Pondělí , 13. 05. 2024

Pankrác

Karel Gott: Obklopen ženami, obdivován milenkami a uctíván dcerami

Karel Gott vždy byl, je a bude fenomén. Ačkoliv v Karlově životě hrály ženy důležitou roli, málokdo by řekl, že jen ta jedna jediná bude láska jeho života. Karel byl celý svůj život obklopen ženami. On miloval ženy a ženy milovaly jeho.
Karel Gott
Karel Gott byl po celý svůj život obklopován ženami. (foto: 123RF)

11. 11. 2021

Není ani divu, Karel byl celý svůj život šarmantní a k ženám velice galantní. Je však několik osudových žen, na které Karel Gott nedal dopustit a vždy se domníval, že je to právě ta pravá.

Evelyna Steimarová

První ženou, která Karla oslnila, je sestrou svého populárnějšího bratra Jiřího Kodeta. V roce 1962 bydlela Evelyna se svou maminkou v Holešovicích a s Karlem se téměř denně potkávala po cestě tramvají. Tehdy si jí Karel všiml a poprvé oslovil. Když se pak jednou Evelyna objevila v kavárně, Karel nijak nelenil, oslovil ji znovu, a to už byla téměř ruka v rukávě.

Poté spolu strávili několik dní, a především nocí v domě Karlových rodičů. Láska jim ale dlouho nevydržela, zůstali spolu necelý rok.

Antonie Zacpalová

Další žena Karlova života byla snad osudovou. Tehdy už sedmatřicetiletá Antonie s Karlem otěhotněla a na svět mu přivedla dceru Dominiku. To, že se mistr poprvé stal otcem, mu bylo oznámeno až po dceřině narození, v roce 1973, kdy už byl pár od sebe. Po této zprávě Karel nijak nadšený nebyl a na svou dceru se přišel podívat až po půl roce. Dalo by se říci, že Dominika byla nechtěným potomkem.

Jitka Svobodová

Při natáčení klipu pro televizi v roce 1984 Karel spatřil krásnou Jitku, téměř okamžitě se do ní zamiloval a řekl si, že ji ihned musí mít. Po několika neúspěšných seznámeních se nakonec dali dohromady a pár spolu vydržel krásných pět let. Zkrat přišel poté, co se Jitka dozvěděla, že se Karel stal již podruhé otcem a má už dvouletou dceru Lucii. Matkou však nebyla Jitka, ale další Karlova milenka. Rozchod tedy přišel ihned.

Iveta Kolářová

Tato žena byla pouze Karlovou milenkou. Avšak v jeho životě sehrála důležitou roli. Porodila mu druhou dceru Lucii, ale kvůli jeho dlouholetému vztahu s předchozí Jitkou musela Iveta jít z cesty. Avšak ze vztahu nevyšla naprázdno. Byla Karlem velmi štědře obdarovaná.

K TÉMATU  Podivínka v rouše klučičím. Billie Eilish už je 20!

Martina Zbořilová

Martina byla ve vztahu s Karlem pět let. Vypadalo to už, že je poslední ženou Karla Gotta, však opět neúspěšně. Skřípat v jejich vztahu to začalo, když Martina začala vážně mluvit o tom, že by s Karlem chtěla počít syna. Rozešli se tedy a Martina se později stala manželkou režiséra Miloše Formana.

Manuela Pechová

Každý jistě zná Karlovu píseň „Kakaová“. Je to právě díky Maunele, která pracovala na ambasádě, kde se s mistrem seznámila. Jednou se před Karlem zmínila, že tato práce není pro ni, zaměstnal si u sebe v agentuře GoJa. Po nějaké době Manuela požádala o dovolenou, odjela do Kanady, odkud se už nikdy nevrátila. Poté Karel složil právě Kakaovou píseň.

Marika Sörösová

Žena, která byla s Karlem tři roky, dělala mu jen žárlivé scény, a nakonec se s mistrem rozešli. V tu dobu už měl Karel ale nějakou dobu milenku a další osudovou ženu, Taťánu Smutnou.

Taťána Smutná

S touto ženou trval vztah jen krátce, protínal se také se vztahem s předchůdkyní Marikou. Jejich lásce nebylo přáno. Kontakt mezi mistrem a Taťánou po nějaké době úplně vyšuměl.

Ivana Gottová

Ta pravá a ta jediná. Se zdravotnicí Ivanou se seznámil na předávání cen TýTý. Poté v roce 2008 si řekli své ano v Las Vegas. Ivana přivedla na svět dvě zdravé dcery. Jejich manželství vydrželo až do mistrovy smrti.

Karel Gott měl mnoho žen, mezi které se samozřejmě řadí i jeho všechny dcery. Nejvíce však miloval svou jedinou právoplatnou manželku Ivanu, se kterou zůstal nejdéle, až do konce svého života.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jak se mají finalisté prvního ročníku Superstar?

