Základní škola v Meziboří má nové tělocvičny. Jsou z nich moderní sportoviště
Starosta Meziboří Petr Červenka a ředitel školy Jan Peška v nové tělocvičně. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Meziboří - V Základní škole Meziboří slouží žákům nové tělocvičny. Rekonstrukcí prošlo také sociální zařízení. Dohromady práce vyšly na šest milionů korun.

Rekonstrukce začala v červnu, dokončená byla do září. Dvě nové tělocvičny mají nový speciální povrch, obklady stěn, okna a další vybavení. "Provoz jsme zahájili stylově. Zrovna tu byl olympijský vítěz v pětiboji David Svoboda. Děti s ním v tělocvičnách řádily," prozradil zajímavost ředitel školy Jan Peška.

Na rekonstrukci se podařilo získat příspěvek z Ministerstva pro místní rozvoj.

Podle starosty Meziboří Petra Červenky se dál daří prosazovat myšlenku, aby se z městečka stalo sportovní a rehabilitační centrum. "Škola na tom velmi dobře participuje. Za zřizovatele musím říci, že jsme spokojeni. Škola je výkladní skříní našeho města," vyjářdřil spokojenost nad dokončenou rekonstrukcí Petr Červenka. 

Základní škola v Meziboří pochází z roku 1967. Kromě dvou tělocvičen je v ní přes třicet učeben a má také sportovní areál. Navštěvuje ji kolem čtyř stovek dětí.

Nové tělocvičny

edeniky 710 edeniky 709

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru