Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2021, 1. SuperVýběr: Masakr na Mácháči s nerovnými pravidly

25. Říjen 2021 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

SuperStar 2021 porota (Mácháč)

Třináctá řada SuperStar se včera přehoupla do své druhé a v mnoha směrech nejnapínavější fáze. 82 nejlepších poprvé prořídlo a to ještě zdaleka není konec. Došlo k nějakému nečekanému vyřazení? Nebo naopak ke kontroverznímu postupu? A jakou „kapitální békovinu“ pro soutěžící nějaká moudrá hlava vymyslela tentokrát? To vše a ještě mnohem více se dozvíte v následujících odstavcích.

Dominique Allagia, Barbora Štanclová, Tereza Smetanová, Katarína Pustaiová

zpívaly: Beyoncé – All The Single Ladies (+ každá jednu a capella píseň)

Holek mi bylo hodně líto a to nejen proto, že po vystoupení plakaly jako želvy. Výběr Beyoncé je pro taková kuřata vyloženě nevhodný. Jakkoliv tato píseň může působit rozpočítávadlo, přesvědčivě jí můžou podat vyzrálejší zpěvačky jako například Markéta Poulíčková s Barborou Švidraňovou v Hlasu nebo Hana Holišová v Tváři, ale ne čtveřice holek školou povinných. Co se týče individuálních výkonů jednotlivých holek, absolutně souhlasím s Čekym, že nejlepší výkon podala Tereza, která v plné kráse ukázala svůj pěkný zastřený hlas. Ostatním holkám to dost lítalo a zvlášť Dominique totálně pohořela. V dodatečných a capella výkonech byla opět nejlepší Tereza, Bára byla taky celkem OK, i když je ještě dost dětská, Katarína má místy dost nepříjemný hlas a nejhorší byla opět Dominique. Nakonec všechny holky dostaly druhou šanci, já bych za sebe poslal do dalšího kola určitě jen Terezu (která se díky jednomu coveru s vlastním českým textem, který má na Youtube, už oficiálně stala mojí srdcovkou), naopak Dominique rozhodně postoupit neměla, ostatní dvě mi však v dalším kole nevadí.

Daniela Bakšiová

zpívala: Billie Eilish – Happier Than Ever

Tady pro změnu souhlasím s Monikou a nemám k tomu co dodat. První tichá poloha byla velmi povedená a Daniela zde dobře prodala emoce, v hlasité poloze se však kouzlo vytratilo a druhá polovina vystoupení působila poněkud těžkopádně. Daniela má rozhodně něco do sebe, v této fázi je postup za mě OK, ale finalistku v ní stále nevidím.

David Jablonski, Kateřina Lebedová, Lucie Rejková

zpívali: The Greatest Showman – This Is Me

Další skupina byla složena z tří soutěžících, kteří patřili spíš k outsiderům a na tom se ani po vystoupení nic nezměnilo. David byl úplně příšerný a divím se, že se dostal až sem. Kateřina je slušná, ale nezajímavá zpěvačka. Nejzajímavější z této skupiny byla rozhodně Lucie, ale tato hymnická píseň k jejímu šelestovému hlasu nesedla. Tato skupina skončila jako celek, což je mírná škoda jen v případě Lucie, ale nějaká obrovská ztráta to taky není.

Amos Dragošek vs. Filip Svoboda

zpíval: Imagine Dragons – Bad Liar

Na výsledek tohoto duelu lze říct jediné: WTF?! I když Amos nepřekonal svůj casting, byl trochu v křeči a místy školácky frázoval, tak byl rozhodně lepší než Filip, která má divnou ušišlanou výslovnost a chraplák na rozdíl od přirozenějšího Amose tahal až paty, o mědvědózním pohybu nemluvě. Tohle rozhodnutí by nám měl Leoš v diskusi rozhodně zdůvodnit. Aneb řečeno slovy Lukáše Franty, tady mi něco uniká (a doufám, že to není moč).

Miriam Jarošová, Pamela Narimanian, Timea Jazudeková

zpívaly: Lady Gaga – The Edge Of Glory

Ani v této skupině nesouhlasím s verdiktem. Pamela je sice z těchto tří dívek největší profesionálka, ale její mečák se místy nedá poslouchat (zajímavé ale je, že v jejích vlastních písních mi to nevadí). Timea byla sice v nejvyšších tónech dost nadoraz, ale hlasově Pamelu strčila do kapsy. Slušně překvapila Miriam, která předvedla větší tah na branku než v castingu, jakkoliv SuperStar v ní pořád nevidím. Jak už jsem předeslal, z této trojice postoupily Miriam a Pamela, zatímco Timea nás bohužel opustila.

Tomáš Benko

zpíval: Years & Years – King

Jméééééééénuji se Tomáš a mééééééčím jako Mééééékota z Arabely. Ale v Supéééééérstár jsem již do méééééčel a zcééééééla po právu.

Adam Pavlovčin, Adam Janota, Michal Pribylinec

zpívali: Dermot Kennedy – Power Over Me (+ každý jednu a capella píseň)

Vystoupení „Tří mušketýrů“ bych rozdělil na společné části, ve kterých pánové zněli velmi dobře a synchronně, a sólové party, které příliš přesvědčivé nebyly. Nejlíp mi z toho vyšel Michal, který svůj baryton dokázal dobře prodat. Naopak nejméně hlasově zajímavý mi přišel Adam Janota a mírně za očekáváním zůstal i Adam Pavlovčin, kterému tato svižnější poloha příliš nesedla, naštěstí si napravil reputaci a capella (zatímco druhý Adam i Michal v a kapelle můj názor ze společného vystoupení potvrdili). Mušketýři postoupili jeden za všechny, všichni za jednoho.

Emanuel Görči vs. Štefan Čikoš

zpívali: Stevie Wonder – Part Time Lover

Absolutní průser, jeden horší než druhý a zasloužený nepostup, který ani nepotřebuje komentář.

Nelly Řehořová, Angelika Sofia Selepková, Angelika Kollmannová

zpívaly: Spice Girls – Wannabe

V zástupu nepřesvědčivých výkonů působilo toto holčičí trio jako svěží vítr. Největší hit nejslavnějšího girlbandu, který byl v devadesátkovém převážně chlapeckém popíku jedním z mála závanů estrogenu, je třeba podat s obrovskou energií a to se holkám pořadilo. Vynikla zde především Nelly, která ukázala, že showmanství je jí vlastní. Obě Angeliky jí velmi slušně sekundovaly. Tohle trio si tak vysloužilo první jasný postup večera.

Marián Hollý

zpíval: Ed Sheeran – Don‘t

Největší WTF postup prvního kola. Totálně jalový hlas a monotónní nevyzrálý zpěv. Zbytečné hodnocení? Zbytečný postup.

Nikita Machytková vs. Lucia Hollá

zpívaly: Selena Gomez – Wolves

Tento duel byl vyrovnanější než bych původně čekal. Nikita zůstala lehce za očekáváním, její hlas zněl místy až příliš úzce. Lucia měla zejména ve sloce velmi pěkné momenty, i když v refrénu to byl tak trochu papiňák. Nicméně od začátku bylo jasné, že postoupí Nikita, která je vyloženě hvězdný typ. Lucie není žádná velká škoda, v silné dívčí konkurenci byla bez šance, ale rozhodně by si zasloužila postoupit víc než její brácha.

Branislav Mojsej, Juraj Kukura, Filip Hořejš, David Milion

zpívali: Christina Aguilera – Fighter

Sorryjako, ale tohle byl dost okatý odstřel. Dát čtyřem chlapákům píseň od Aguilery je asi jako chtít z horníka udělat horolezce. Jediný, který z tohoto kvarteta vyšel relativně se ctí, byl Filip. David byl mnohem horší než v castingu, jakkoliv má pěkný hlas, a Braňo jakbysmet. Juraje ani nekomentuju, ten byl už od castingu zcela marný. Žádný z těchto pánů by v dalších kolech kartami nezamíchal, takže bylo zbytečné se jich zbavovat až takhle nápadně.

Cong Minh Ngo

zpíval: Karel Gott – Kdyby sis oči vyplakala (+ a capella Bruno Mars – When I Was Your Man)

A titul nejbizarnějšího vystoupení jednoznačně získává tento vietnamský vetřelec. Božský Kája musel při tomto vystoupení rotovat v hrobě a Vladimír Pucholt zřejmě zvažoval změnu specializace z pediatra na psychiatra (pro později narozené, tato píseň je ze Starců na chmelu, i když ve filmu přímo nezazní, jen ji tam Pucholtův hrdina Filip recituje). Minh předvedl tak silné vibráto, že to místy působil, jakoby spolknul robertka. Frázování bylo rovněž dost rozevláté. Po standing ovations a těšínských jablíčkách od poroty naštěstí přišel zcela zasloužený vyhazov.

