodonínem poradily

Házenkářky DHK Zora si s Hodonínem poradily

foto: Petr Pelíšek

23. 10. 2021 - 21:59

V 7. kole MOL ligy hrály házenkářky DHK Zora Olomouc doma proti Hodonínu. A domácí úkol zvládly bez problémů, vedly od začátku do konce a do tabulky zapsaly další vítězství.

Zora začala dobře, ve 3. minutě vedla 3:0 a náskok už nepustila. Po prvním poločase to bylo 15:11 a vedení o tři až čtyři branky domácí tým držel i přesto, že hodně útoků kazil. V závěru se Hanačkám povedlo odskočit ještě víc, takže nakonec vyhrály o šest.

„Zápas se nám podařilo zvládnout tak, jak jsme chtěli. Doma jsme stoprocentní. Ale tentokrát tam byla spousta nevynucených chyb v ofenzivě. Holky byly chvílemi zbrklé, chtěly dát co nejrychleji další a další góly, z toho pak byly nepřesnosti a ztráty. Teď jsou před námi tři těká utkání, hrajeme proti Mostu Michalovcům a Dunajské Stredě, proti takovým soupeřům, kteří jsou trošku jiný level, bude nutné se takových chyb v útočné fázi vyvarovat,“ řekl trenér DHK Zora Olomouc Libor Malínek.

DHK Zora Olomouc - HK  Hodonín 27:21 (15:11)

Rozhodčí: Kichner, Vacula. Sedmičky: 6/5:2/2. Vyloučení: 1:4.

DHK Zora Olomouc: Haládiková, Polášková – Závišková 1, Kapsová 4, Jansová 8/5, Sovová, Kašpárková 2, Roupcová, Krajčovičová 2, Machačová 3, Možíšová 2, Hejlová, Kuxová, Kubálková 3, Kubáčková 2. Trenér Libor Malínek.
HK Hodonín:  Zichová, Rehušová – Víchová 1, Drexlerová, Smějová 1, Cygan 2, Jadamíková 1, Pospíšilová 4, Kalinová 8/2, Nováková 1, Višňovská 1, Malecká 2. Trenér Antonin Střelec.

Další články