Český tým Sophosu posiluje

Ondřej Hubálek bude zodpovědný za předprodejní podporu českých a slovenských distributorů, partnerů a jejich zákazníků 

Praha, 3. listopadu 2021 – Sophos, celosvětový lídr v řešeních kybernetického zabezpečení nové generace, rozšiřuje svůj tým v České republice. V návaznosti na enormní nárůst obchodních příležitostí v oblasti bezpečnostních řešení posiluje o Ondřeje Hubálka, který bude na pozici senior sales inženýra (prodejního technika) pro Českou republiku a Slovensko zodpovědný za předprodejní podporu distributorů, partnerů a jejich zákazníků, předprodejní analýzy potřeb zákazníků a následné návrhy řešení. Ondřej Hubálek se bude mimo jiné podílet i na tvorbě vzdělávacího obsahu a školení a na prezentaci společnosti Sophos a jejích produktů na oborových akcích.

„V Ondřejovi získáváme IT profesionála s více než 15letou praxí v oblasti kybernetické bezpečnosti. Těší mě, že jeho bohaté zkušenosti s návrhy a implementacemi zákaznických řešení přispějí k dalšímu rozvoji naší zákaznické báze a partnerského ekosystému v České republice a na Slovensku,“ říká Patrick Müller, regionální manažer pro východní Evropu ve společnosti Sophos. 

„IT týmy i jejich technologičtí partneři čelí mnoha výzvám, zvláště pak v oblasti kybernetické bezpečnosti. V reakci na rychlý rozvoj hrozeb a nárůst nových typů útoků dochází i k dynamickému rozvoji nových bezpečnostních systémů a služeb, ve kterých není vždy jednoduché se orientovat. Jsem pyšný, že nyní budu moci své zkušenosti a expertízu v této oblasti nabídnout zákazníkům a partnerům společnosti Sophos, jednoho z hlavních hráčů na trhu IT bezpečnosti s uznávaným výzkumem a vývojem,“ řekl Ondřej Hubálek, Senior Sales Engineer pro Českou republiku a Slovensko ve společnosti Sophos.

Fotografii Ondřeje Hubálka naleznete zde.

Spojte se se společností Sophos

  • Čtěte o analýzách a oceňovaných novinkách z oblasti bezpečnosti na Naked Security News
  • Hloubkové analýzy a poslední novinky Sophosu naleznete na blogu
  • Připojte se k diskuzi o bezpečnostních tématech na Spiceworks, LinkedInu
  • Sledujte Sophos videa na YouTube. Získejte více informací prostřednictvím kanálů Twitter a Facebook.

###

O společnosti Sophos

Společnost Sophos je celosvětovým lídrem v oblasti kybernetické bezpečnosti nové generace, který chrání více než 500 000 organizací a miliony spotřebitelů ve více než 150 zemích před nejpokročilejšími kybernetickými hrozbami současnosti. S využitím znalostí hrozeb, umělé inteligence a nástrojů strojového učení laboratoří SophosLabs a SophosAI poskytuje Sophos široké portfolio pokročilých produktů a služeb pro zabezpečení uživatelů, sítí a koncových bodů proti ransomwaru, malwaru, exploitům, phishingu a široké škále dalších kybernetických útoků. 

Sophos Central, jednotná integrovaná cloudová konzole pro správu zabezpečení, je ústředním prvkem adaptivního ekosystému kybernetické bezpečnosti, který obsahuje centralizované datové jezero využívající bohatou sadu otevřených rozhraní API dostupných zákazníkům, partnerům, vývojářům a dalším dodavatelům kybernetické bezpečnosti. Společnost Sophos sídlí v britském Oxfordu a prodává své produkty a služby prostřednictvím prodejních partnerů a poskytovatelů spravovaných služeb (MSP) po celém světě. Další informace jsou k dispozici na adrese www.sophos.com.