Sabina Olijve, Aneta Šroubařová, Kateřina Krejčíková

zpívaly: Katy Perry – I Kissed A Girl (+ každá jednu píseň a capella)

O Katy Perry je známé, že naživo zpívat neumí, takže holky byly v podstatě na úrovni originálu, což v tomto případě není žádný kompliment. Zcela po právu jako jediná z této čtveřice postoupila Kateřina, která má alespoň hodně zajímavý hlas. Zbylé dvě holky byly v podstatě zbytečné soutěžící a v dámské konkurenci byly zcela bez šance.

Valerie Kaňová vs. Marietta Mareková

zpívaly: Jessie J – Flashlight

Habera to shrnul přesně a nemám k tomu co dodat. Valerie zazpívala technicky výborně a o dost překonala svůj casting, ale její hlas je bohužel dost nezajímavý a navíc v Mariettě dostala extrémně těžkou soupeřku. Marietta totiž nejen výborně zpívá, ale má i nádherný hlas a přirozený soulový feeling. O postupu Marietty nebylo sebemenších pochyb a mezi děvčaty zůstává i nadále jednou z největších favoritek, ne-li vůbec největší. Nakonec však postoupila i Valerie, která sice na finále nemá velké šance, nicméně Top 40 si tímto výkonem právem zasloužila.

Ludvík Hušek, Monika Žilková, Katarína Stohrová, Filip Pomajbiš

zpívali: Lewis Capaldi – Before You Go

Závěrečné kvarteto mělo už napůl vyhráno díky písni, kretá je velmi působivá a přitom ne až tak ohraná jako jiný hit téhož zpěváka Someone You Loved. I sestavení tohoto kvarteta byl dobrý krok vzhledem k tomu, že všichni čtyři zpěváci jsou majitelé chrapláků. Holky měly mírně navrch, hlavně tedy Katarína, ale Monika jí slušně sekundovala. Filip byl ve výškách trochu nadoraz a Ludvík zase při nejvyšších tónech v křeči, ale ani oni si ostudu neudělali. Nakonec nás opustil Filip, což je podle mě trochu škoda, jelikož postoupili i někteří mnohem horší. Zbylá trojice postoupila a první letošní Annie (David Gránský) tak o svou Hallie (Ludvíka) zatím nepřichází.

Top 3 nejlepších vystoupení podle DJ Vlada:

1. duel Valerie Kaňová vs. Marietta Mareková
2. kvarteto Ludvík Hušek, Monika Žilková, Katarína Stohrová, Filip Pomajbiš
3. trio Nelly Řehořová, Angelika Sofia Selepková, Angelika Kollmannová

Hodnocení 1. SuperVýběru podle DJ Vlada:

První supervýběrové kolo se v posledních letech stává Achillovou patou celé soutěže. Tentokrát sice odpadla „kapitální békovina“ v podobně úvodního rozstřelu, který absolvují pouze holky a kluci postupují komplet (nebo jich jde do rozstřelu pár, aby se neřeklo), ale nahradila ji jiná „kapitální békovina“, ve které každý soutěžící musel absolvovat jinou disciplínu. Jak k tomu přišli zvlášť ti, kteří byli rovnou hozeni do vody a museli nacvičit kvarteta, zatímco jiní si mohli užívat komfort sólové písně, kterou mají již dávno navičenou (duelanti byli někde mezi)? To, že volby vyhrála pravice, neznamená, že se soutěžícím v zábavané talentové soutěži nemá měřit levicověji (tzn. rovným metrem).

Zatím došlo k jednomu kontroverznímu vyhazovu (Amos), několika kontroverzním postupům (Dominique, Marián Hollý) a celé řadě výbuchů, které byly mnohdy způsobeny nevhodnými výběry písní jako například vybrat nezletilým holkám Beoyncé či drsným chlapákům Aguileru. Nebo že by hudební dramaturg moc hulil?

Příští týden nás čeká druhá čast první fáze SuperVýběru z Mácháče. Dočkáme se dalších nečekaných zvratů? A bude úroveň výkonů vyšší než v první části, nebo bude ještě hůř? To se můžeme dozvědět už teď na VOYO, nebo si ještě pár dní počkat.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 153
1
Prochor
Reagovat

Ty brďo – když jsem slyšel interpretaci Lady Gaga – The Edge Of Glory, tak jsem nostalgicky zavzpomínal na Adélu Kvitovou, která to vyšvihla perfektně. Řekněte mi, co to bylo včera za kňouraly a jak mohli prolézt castingem ? Teď jsem dost zvědavý jak to dá příště Petra hasička a jestli postoupí – držím palce.

2
Bezík
Reagovat

Tak nám začala Stalinská čistka :-D. Z mé TOP10 se angažovaly tři uchazečky, dvě vykoply, jedna postoupila, ale zrovna ta byla až ze chvostu té TOP10 takže žádná velká radost. Vykopnutá byla Lucie Rejková a Timea Jazudeková, Timey je škoda. Postoupila Angelika Kollmannová, ale moc mě nepotěšila. Zase ale do mé TP10 přibyla Valerie Kaňková, která je pro mě zajímavější než Marietta. Přitom na castingu jsem ji přehlédl jak letiště :-D. Nej vystoupení – zde souhlasím s Vladem, Valerie a Marietta, celkem o parník. Moje srdcovky přijdou na řadu příští týden, už si chystám zásobu kapesníčků :-D

3
Tomáš
Reagovat

Taky se přidávám k Vladovi a chtěl bych po Leošovi vysvětlení proč dali Filipovi přednost před Amosem a nebo proč aspoň nenechali postoupit oba dva. Proč Amose prvně na castingu vychválí a Habera řekne že je jeden z nejlepších kluků a pak ho hned pošlou domů, ani mu nedají šanci na reparát jako jiným a nic. Ne že bych Leošovi něco věřil ale opravdu by mě zajímalo jak by nám tohle zdůvodnil. To jak byli ostatní kluci zlikvidování tou Aguilerou, to bylo taky hodně nápadné. Říkám já chci slyšet jak by ten song od Aguilery dal Habera s Bagárovou a Čekovským. O dalších dvouch členech poroty ani nemá smysl se bavit. Je nesmysl aby Habera řekl někomu na castingu ať si příště lépe vybere písničku a on si ji přitom vybrat nemůže protože mu ji přidělí produkce a úplně ho tím odstřelí.

4
Pattrick
Reagovat

Ty výběry songů byly brutální, ten kdo je z produkce vybíral, by se měl chytit za hlavu a odprejsknout, fakt hrůza a vlastně celej ten díl byl katastrofa..

5
Violete
Reagovat

Viděla jsem jen polovinu včerejšího dílu, ale už teď musím říct, že jsem neuvěřitelně zklamaná a tak prozatím dávám píseň na zlepšení nálady Musím dál, předpokládám, že Monika Žilková je zde jen shoda jmen, co myslíte? https://www.youtube.com/watch?v=0BD24UwPBEc

6
Violete
Reagovat

@Bezík: Přesně, Valerii jsem úplně také přehlédla a včera mě hodně zaujala, v tom vystoupení i podle mě byla lepší než Marietta https://www.youtube.com/watch?v=mm2BUunR7aM&list=PLeeOKzQUvvC1mr6jKRXvStHdwGy-kIItp&index=125 Pak se mi tam vyloupnul Ludvík Hušek, který má punk rockovou kapelu Wotazník.

7
Violete
Reagovat

Jsem zvědavá, co řeknete na Ludvíka s kapelou, tady je odkaz https://www.youtube.com/watch?v=XzESRIeCNb0

8
Bezík
Reagovat

@Violete: Takovej gangstapoppunk s celkem hitovým potenciálem :-D :-D

9
Tomáš
Reagovat

Ludvík je dobrej. Aspoň on tam zůstal když Amos, Mojsej a Pomajbiš museli skončit. Nevím jestli ho vidím až ve Finále ale nevadil by mi tam. Záleží co zbyde za kluky s ním. Ta Valerie asi taky nebyla špatná a překvapila ale u mě se to letos už zlomilo nějak tak, že mě v SS už nebaví žádná holka a všechny mi přijdou stejný nebo podobný. :-D

10
Tomáš
Reagovat

Prostě holky si v SS hraji na americkou SuperStar, kňourají jedna jak druhá a mě to nebaví, nudí mě to. Kluci mi přijdou víc originální a svý, proto asi jim fandím víc.

