Moje šťastná hvězda

Překonají díky těhotenství velkou krizi?

Moje šťastná hvězda

Jsou spolu mnoho let, ovšem jejich vztah jako by uvízl na mrtvém bodě. Hrozí snad, že půjdou brzy od sebe?

O tom, že vztah LEOŠE MAREŠE (45) a MONIKY MAREŠOVÉ (40) není v pořádku, se šuškalo několik posledních měsíců. Bude tomu teď jinak?

Radostná zpráva ze soukromí moderátora Leoše Mareše (45) a jeho manželky Moniky Marešová (40) potěšila českou veřejnost. Oblíbený pár se totiž svěřil s tím, že čeká první společné miminko.

A jelikož není žádným tajemstvím, jak oba po dítěti toužili, musí to být pro Leoše s Monikou opravdu velká událost a rovněž též úleva. Vždyť se o tom, že spolu plánují založit rodinu, mluví už několik let.

„Klokan přiletí v březnu,“ napsal Mareš na sociální sítě k fotce čápa hlášku odkazující na film Jak dostat tatínka do polepšovny.  I když se ale může zdát, že je v rodině Leoše Mareše a Moniky Marešové momentálně vše zalité slunce, nemusí to

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden