TOPlist

Legendární hra GTA: San Andreas míří na Oculus Quest 2

oculus quest 2 gta san andreas

Mezi hráči patrně není nikdo, kdo by neznal legendární díl série Grand Theft Auto s podtitulem San Andreas. Ačkoli se mohlo zdát, že Carl Johnson a jeho přátelé v chystaném remasteru definitivně pověsí samopaly na hřebík, gangster s duší dobráka si pro nás přichystal ještě jedno překvapení.

Překvapení pro hráče oznámil Mark Zuckerberg na akci Facebook Connect. Ten potvrdil, že na headset pro virtuální realitu zamíří právě legendární hra Grand Theft Auto: San Andreas. Ačkoli jsme se nedočkali žádných detailů, ať už jde o cenu, datum vydání, či alespoň krátkou ukázku, Zuckerberg hráče ujistil, že hra je v přípravě.

GTA Trilogy 4
Jaká verze hry dorazí ve VR, prozatím nevíme

GTA: San Andreas není jedinou retro klasikou, která si najde svou cestu do virtuální reality. Nedávno spatřila světlo světa adaptace hororu Resident Evil 4 pro VR, která podle prvních ohlasů nedopadla vůbec špatně. Doufejme, že podobně příznivý bude osud také k CJ a jeho partě.

Autor článku Michael Chrobok
Michael Chrobok
Zástupce šéfredaktora, fotograf, hráč. Baví mě baseball, F1, urbanismus, filmy Wese Andersona, moderní umění a rozličné fantasy/sci-fi světy. Nepohrdnu dobrým jídlem, zajímavou knihou či výletem do neznáma.

Kapitoly článku