11
Patrik
Reagovat

Ale větší masakr bude v po Máchovém jezeře v čističce odpadních vod kde budou duety

12
Bezík
Reagovat

@Patrik: A kdo prohraje, bude rovnou utopen a spláchnut ! :-D

13
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: SPrávná poznámka, jak by Habera, Bagárová a Čekovský zazpívali Aguilleru si raději ani nechci představit….o „výběru“ písniček pro soutěžící se raději ani nebudu vyjadřovat.

14
Violete
Reagovat

Jsem ráda za postup Moniky Žilkové, Angeliky Kollmannové, Nelly Řehořové, Michala Pribylince. Přála jsem to nakonec i Kateřině Krejčíkové, líbí se mi ta její nakřáplá barva hlasu. Nově si mě získal Ludvík Hušek a Valerie Kaňová. Nikita Machytková tam dala do refrénu dobrou energii. A přidávám ještě píseň s Danielou Bakšiovou https://www.youtube.com/watch?v=Ez1wEqqLG98. Víte někdo, kdy díl bude uvolněný na Voyo? Nějak se v tom už neorientuji.

15
Violete
Reagovat

@Patrik: V jaké čistírně? V Bubenči?
@Bezík: Anebo také cesta potrubím za odměnu a la dr. Mráček :-) Také by se mohla celá Superstar odehrávat pod vodou a porota se vymění za jezinu Lige, Aglu a Theu. A tóny písniček budou vybublávat při troše štěstí nad hladinu pro diváky.
@Jai Kudo: Ale Tomášova výzva se mi zdá smysluplná, jen ať si porotci v živých kolech Aguileru dají, jen ať se ukáží, mě by to skutečně zajímalo.

16
Violete
Reagovat

@Patrik: V jaké čistírně? V Bubenči?
@Bezík: Anebo také cesta potrubím za odměnu a la dr. Mráček :-) Také by se mohla celá Superstar odehrávat pod vodou a porota se vymění za jezinu Lige, Aglu a Theu. A tóny písniček budou vybublávat při troše štěstí nad hladinu pro diváky.

17
Violete
Reagovat

@Jai Kudo: Ale Tomášova výzva se mi zdá smysluplná, jen ať si porotci v živých kolech Aguileru dají, jen ať se ukáží, mě by to skutečně zajímalo.

18
Tomáš
Reagovat

@Violete: Přesně. V prvním živáku ať vystoupí Habera s Bagárovou a s Čekovským a ať společně dají Fighter od Christiny Aguilery. Ať nám ukážou jak to ti vyřazení kluci teda měli správně zpívat. Od každého zvlášť bych pak ještě chtěl slyšet song Bad Liar, aby nám ukázali jak to měl Amos zpívat správně aby nevypadl. Bylo by možné to s Leošem nějak domluvit když na něj máš ten kontakt? A on to tu čtu ale k tomuhle hádám že se nevyjádří ale bylo by fér kdyby ty vystoupení zrealizovali.

19
jj
Reagovat

@Violete:
Podle mě se nepochybně jedná o shodu jmen, ale i osoby, jen díky make-upu je shoda tváře jen částečná. Možná jediná s hlubším hlasem, co včera prošla dál. V tom odkazu zpívá Monika dobře.

20
marekcizm
Reagovat

Toto bol dramaturgicky väčší prieser než všetky doterajšie uzávierky tunela Branisko dovedna. Dáme vás von, nech sme svetoví, keď nemáme more, tak aspoň jazero (veď, keď neprší, tak aspoň kvapká). Pätica porotcov so slnečnými okuliarmi a výber pesničiek formou náhodného mainstream playlistu na Youtube.

Viem, že nostalgia je otravná, ale chýbajú mi tie momenty, keď všetci spievali v rade desiati, potom dostali v trojiciach, štvoriciach alebo dueloch rovnakú pesničku a ukázalo sa, komu to ako ide alebo nejde. Tam sa skrýval ten príbeh, keď bolo možné sledovať, ako niekto, kto sa na kastingu objavil v polminútovej ukážke zrazu zaspieval skvelo a všimli ste si ho/ju. Potom semifinále a finále s rôznymi štýlmi, obdobiami a témami. V tom navždy ostanú srdcovkami prvé tri slovenské Superstar aj ČS Superstar 2011 (s prižmúrením oboch očí aj 2013-ka).

Teraz sa príbeh hľadá vo vyjadreniach typu „diagnostikovali mi cukrovku a preto som začal spievať“. Tie zaujímavé momenty s nácvikmi s hlasovou pedagogičkou zostrihajú na minimum (z ktorých by sa hudobní laici ako ja mohli aj niečo zaujímavé dozvedieť) a ešte aj pri tom samotnom speve venujú z minúty slávy odvážnych a talentovaných ľudí polminútu na porotu v slnečných okuliaroch na tie ich tváre, ktoré si naozaj nikto, ale vážne nikto (kto sa kedy objavil na sociálnych sieťach či internete) nepamätá. O kompetenciách a užitočnosti niektorých členov poroty sa dá už len taktne mlčať, no tie klenoty čo vypúšťajú z úst a urážajú (väčšinou nechcene) tých, ktorým by mali konštruktívne pomáhať by si mohli lepšie rozvážiť.

Výber piesní je kategória sama osebe, ťažko očakávať, že niekto ukáže kvalitný hlas v odrhovačkách, umečaných songoch, muzikálových číslach dokopy. A postaviť niekoho pred obrazovky s tým, že ide spievať Gotta či Wondera, nebodaj Aguileru po Katy Perry a Spice Girls, to už je naozaj úchylné a škodoradostné. Hlavne, že tam majú všetci Dedolesy na nohách, slabinách a iných údoch či chladenú kolu (skvelá na hlasivky a pitie tesne pred spevom).

Ruku na srdce, odniesol si niekto z minulej časti dobrý pocit? Kedysi som mal radosť sledovať Superstar – sledoval som talentovaných ľudí a ich postupnú premenu, poznával som nové songy aj hudobné štýly, zabavil som sa a malo to aj napriek nálepke reality šou aspoň nejaký zmysel. V súčasnosti je to už len Láf Ajlend o ľudoch s (možným) talentom a nadaním pri inom z telesných otvorov.

21
Peťo
Reagovat

Inak videl som už další diel a porota ma v ňom dosť naštvala už keď vyhodili pre mňa najzaujímavejšiu súťažiacu a niektorých horších poslali ďalej. Nebudem tu teraz spoilerovať a meno tej súťažiacej neprezradím ale rozhodne to v nedeľu bude zaujímavé na Nove.

22
Ace
Reagovat

kluci jsou opet tak slabi, ze postupi kde kdo. radeji bych ve finale videl 10 dobrych holek, nez 5 prumernych kluku.
celkove to bylo velmi slabe, vynikajici byly jen val s marriette. dominique tam drzi produkce, pze jeji postupy si jinak nedovedu vysvetlit. uz na castingu zpivala neuveritelne falesne, ted to bylo snad jeste horsi

23
Ace
Reagovat

@Tomáš: samorzejme, ze by to nedali, ale o tom to uplne neni, spousta skladatelu neumi zpivat a presto hudbe a hlasu rozumi

24
libena
Reagovat

@marekcizm: velice pěkný příspěvek, vypichuji druhý odstavec, se kterým stoprocentně souhlasím. řadu postupně zpívajících lidí nevypustil ani „nový, moderní“ americký idol. ani zpěv ve skupinách. a to HLP (hluboké lidské příběhy) jedou taky.

25
Tomáš
Reagovat

@Peťo: Já jsem za ten vyhazov rád, aspoň bude Bezik brečet. Ono teda tam těch vyhazovů bylo víc co zasáhnou jeho srdíčko ale předpokládám že myslíš jeden z nich. :-)

26
Tomáš
Reagovat

@Ace: Vidíš a mě už naopak nebaví vůbec holky. Všechny kvákají tak nějak technicky dobře ale všechny podobně, je to prostě už nuda. Už sem těch krásných velkolepých hlasů fakt přežraný. Chybí mi tam větší živočišnost a energie. To je jedna kategorie holek. Ta druhá pro změnu zpívá úplně na houby a drží ji tam produkce, to už si napsal sám. Já bych radši ve Finále viděl 12 kluků popravdě. Kluky v tomhle díle zmasakrovali, ta Aguilera a další věci nebyly fér. Ale třeba to vystoupení Prybylince, Pavlovčina a Janoty bylo pro mě nejlepší z celého dílu, kam se na ně všechny holky hrabou. Oni se kluci ještě přihlásí o slovo.

27
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Ty jsi ale pomstychtivý Tomášku :-D Ale neboj, já s tím počítám, je to pokaždé stejné, pokud někdo zajímavý nějakou náhodou projde přes předvýběr a casting, v této fázi ho vymetou železným koštětem. Tak je to každý rok ;-)

28
jj
Reagovat

Z těch náznaků se mi nechce věřit, že by vypadla zrovna tahle. Dost předchozích vítězek jí bylo v něčem podobný, to by byl fail poroty, u diváků by jistě zabodovala. Abych měl dvě hlavní favoritky pryč ještě před Top 40…, masakr, ale je možný, že se naznačuje někdo jiný :-)

29
Bezík
Reagovat

@jj: Sice nevím, o kom je řeč, ale určitě to bude ona :-D Je mi jasné, že všechny moje srdcovky budou nemilosrdně vykopány. Produkce nechce riskovat, že jim případná vítězka řekne po soutěži „fuck you“ :-D

30
Tomáš
Reagovat

@jj: a @Bezík: Tak sem schválně napište jména těch svých srdcovek. Já nebudu psát jestli je to ona nebo ne ani nebudu dělat náznaky ale zajímá mě to.

31
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Pod minulým rekapem je moje TOP10, sice bez pořadí, ale to moc nevadí.

32
Lucas
Reagovat

Dřív jsem s tím, že Katy Perry neumí zpívat, taky souhlasil. Ale hodně se zlepšila a kdo viděl letošní American Idol ví, že umí naživo zpívat i krásně :)

33
jj
Reagovat

@Tomáš:
Taky už jsem své favority někde napsal. Ta dotyčná mi v něčem připomíná jiné vítězky, třeba Hrůzovou, Veselovskou, Langerovou, Křovákovou, bral jsem ji vlastně za největší favoritku. Možná letos fakt vyhraje kluk, akorát mi tam nesedí, proč dali tamtěm čtyřem tu Aguileru. Možná nějaká chyba v komunikaci? :-)

34
Tomáš
Reagovat

@Bezík: No máš tu Top 10 dokonce až pod předminulým rekapem ale nakonec sem ji našel. :-) Tak jako nějaké ztráty tam mít budeš, někdo ti postoupí a někdo ne. Tak už to v životě chodí a už se těším na neděli.

35
Tomáš
Reagovat

@jj: U tebe bohužel fakt nevím koho myslíš a pokud vyloženě sem to jméno nenapíšeš, tak to asi neuhádnu. :-D

36
libena
Reagovat

@Lucas: viděla a katy perry povrzuji, naživo to umí. hodně se zlepšila (oproti koncertu v praze 2017, i když už tam to taky tak špatné nebylo).

37
jj
Reagovat

@Tomáš:
Tak nemusíš vědět všechno :-) Teď už se přikláním k tomu, že vypadne někdo jinej, úplně zbytečně jsem se rozčiloval :-D

38
Mirka
Reagovat

koukám že to tu moc nežije, tak zkusim přidat nějaké své dojmy. Zkoukla jsem už i další díl no voyu a myslím, že v tom celém kontextu mi teď některá rozhodnutí dávají větší smysl (ne však všechna).

1.Tady naprosto souhlasím. Tereza byla suverénně nejlepší. Pomalu se pro mě taky stává favoritkou. Je mi strašně sympatická a budu ji fandit. Nejméně zajímavá mi přišla Barbora. Vůbec me nebavila, ne že by zpívala zas tak špatně, ale proste takové nic moc. O neco lépe na tom byla Katarina, ale ne o moc. Paradoxně hlasově me nejvic bavila ta Dominika i když mi taky přišla přitom vystoupení jako nejslabší článek. Třeba nás ještě překvapí, protože mi přijde že v sobě má jakysi půvab který se promítá i do jejího hlasu. Celkove si ale nemyslím ze měli postoupit všechny.

2.Tu písničku jsem vůbec neznala, takze na me v druhé polovině čekalo nepříjemné překvapeni. Daniela se mi ale líbí, a typove je pro me mnohem zajímavější než některé jiné holky. S postupem jsem tedy spokojena.

3.Tohle byl propadák. Moc mi k sobě neseděli ani jako skupina. Souhlasím, že nejzajímavější z castingu byla Lucie, ale tahle písnička se ji vůbec nepovedla a myslim ze porota měla pravdu když řekla, ze Kateřina byla v tomto čísle nejlepší. Nepostup všech tři mi nevadi.

4.Rozhodnutí poroty me tady vůbec nepřekvapilo. Ámos byl šílene trapnej když vemu v potaz i to jeho chování. Ani co se tyce zpěvu nebyl lepší. Ze začátku špatně frazoval, byl jalovej a ten refrén od nej byl fakt hroznej. Nejvic mi vadilo, ze mu chyběla jakákoli pokora, či úcta k soupeři. I po tom co to zkazil se choval strašně namachrovane. Zpěvák je dobrej, o tom nas přesvědčil na castingu, ale jsem rada ze se tady začali ukazovat i ty osobnosti tech lidi, u me neskutečně klesl a ke konci jsem si fakt přála aby vypadl. Výkon Filipa taky nebyl dobrej. Je stále vidět ze je to amater, ale má jednu věc, kterou tu už někdo zmiňoval, a to je jeho barva hlasu kterou má fakt překrásnou, ne-li jednu z nejvýraznějších v tomto ročníku z kluků. Pokud zopakuje stejný výkon v příštím kole, tak myslim, ze určitě nepostoupí, ale treba ho ty ostatní věci do te doby naučí. Navíc po shlédnutí obou dílu musim říct, že je mi z kluků nejvíce sympatickej. Fakt by me zajímalo co všechno brala v potaz porota, ale i kdyby to byly jen ty hlasové výkony, tak si myslim ze rozhodla správně.

5.Jediná holka která se mi v tomto čísle líbila byla Timea, a ta vypadla. Vůbec tomu nerozumim. Myslim si ze ani jedna z tech holek co postoupili to nedotahne daleko.

6.Nebudu zla, a řeknu jen ze to nebylo povedené.

7.Jo tak tady se asi rozepisu. Muj největší favorit z castingu je Adam Pavlovcin a je tomu tak nadále. Chvilema jsem si nebyla jistá kdo zpívá co, když zpívali spolu, ale prave tento Adam měl ty krásné hloubky. Přiznávám, ze od castingu to byl trosku pokles ale myslim ze až opět bude zpívat ve svém žánru tak bude bozi. Na druhem místě za me Michal, který podal solidní výkon. Solidní výkon podal i na castingu, ale akorat si u nej nedokážu představit ze by dokázal zazpívat neco čím by vyniknul protože si nemyslím ze ma extra jake výšky. Nejslabší byl jednoznačně Adam Janota a nechápu proč postoupil. Nemyslím si ze nám ma co předvést, má strašně generickej hlas a ve vyskach to tahá za usi.

8.Nemyslím si ze to byla kluků chyba. Emanuel to měl strašně nízko, nechápu proč mu to tak dali a Štefan ze me byl docela dobrej. Na to kolik mu je let mi přijde ze zpívá famózne a myslim ze v soutěži by bejval měl velkej potenciál.

9.Asi nejlepší vystoupení tohoto dílu. Mělo to velkou stavu, a užila jsem si to. Loňský “telefon” to nepřekonalo, ale přišlo mi to super. Hlasove nejslabší pro me byla Nelly, která me nepřesvědčila ani na castingu. na to kolik ma zkušenosti bych proste čekala vic. Na druhou stranu zase energii a pohybem na podiu mi přišla nejlepší.

10.Zas tak špatne mi to nepřišlo, spis špatná písnička.

11.Hodně me porota při tomto čísle zklamala. Chapu ze Nikita je jedinečná a měla výborný casting. V porovnání s loňskou Ester je mnohem jemnější a myslim ze šance na úspěch má, ale za me byla jednoznačně lepší Lucka, které je podle me skoda. Měli teda postoupit obe. Musím ještě rict, ze některé komentáře na adresu Nikity co jsem tak koukala na internetu byly dost nechutné a to si určitě nezaslouží.

12.Souhlasím s porotou ze kluci to nebrali moc vážně ale nejde se tomu příliš divit. Podle me měl postoupit Brano společně s Filipem, kteří me osobně nezklamali a bejvala bych je rada videla jeste v jiné písni. Těchto dvou kluků mi je opravdu líto. Juraj a David byli slabi, ale těžko říct jestli by toho s jinou písničkou předvedli vic.

13.Bizar bez komentářů. Zpíval hezky, ale bylo to zvláštní, chudák kluk za to ale asi nemohl, pokud si tu písničku teda nevybral.

14.Opět velké zklamání. Pustila bych dal ty dvě holky co vypadli a Kateřinu určitě ne. Vadí mi hodně její projev, takovej ten její afekt byl fakt nepříjemnej. Nejvíce je podle me skoda Sabiny kterou jsem už delší dobu sledovala a moc se líbila, protože mi na rozdíl od ostatních holek v soutěži přišla více vyspělá.

15.Tohle bylo překrásné. Obě holky si zasloužili postoupit. U holek zatím jasnou favoritkou nemám, ale dost mozna to bude prave jedna z těchto dvou.

16.Me se to líbilo ale souhlasím s hodnocením, ze holky převálcovali kluky. Ve finále je verdikt asi spravedlivý. Filip proste udělal více chyb během toho vystoupení, a ve výškách se mi jeho hlas vůbec nelíbil. Ludvík by nas podle me mohl hodně překvapit a stát se jedním z favoritu soutěže. Moc si přeju aby zpíval v duetu prave s Monikou protože mi přijdou oba takovy podobný typy.

39
Tomáš
Reagovat

@Mirka: Souhlas, Hořejš a Braňo měli postoupit. Uznávám že David a Juraj byli úplně mimo ale Filip a Braňo to zazpívali nejlépe jak to v tom kvartetu zazpívat šlo. Ti kluci měli dobrý rockový potenciál ale od začátku se s nimi jednalo jako s nechtěnými. Obzvlášť líto je mi Braňa, ten kluk je rocker a mohl tuhle show okořenit ale porota v čele s Haberem s ním od začátku zametali jako s kusem hadru a ani tady na Panáčkovi si ho kromě mě nikdo nevšiml a nikomu se nelíbil. Přitom fakt nechápu co na něm bylo špatného. Za mě kvalitní zpěvák. Ale taková už SS prostě je, někdo se jim tam hodí a někdo zase ne.

40
Violete
Reagovat

Teprve ještě doháním vystoupení, co jsem neviděla, ale Amose je vážně škoda, mě to jeho soustředěné zpívání prostě bavilo. První čtyřka holek jsem nevěřila, že postoupily všechny. Dávám za pravdu DJ Vladovi, konečně jsem u Terezy slyšela zajímavé emoce v hlase. Zato u Daniely se na mě vůbec nic nepřeneslo. Tak posílám cover Billie Eilish https://www.youtube.com/watch?v=1HWcr2AyoKc

41
Jaro Dolník
Reagovat

Jen detail, ta píseň co zpívali ti dva od Imagine Dragons se jmenuje Bad Liar ne Believer :)

42
Tomáš
Reagovat

@Jaro Dolník: Přesně tak, taky sem si všiml že to má Vlado špatně napsáno, není to žádný Belivier. Dolníku, Dolníku škoda že tě loni produkce odstřelila a že si to nevyhrál.

43
Violete
Reagovat

Mrzí mě hodně vypadnutí Timky Jazudekové, považovala jsem ji za originální, přirozenou, s vlastním názorem, ale jistě se neztratí. Kdo by si chtěl pustit rozhovor s ní https://www.youtube.com/watch?v=drgQZXTp8Wg

44
Tomáš
Reagovat

Hodně se tu začíná obdivovat Tereza. Bohužel nadšení vůbec nesdílím. Mě přijde tak strašně slušná, unylá a nudná že si myslím už teď že ji budu úplně nesnášet. Pro mě typická uspávačka hadů. Bude mi vadit i víc než Marietta protože ta mě sice taky nebaví a není můj šálek kávy ale na druhou stranu má fakt talent od boha a je ve zpěvu nadprůměrná. Tereza je ve všem průměrná a navíc ani nemá zajímavou barvu hlasu. Bohužel pro mě, Tereza bude na 100 procent ve Finále. Porota, Habera a spol. si tyhle typy vysloveně hýčkají a nikdy je sami od sebe nevyhodí i kdyby se stokrát tvářili že už je pošlou domů ale nikdy to neudělají. Já z holek jsem schopný respektovat asi jen Kristínu Allaniazovou a Eriku, ty pro mě nějaké charisma mají a nevadí mi ale na nějaké velké fandění jako u kluků to u mě asi určitě stejně nebude. A navíc to vůbec nejsou žádné jasné finalistky ani favoritky takže za chvíli můžou být pryč. I ta Valerie je pěkná holka ale jako zpěvačka zatím pořád pro mě poměrně nudná. Takže u mě pořád vedou na celé čáře kluci.

45
Violete
Reagovat

Barbara a jedna moje z nejoblíbenějších písniček – Animals, House of the Rising Sun https://www.youtube.com/watch?v=bendZULz7co

46
Tomáš
Reagovat

@Violete: Tu písničku mám dost rád. Kdyby takhle zpívala ožralá v baru tak to pochopím ale jestli to myslí vážně, to je potom k zamyšlení.

47
Ace
Reagovat

@Tomáš: no, kdyby tam bylo 12 kluku, tak je to vazne neposlouchatelne, jsou tam tak tri slusni kluci (1 vynikajici, 1 velmi dobry a jeden slusny), zbytek tezky prumer az podprumer

48
Violete
Reagovat

@Tomáš: Záleží na úhlu pohledu, její pojetí je výborné, takové lenivě snové, ale přitom je tam síla tříštící skály. Tak dávám jinou verzi, třeba se Ti zalíbí více, nádherná kytara a flétna https://www.youtube.com/watch?v=DmfiMDYJDpw

49
Violete
Reagovat

A ještě jedna divočejší verze, https://www.youtube.com/watch?v=xstjtudmzdg. Měli by v Superstar udělat kolo The Animals a Eagles, od Eagles bych si přála zejména Hotel California :-)

50
Tomáš
Reagovat

@Ace: Já bych ty kluky vybrat dokázal tak, aby to poslouchatelné bylo. Ale 12 kluků by asi byla taky už nuda, přece jen bych tam k nim i pár bab dal ale kluků bych dal určitě víc. Tak mi schválně napiš kteří ti tři slušní kluci tam podle tebe jsou – i konkrétně který vynikající, velmi dobrý a slušný. Vsadím se že najdu dalších pár jmen, kteří by ve Finále ostudu taky nedělali. To jsou prostě už jen omleté kecy ale vůbec tak špatní nejsou až tak na dva případy, které jsou vyloženě tragické a které bych do Finále neposlal ani já.

51
Violete
Reagovat

Ještě jsem našla jednu fantastickou verzi The House of the Rising Sun, třeba někoho potěší https://www.youtube.com/watch?v=2S9KipZ5F_g Jinak z mých tipů na zajímavé kluky prošel Michal, který fantastickou barvu v hloubkách a jsem tedy zvědavá na Petra Jirana, Martina Dufka a Lukáše Holoubka, jestli to vyjde. Ludvíka bych si přidala do pětice.

52
Bezík
Reagovat

@Ace: Ten vynikající a velmi dobrý chlap by mě taky zajímal, nikoho takového si při nejlepší vůli nevybavuji. Ale třeba jsem je při castingu přehlédl stejně jako Valerii.

53
BarBora
Reagovat

Milujem tieto staré piesne, ale v originálnom prevedení. Dnes majú speváci tendenciu exhibovat svoje spevácke možnosti a aj tým to pokaziť.

Prispejem z úplne iného súdka:
https://youtu.be/jM8dCGIm6yc

54
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Nikolas Bitkovskij, Michal Prybylinec, Martin Dufek, Adam Pavlovčin, Ladislav Hunka, Kristián Ilčík, Adam Dráb, Dávid Bílek, Petr Jiran atd. ufff snad sem na nikoho nezapomněl. Stačí ti to takhle?

