Nový vzdělávací portál o zdraví Brainberry.cz byl spuštěn

Brainberry nabízí webináře na různá tradiční i aktuální témata z oblastí funkční, integrativní, přírodní a preventivní medicíny. Zákazníci si mohou vybírat z řady témat, včetně imunity, zažívání, sportu, ženského zdraví či zdraví dětí, anebo z terapií, které je zajímají, jako je nutriční medicína, funkční medicína, výživa, coaching, mindfulness, naturopatie, bylinná medicína a řada dalších.

Naším cílem je předávat kvalitní odborné informace, a to jak laikům, tak i odborné veřejnosti, protože zdraví je velmi komplexní systém, na který neplatí jeden výživový směr či jedna rada. Lektory Brainberry jsou přední čeští i zahraniční odborníci, kteří mají vůči zdraví nezaujatý a nezkreslený postoj a chtějí sdílet své názory a znalosti, svou expertizu a strategie.

Brainberry přináší možnost vzdělávat se v mnoha oblastech zdraví, vlastním tempem, kdykoliv a odkudkoliv, bez omezení. E-learningem šetříme váš čas a náklady, ale také životní prostředí.

Nové webináře jsou zveřejňovány každý týden.

Zakladatelkou Brainberry je Kateřina Boesenberg BHSc. Adv. ND, nutriční terapeutka a klinická naturopatka působící v klinické praxi již 17 let. Je vyhledávanou českou i zahraniční lektorkou a její působení pokrývá evropský, americký a australský kontinent. V roce 2013 otevřela populární Školu Klinické Naturopatie a v tomtéž roce založila i Českou naturopatickou společnost, jejíž je dodnes prezidentkou. V letech 2018 – 2020 zastávala pozici předsedkyně Evropského výboru Světové naturopatické federace (WNF) a zároveň byla členkou exekutivního výboru WNF.

Těšíme se na vás na www.brainberry.cz.

Mediální zastoupení Brainberry:

Markéta Škopková

PR manager

e-mail: marketa@brainberry.cz

www.brainberry.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-zdraví-internet-firmy-Brainberry-Česká naturopatická společnost

Oblast
Středočeský (sc)

Kategorie
IT, telekomunikace
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.