Boxie nabídne absolutní svobodu při přebírání zásilek

Česká strojírenská firma Hestego přichází s inovativním řešením doručování zásilek. Díky službě Boxie si lidé vyzvednou balíky kdykoliv přímo ve svém chytrém boxu před domem.

Službu Boxie dnes představila firma Hestego na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně. Boxie je chytrý zásilkový box, který lidem umožní přijímat zásilky od dopravců přímo doma bez kontaktu s kurýrem. Služba lidem výrazně ušetří čas a energii – uživatelům chytrých boxů odpadne nutnost vyzvedávat balíky na poště nebo si domlouvat konkrétní čas doručení.

„Boxie je dostupný kdykoliv, i když nejste zrovna doma. Díky zabudované čtečce čárových a QR kódů kurýr vždy snadno doručí balík. Pro zásilky bez kódu stačí kurýrovi vygenerovat jednorázový PIN v aplikaci Moje Boxie,” vysvětluje generální ředitelka společnosti Hestego, Monika Šimánková.

Do aplikace majitel Boxie dostává potvrzení o doručení zásilek a další informace. Boxie je opatřeno bezpečnostním mechanismem, který řeší doručení i vícero zásilek po sobě uložených jinými dopravci.

„Chytrý box snímá váhu obsahu a pořizuje snímek vždy po jeho uzavření. Do Boxie se bez kódu nikdo nedostane, takže se majitelé nemusí obávat odcizení zásilek,” dodává Šimánková.

Ani s nevyhovujícími zásilkami už lidé nebudou muset na poštu. Stačí objednat přepravu a poslat kurýrovi jednorázové heslo pro otevření Boxie. K provozu stačí elektřina a internetové připojení, s instalací pomůže montážní technik.

Boxie je vhodným řešením nejen pro domácnosti, ale také pro firmy, bytové domy nebo nové developerské projekty. Chytré boxy jsou modulární a dají se sestavit do větších celků dle individuálních potřeb. Boxie je dostupný v několika velikostech. Největší varianta pojme zásilky do rozměru 639x503x390 mm o hmotnosti až 43 kg.

Zásilkové boxy Boxie zájemci nyní pořídí od 25 tisíc Kč bez DPH a objednají je na shop.boxie.cz nebo na partnerských e-shopech.

Kontakt pro novináře:

Dagmar Hořavová

Sales Manager

e-mail: horavova@hestego.cz

boxie.cz | shop.boxie.cz

O společnosti HESTEGO

Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování komplexních výrobků z plechu. Nabízí české produkty se špičkovým konstrukčním řešením, s kvalitním českým servisem a programovým vybavením. Chytré úložné boxy Boxie jsou jedním z produktů Hestego, na které firma používá komponenty vlastního vývoje.

Klíčová slova ČR-služby-pošta-trh-internet-stroje-MSV-firmy-Hestego

Oblast
Jihomoravský (bn)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
Obchod, marketing
IT, telekomunikace
Auto-moto, doprava a stroje

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.