55
Jai Kudo
Reagovat

@BarBora: Jooo The HU jsou super, už se těším na jejich druhé album (y)

56
Jai Kudo
Reagovat

@Violete: Tak já u těch coverů nemám moc rád, když je to ve stylu „autor byl vůl a já nejsem“. Bohužel většina těch coverů se tak tváří.
Ale co, přidám další verzi, metal rules! :-D
https://www.youtube.com/watch?v=m6EBgBTs7yg

57
Violete
Reagovat

@Jai Kudo: Tak přidám něco atmosférického, když už jsme rozjeli jukebox :-) Kalandra https://www.youtube.com/watch?v=JbSfxDcByrc

58
Bezík
Reagovat

@Tomáš: Tomášku, ale já chtěl od Ace toho vynikajícího a velmi dobrého, ne odpadovou směs určenou k zválcování do placata děvčaty … :-D :-D

59
Tomáš
Reagovat

@Bezík: Ještě Michal Nováček a Adam Řičica jsou skvělí, já věděl že na někoho zapomenu. S tebou je to ale těžký protože v tom mým seznamu jsou kluci kteří umí zpívat a holkám se ve zpěvu minimálně vyrovnají. Ale tebe přesvědčit nejde stejně jako mě nejde přesvědčit aby mě v SS začaly bavit baby. Asi to Tak má být. :-)

60
Ally
Reagovat

Jé , tak House of the Rising Sun a Hotel California obzvlášť ..to já můžu..v jakémkoliv množství :)
Vyběhla mi Cmoríkova verze..

Jinak já snad viděla jen Mariettu..a hm hm , něco v tom hlase má..zajímavého..a Spice Girls, těžké, dobrej výkon
A jak tak čtu , víc jsem snad ani vidět nepotřebovala :)
Jo a ještě tu Nikitu ( to jsou dneska jména, člověk musí kontrolovat aby napsal dobře :))
A ta mi nějak nesedí, byla v nějakém tom přehledu na YT ze světových soutěží ..a nechápala jsem proč vlastně..

Jinak systém tohoto dílu jsem taky nepochopila, ale možná to vychází z toho jak psal Leoš, že neměli žádné kvóty , kolik jakého pohlaví ..:) ani množství vybrat ..tak prostě to pak nejde rovnoměrně nakombinovat
A nebo záměrný chaos na soutěžící
Když by to bylo nějak úhledně, tak bysme řvali zas ,že nuda = nám se nezavděčíš :))

61
Violete
Reagovat

@Ally: Hotel California i v Kornove podani je skvely, ten tajuplny text me vzdy dostane. Ten system by mel nekdo vysvetlit, zaznelo tam, ze jednotlivci byli ti, u nichz si nebyli jisti, ale to nejak nedava smysl, kdyz pak vyhazovali celou ctyrku. Mrzi me z holek Timea, ta rozhodne mela postoupit.

62
Bezík
Reagovat

@Violete: Asi u těch jednotlivců si „jako“ nebyli jisti, u čtyřky kterou vyrazili si byli naprosto jisti :-D, to má logiku. Spíš je pak divný, že z některých „skupin“ někoho vyrazili a někoho ne. Že Timeu vyrazí, tím jsem si byl jist už po castingu. Produkci se nehodí.

63
James K Delaney
Reagovat

Ste sa teraz zobudili?
Habera je kreten, ktoreho mame radi.
Bagarova je skareda, netalentovana zena. Ona neni komercna, pozor na to. Muradov, by vedel hovorit.
Cekovsky je trapny pozer, vydi klavir, ide zahrat.
Leos je fajn, cista komercia a Pagacova je nadherna zena.
Som nasraty, mi vyhodili spevacku, ktorej som fandil.

64
Peťo
Reagovat

Inak teraz som našiel cover na čerešne superstaristky Natalie Zbouzkovej a má fakt nádherný hlas https://youtu.be/056UWme9kbw

65
Ace
Reagovat

@Bezík: :D tak vynikajici jsem asi prehnal, ale u tech kluku kazdy lepsi vykon je treba vyzdvihnout.
1. jakub kubin (nema sice uplne zajimavou barvu hlasu, ale technicky velmi dobry vykon, akorat si asi nemusel vymyslet, ze to je jeho verze cher)
2. pavlovcin (naopak skvela barva hlasu, ale muze mit problem s rychlejsimi a na rozsah narocnejsimi songy
3. bitkovjskij, spatny uplne nebyl ani ten kytarista, ilcik se take jeste dal poslouchat a dejme tomu i ten jiran

ale jak jsem psal, holky jsou proste lepsi a opet budou nektere zbytecne vyrazeny

66
Tomáš
Reagovat

@Peťo: Co se komu pořád na těch Čerešních líbí? Vždyť je to nuda jak prase. Zprotivila mi ten song už Emma Drobná takže za mě Čerešne jedině originál od pravé Hegerky. Nicméně vůbec bych se nedivil kdyby se tahle holka stala letošní vítězkou, je to holka a navíc češka, produkci by se to skvěle hodilo ať si tu Mareš kecá co chce. Za mě tip je že letos vyhraje Zbuzková nebo Kopecká. Vím že teď je to ještě těžké odhadnout ale obě jsou češky a Česko je teď s vítězstvím na řadě a obě jsou to baby a chlap už podle mě bohužel pro mě nevyhraje nikdy. Obě se taky nejvíc přibližují typům ženských co v minulosti vyhrály. Ještě by možná mohla mít šanci i Vladova unylá Terezka ale ta se na vítězku moc nehodí a je dost nezkušená takže to opravdu doufám že ne. Pak je tam dost dalších holek co by na to asi měly ale ty všechny mají vadu že jsou slovenky, včetně Marietty. Slovenka vyhrála minule, letos se to nestane. Někde v skytu duše se modlím a doufám aby to letos konečně nějakým zázrakem vyhrál kluk ale věřím tomu asi tolik jakože vyhraju ve sportce. Tak a teď jestli jsem to uhádl a vyhraje jedna z těch co jsem napsal, tak nejsem Tomas ale Fantomas. :-D

67
Tomáš
Reagovat

@Ace: Díky že jsi ty kluky aspoň zmínil. Jsou úplně neprávem opomíjeni a podceňováni tady na diskusi. Adam a Nikolas by klidně mohli mít i na výhru pokud jde o zpěv, hravě se holkám vyrovnají a jsou i lepší než některé z nich. To samé Kristián nebo i Martin Dufek. Uvidíme no jak to dopadne ale i bez ohledu na to, tihle kluci na to mají.

68
Violete
Reagovat

@Bezík: Tam je spise jeste problem, ze porota si zamanula, ze bude hledat hvezdne tipy a balicky. Mne by se naopak libili nehotovi zpevaci, u nichz bude vyvoj, a nebo enfant terrible.

69
Mia
Reagovat

@Tomáš: Len si dovolim poznamenat, ze Ceresne boli napisane Milanom Lasicom pre Zuzku Kronerovu, aj ked verzia od Hegerovej je najznamejsia. Ale je to cover.. :-D
Inak aj by som fandila Pavlovcinovi, ale ma to dva haciky – s tym vzlykanim a ksichtenim to strasne prehana a za b) tak asexualne obleceneho a nastajlovaneho chlapa som uz davno nevidela. Vyzera jak Majka z Gurunu. :-D

70
Bezík
Reagovat

@Violete: Jenže to by chtělo 10 živých kol, při čtyřech tam moc prostoru není :-(

71
BarBora
Reagovat

@Jai Kudo:
Áno, je v tom úžasná energia! Teba človek asi len tak niečím neprekvapí.

@Tomáš:
Tomáš, vôbec by som sa nečudovala, keby sa z Teba stal Fantomas. Tieto dve mená aj mňa napadli, neverím, že by produkcie z oboch republík riskli, nedajboh, že by bol víťaz 3x za sebou z jednej republiky a tak už teraz to budú smerovať k výmene, myslím si.
Ale je ešte priskoro, uvidíme, zvraty môžu nastať. Aj nejaký chalan môže ešte, tesne pred finále, vystreliť hore, podobne ako Chodur. Veľmi tomu neverím, ale stať sa to môže.
Malá poznámka…Chodur bol hviezdny typ len tak plieskalo! Určite preto mu ľudia posielali hlasy…

72
Iv. Sa.
Reagovat

@Mia:
69
Majka z Gurunu 👍😅
Ano, jeho image je mi pro oko /kulantně řečeno/ nepříjemná, špatně snáším u chlapů ofinku + ostatní jmenované, sorry. Jinak zpěvák dost dobrý.

73
Jaro Dolník
Reagovat

@Tomáš: No co se dá dělat, bylo mi řečeno, že je to teenage soutěž 😀 Nebyl jsem pro ně dobrý produkt a navíc co z toho, Warner stejně nikoho nějak výrazně nepodporuje…

74
Tomáš
Reagovat

@BarBora: Že jo, taky si myslím že budu Fantomas. :(/ Nebo přímo jasnovidec co vidí do budoucnosti. Ale to by byla už taková nuuuuda neuvěřitelná a předvídatelná, ani Zbuzkovou ani Kopeckou za vítězku nechci protože už mi ta SuperStar poslední roky připadá jak přes kopírák včetně vítězky a i tentokrát by to bylo úplně stejné. Ona sice každá ta vítězka je na první pohled trochu jiná ale ve skutečnosti jsou si všechny podobné a vidět vyhrávat pořád dokola nějakou babu, to už snad vážně nemůže bavit vůbec nikoho jiného kromě produkce Novy a Markízy. Ale pokud obě nebo aspoň jedna z nich půjdou do Finále, tak už je to takové vodítko kdo byl letos vybrán jako vítězka. Ale to vidí jen ten kdo se v tom vyzná a vidí jim pod pokličku. Já myslím že pošlou do finále obě aby byla šance na výhru češky co největší. Ale budu se modlit aby se stal zázrak a vyhrál kluk, i kdyby to mělo být úplně stejně zbytečné jako to doteď bylo vždy.

75
Tomáš
Reagovat

@Jaro Dolník: Teenage soutěž….kdysi to teenage soutěž nebyla, sledovaly to všechny věkové kategorie a chodily miliony hlasů. To Nova s Markízou z toho dělají rok od roku větší a větší frašku. Měli by dát starším aspoň šanci, však ať si diváci sami vyberou. A zrovna ty si myslím mohl mít velmi slušnou šanci i na výhru. Ale nedá se svítit no, lepší už to nikdy nebude.

76
BarBora
Reagovat

@Tomáš:
No, aj Zbuzková, aj Kopecká disponujú celkom zaujímavými hlasmi, spev patril tiež k tým lepším, dobre vyzerajú, sú z ČR a porota ich forsirovala. Ale videli sme toho zatiaľ veľmi málo, možno má réžia pre nás nejaké prekvápko, čo by bolo fajn.

77
Jaro
Reagovat

@Tomáš: To máš Tomáši pravdu, já jsem hlavně, jak je to od sebe s odstupem roku a měl jsem možnost nahlédnout pod pokličku, alergický na ty kecy typu : Ty jsi dobrý týpek. Máme tu vela dobrých ludí. Aby si sa nedivil tato má šanci vyhrát superstar….a podobný žvásty. Hlavně je dost na hraně, když soutěžící dozpívá a 2/5 poroty se dívají na Haberu, jestli to teda bylo dobrý nebo jaký 😀 nemyslel jsem, že to někdy řeknu, ale zlatej Klezla…a to mám Leoše a Patricii rád 🤷🏻‍♂️ Je to prostě hlavně show, vyvolat emoce, pobavit a čau…

78
BarBora
Reagovat

@BarBora:
Pre istotu upresnim, to s Chodurom ako hviezdnym typom bola irónia.

79
Bezík
Reagovat

@BarBora: Uffff, málem jsi mě vyděsila … :-D

80
Tomáš
Reagovat

@BarBora: No spíš asi Zbuzková by mohla být letos ten Chosen One, Kopecká už je o něco starší a psal mi Vlado že i profi, Zbuzková by se televizím hodila víc. Ale vždyť to je už snad po dvěstěpadesáté podobný typ jako už tolikrát SuperStar vyhrál. Já se budu modlit aby televize měly nějaké překvápko, to by teda vážně bylo fajn protože jestli chtějí pořád ty vítězky takhle opakovat dokola, tak mi to přijde na tak velkou prestižní televizní show opravdu trochu málo. A hlavně prostě už nuda.

81
Tomáš
Reagovat

@Jaro: Máš pravdu, přesně tyhle kecy vždy říká Habera soutěžícím a Marešovi. :-D A mě to vždy připadá hrané a přijde mi jakoby už stejně dávno věděli kdo vyhraje a tohle bylo jen divadlo pro naivní diváky. Mám docela nutkání jestli si nemám vsadit na Natálii Zbuzkovou že letos vyhraje SuperStar, když už nic tak bych na tom mohl myslím docela slušně vydělat. :-D

82
Ace
Reagovat

@Tomáš: kopecka nema sanci, neni to zadna skvela zpevacka, casting ji vysel, ale jinak to neni zadna slava. slysel jsem ji zpivat nekolikrat

83
Ace
Reagovat

@Ace: abych to jeste upresnil, tim, neni to zadna slava, neni mysleno, ze by neumela zpivat, to urcite umi, ma jednu velkou vyhodu, ze ma dobrou intonaci, ale v takove soutezi ocekavam opravdu skvele, silne hlasy bez vyraznejsich slabin. pokud by si mohla vybirat jen pisnicky, ktere ji budou sedet, tak by to mozna na finale stacit mohlo, ale ja tam slysel mnohem lepsi zpevacky. kazdopadne o uspechu nakonec stejne rozhoduje jen dobra pisnicka, nic jineho, o hlas az tolik nejde

84
Bezík
Reagovat

@Ace: Nevím, ale skvělé silné hlasy jsou spíš do opery než do popu, folku či rocku, tam se uplatní spíš hlasy něčím zajímavé. Banální namátkový případ – Bob Dylan, ke skvělému silnému hlasu na světelné roky daleko a přitom …. pravda, v SS to nikdy nezkoušel. To by dopadl … :-D :-D

85
Tomáš
Reagovat

@Ace: Pokud to tak s Kopeckou je, tak jedině dobře pro mě. Největší strach mám tedy ze Zbuzkové, aby mi celou letošní SuperStar nezkazila. I když třeba by fakt mohla vyhrát i Vladova Terezka a nebo malá Bára Štanclová kdyby je pustili do Finále ale to snad ne. Prostě si ale stejně myslím že letos vyhraje holka z Česka a Leošovi neuvěřím že je všem úplně jedno kdo vyhraje, dokud letos nevyhraje někdo jiný.

86
Prochor
Reagovat

Asi jsem nějak náročný, ale já bych podle posledního dílu vyhodil úplně všechny , kteří zpívali. Pro Superstar nepoužitelní. Uvidíme, jak bude dnes vypadat druhá skupina ale horší už být nemůže protože laťka leží úplně na zemi.

87
Jai Kudo
Reagovat

Netušíte někdo, proč je Dominique Allagia v letošním obnoveném Českém slavíku mezi prvními 21 nominovanými????

88
DJ Vlado
Reagovat

@Jai Kudo: To jí vyhlasovali followeři z Instagramu a TikToku 🤨🙄

89
XY
Reagovat

To si děláte ***** že Hanka nepostoupila.

90
Tomáš
Reagovat

Mě ten Jiran pořád nějak nedokáže zaujmout i když se snažím. Pořád pro mě takový neslaný nemastný. Husenicová mi nevadí že vypadla, pro mě nic zajímavého už nepředvedla a Málek už vůbec ne. Hunka super týpek, toho chci ve Finále.

91
Violete
Reagovat

Hanky je škoda. Ladislav překvapil. Jiran za mě by to mohl celé vyhrát.

92
XY
Reagovat

Porota je dneska úplně mimo jak minule. Lucia klidně mohla postoupit nechápu proč ji tak sjeli. Jakub sice není můj šálek čaje ale ze místo nej postoupil Martin s totálně jalovym a nevyzralym hlasem jsem fakt nečekal.

93
Bezík
Reagovat

@XY: Museli jí dát tu „komerci“ sežrat, to bylo jasný.

94
RAINMAN
Reagovat

Svatební píseň… v medailonku neladili, přitom expertka/koučka řekla, že jim to ladí hezky. Kluk zleva má moc hezkou barvu hlasu.

95
RAINMAN
Reagovat

Ty 3 holky byly všechny slabé.

96
Tomáš
Reagovat

Pokud by šlo o zpěv tak Kubín ani Machulda vypadnout neměli, ani jeden z nich žádnou chybu neudělal. Ale tak žádná velká ztráta to pro mě není.

97
RAINMAN
Reagovat

2 holky: levá měla hezčí hlas, pravá zase líp zpívá… což řekl i Habera.

98
Prochor
Reagovat

To jsem rád, že mi postoupila Petra hasička Zubčáková.

99
Violete
Reagovat

Lara s Carmen byly světové. Nejlepší vystoupení dnes.

100
Violete
Reagovat

U Lary udělali chybu, že nepostoupila, podle mě by zazářila.

101
Jai Kudo
Reagovat

@Violete: Nemyslím si. Připadá mně namistrovaná, přeafektovaná….

A tyhle čtyři bych vyhodil z fleku :-D

102
RAINMAN
Reagovat

3 kluci: všichni špatní

103
RAINMAN
Reagovat

č. 1313: nuda muzikálová

104
RAINMAN
Reagovat

Sweet Dreams: nic moc

105
RAINMAN
Reagovat

2 holky: slabé

106
Violete
Reagovat

@Jai Kudo: To poslední vystoupení se nepovedlo, tu chválu jsem moc nepochopila, Henrietu mám ráda, přála bych jí postup.

107
RAINMAN
Reagovat

4 holky: slabé, pod tónem

108
Ace
Reagovat

@Bezík: o tom prave pisu, na hlasu az tolik nezalezi, nejdulezitejsi je repertoar

109
Tomáš
Reagovat

Karmen s Larou bych vyhodil obě dvě, za mě obě stejně uřvané a nesympatické. Karmen rozhodně bude má antifavoritka.

110
Prochor
Reagovat

@Jai Kudo: Taky nechápu chválu od Habery. Vykopl bych je všechny 4.

111
RAINMAN
Reagovat

Romka Bagárová správně odhalila romský sektor v publiku.

112
Ina
Reagovat

Já nepochopím proč u každé písničky je záběr na Pagacovou, jak si zpívá se soutezicimi. Už mě to vytáčí. To nepochopím. Už jsme přece všichni dávno pochopili, že je v porotě proto, že zná všechny songy nazpaměť. Bože na nebesích!!!!

113
Violete
Reagovat

Kluci druhé nejlepší vystoupení dnes.

114
XY
Reagovat

Martin je myslim jednoznačný finalista. Pro mě nejzajímavější z kluků.

115
Violete
Reagovat

Mártyho mám v merku již dlouho jako jasného finalistu, ale David mě zaujal až dnes, výborný týpek.

116
Tomáš
Reagovat

Márty Dufek nejlepší, ten jestli nebude ve Finále tak je to ubohost. A Dávid Bílek taky super. Za mě by tihle oba dva měli být ve Finále. A i Adam Řčica by dost dobrý. Dnes to kluci jednoznačně válcujou, konečně jsem se dočkal.

117
RAINMAN
Reagovat

Duffy: dobré

118
RAINMAN
Reagovat

3 kluci: OK

119
RAINMAN
Reagovat

Růžička: moc dobré
Nováček: o něco horší, ale dobré… porota to viděla obráceně

120
RAINMAN
Reagovat

2 kluci + 2 holky: kluci špatní, holky o něco málo lepší

121
Tomáš
Reagovat

Michal Nováček je úžasný, další můj favorit. Dnes září jeden kluk za druhým a všichni postupují. Až tomu sám nemůžu uvěřit.

122
Tomáš
Reagovat

Teď ještě kdyby mi postoupil Adam Dráb, tak je to úplně pohádka pro mě dnes.

123
XY
Reagovat

Davida hodlá produkce dotlačit až do finále?

124
RAINMAN
Reagovat

Chybová: nic moc, ke konci už dobré

125
RAINMAN
Reagovat

Langr: nic moc
Kroczek: ještě horší

126
Tomáš
Reagovat

Chybová úplně o ničem. Kouzlo z castingu se vytratilo. Je to hezká holka ale jako zpěvačka mě v tomhle songu vůbec nebavila, strašná nuda.

127
Violete
Reagovat

Jiří super, přála jsem mu postup.

128
Violete
Reagovat

Poslední holky dohromady zněly fakt skvěle a Christina top, moc se mi líbila ta její naštvanost ve zpěvu.

129
Tomáš
Reagovat

Langr se mi vůbec nelíbí, úplně průměrný až podprůměrný zpěvák. Když už stojí klu za houby tak to i já uznám a to je podle mě Langr. Kroczka je škoda, podle měl byl lepší a měl i větší perspektivu v soutěži. Jako nechápu že Langr je v Top 50 a třeba Amos ne. :-D Popelář tam taky nemá co dělat ale ten je aspoň zábavnej a doufám že už mu taky brzy vystaví stopku. Jinak dnes ale spokojenost, skoro žádné ztráty u mě, favoriti mi postoupili. To je vážně zázrak. A holky na konci dobře zazpívané ale není to můj šálek kávy no.

130
Bezík
Reagovat

No jo, no, klasika, všechno skutečně zajímavé musí pryč, všechno průměrné až podprůměrné vpřed (samozřejmě až na výjimky, které se dovyhodí příště). No, přiznám se že bych byl velmi překvapen, kdyby tomu bylo jinak. Podrobněji až zítra, dnes jsem unaven.

131
Monika
Reagovat

Chybova omg co to bylo, nejake halucinace u poroty krome Marese ne? vzdyt to bylo naprosto otresne, neskutecna nuda spici panna, otresny vystoupeni uplne, jasny vyhazov.

132
Monika
Reagovat

na muj vkus postoupilo mnoho zbytecnych holek, ktere zpivaly jedna jako druha, obycejne hlasy, ukricene vysky, tak deset bych z postupujicich vyhodila urcite.

133
RAINMAN
Reagovat

3 holky: ta prostřední v červeném byla nejslabší

134
RAINMAN
Reagovat

Upoutávka na příští týden: spousta falešného zpěvu

135
Monika
Reagovat

@RAINMAN: Souhlas slecna v cervenem slaboucka, postup me prekvapil.

136
libena
Reagovat

leoš mareš teď říkal na evropě 2, že finálová 50 bude zpívat duety (no konečně, že budou mít alespoň naoko srovnatelné podmínky, že budou zpívat vždy ve dvojici. a ne, že někdo sám, ve dvojici, trojici nebo čtveřici. to byl fail jak hrom) a z té 50 zůstane top 20, ze které vzejde finálová sestava. vyloženě řekl, že nesmí říct, kolik bude finalistů, měli pokyn 8-12. aby se nemohlo říct, že někdo do finále měl postoupit, ale kvůli limitu nemohl. no tak jsem zvědavá…

137
DJ Vlado
Reagovat

Rekap je venku 😉

138
http://www.g5v7b97r953c2db2ha5mxx556h68y6res.org/
Reagovat

SuperStar 2021, 1. SuperVýběr: Masakr na Mácháči s nerovnými pravidly | Panáček v reality show
[url=http://www.g5v7b97r953c2db2ha5mxx556h68y6res.org/]ulrpkvdvrib[/url]
lrpkvdvrib http://www.g5v7b97r953c2db2ha5mxx556h68y6res.org/
alrpkvdvrib

139
https://www.hangairsep.com/air-flotation-separator-of-gold/
Reagovat
140
https://www.milestonechemical.com/showroom/Low-Price-Hydroxypropyl-methylcellulose-powder-for-mortar.html
Reagovat
141
https://www.yokegarment.com/custom-leggings/
Reagovat
142
https://www.milestonedredger.com/showroom/Cutter-Suction-Dredger-Sand-Pumping-Machine-Suppliers.html
Reagovat
143
https://www.milestonechemical.com/showroom/Classy-High-Purity-Painting-Grade-Zinc-Oxide.html
Reagovat
144
https://www.milestonechemical.com/showroom/Hydroxypropyl-Methyl-Cellulose-for-Mortar-China.html
Reagovat
145
https://www.ceramicblister.com/fine-ceramic-dinnerware/
Reagovat
146
https://www.notebookaking.com/spiral-bound-grid-notebook/
Reagovat
147
https://www.ledstriplightcn.com/low-voltage-led-strip-lights-outdoor/
Reagovat
148
https://www.milestonechemical.com/showroom/Low-Price-Foaming-grade-zinc-oxide.html
Reagovat
149
https://www.milestonechemical.com/showroom/China-Direct-Yellow-G-Factory.html
Reagovat
151
https://www.milestonechemical.com/showroom/Latest-Selling-Hydroxypropyl-methyl-cellulose-powder.html
Reagovat
152
roofmasters
Reagovat

This design is wicked! You certainly know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Wonderful job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

http://metal-roof-export79234.bloguetechno.com/Indicators-on-export-metal-roof-You-Should-Know-38947123

153
https://www.milestonedredger.com/showroom/Advanced-Hydraulic-Head-12inch-River-Sand-Csd-Dredger.html
Reagovat
Přidat komentář