Nejmladší dcera zesnulého zpěváka Petra Muka vyrostla do krásy!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Ovdověla jsem velice brzy, bylo mi dvaačtyřicet, když můj manžel zemřel na infarkt a od té doby jsem zůstala sama. Abych svůj život nějak vyplnila, hodně jsem se upnula na dceru, která byla ráda. Vždyť jí alespoň měl kdo pomáhat s jejími třemi dětmi, na které neměla čas, protože chtěla budovat kariéru.
S hypotečními úvěry se nyní doslova přetrhl pytel. Lidé prahnou po vlastním bydlení, a to z důvodu aktuálně se rozjíždějící inflace. Aby nedošlo k újmě na jejich úsporách, investují a nemovitosti jim přijdou jako to nejlepší východisko ze situace. Pokud i vy přemýšlíte nad koupí vlastního obydlí, ať už bude určené pro osobní potřebu nebo se bude jednat o nemovitost určenou k pronájmu, prozradíme vám, jak vybrat vhodnou hypotéku.  
Módní trendy jsou charakteristické svou vrtkavostí. Jednu sezónu žhavý model, druhou zase zapomenutý propadák! Oblečení a doplňky mají výsostné postavení v našich životech, především ženy zajímá, co je právě šik! Móda je business, a právě proto se neustále mění.
Sotva jste se vrátili ze záchodu a už je to zase tady. Musíte si znovu a naprosto neodkladně odskočit na malou. Máte totiž pocit, že váš močový měchýř každou chvíli praskne nebo že zkrátka nedojdete na toaletu včas. Ve výsledku ale dost často zjistíte, že co se objemu týče, jakoby to bylo mnoho povyku pro nic. Poznáváte se v tom?
Asi každý z nás má nějakou tu pojistku. A zatímco si lidé nechávají běžně pojistit svůj majetek, dům, automobil nebo zdraví, celebrity si velmi často nechávají pojistit konkrétní části svého těla a rozhodně netroškaří.
Když Jeff Moody narazil na starý srub v horské vesnici Telluride, věděl, že našel ideální rekreační místo pro svou rodinu. Obrovský srub se šesti ložnicemi se nachází daleko od ruchu Toronta, odkud Moody pochází. V zimě se dají nazout lyže takřka od dveří. Skvělý výhled, dobrý přístup a slunné místo v kombinaci s moderní přestavbou udělalo z Moody Residence skvost!
Tabulkově by děti zhruba do jednoho roku měly denně naspat přibližně 12 až 17 hodin. Je samozřejmé, že každé dítě je jedinečné, ale to, že obvykle malá miminka tráví valnou část dne i noci spánkem s přestávkami na krmení, je fakt.
Blíží se váš svatební den? Ten je třeba chystat už od chvíle, kdy řeknete při zásnubách své “ano”. Ta nejkrásnější místa na svatbu jsou totiž brzy rezervována. Teprve po rezervaci termínu a místa přichází čas na tvorbu svatebních oznámení. Kdy je poslat a na co si dát pozor?
Mezi nejznámější ženy Ruska se rozhodně řadí kosmonautka, první žena ve Vesmíru. Valentina Těreškovová má zajímavý životní příběh a dodnes se dokonce politicky angažuje ve své milované zemi. Podívejte se na její zajímavý život i současnost.
Svatební sezóna je před námi. A tak si položme společně otázku: Na co vzpomínáme, když jsme byly na kamarádčině svatbě? Většina z nás si vybaví nevěstiny šaty, účes, vizáž... Co si budeme povídat - muži tohle moc neřeší. Maximálně se vyjádří, že to bylo fajn nebo že se přejedli. Zeptali jsme se svatební specialistky, na čem by se o svatbě rozhodně šetřit nemělo, abyste pak nebyly zklamané.
V obláčku zamilovanosti se vám to možná nezdálo. Nebo jste měla pocit, že je normální pro něj udělat první poslední. Splnit mu každé přání. Jenže po čase si připadáte jako zahnaná do kouta. Přestáváte být sama sebou. A najednou si uvědomíte, že váš partner je zdatný manipulátor. Jak z toho ven?
Tetování je stále módní záležitostí. Citáty, postavy z komiksů nebo vzory květin mohou být vašemu srdci blízké, zaměstnavatel pro ně ale pochopení mít nemusí. Při hledání nového zaměstnání tak může být tetování na viditelném místě překážkou pro přijetí. Kde bude nejspíš vadit a kde naopak ne?

Výběr článků

Každá žena občas zažívá stres anebo úzkosti – to je naprosto běžné. Nicméně nahromaděný stres dokáže pěkně potrápit a zařídit spoustu zdravotních problémů. Ale takový stres v těhotenství! Ten dokáže ovlivnit vývoj vašeho miminka – a to přece žádná z vás nechce. Jak se tedy poprat se stresem v těhotenství?
Nevolnost, průjmy, zácpy, nadýmání, nafouklé břicho. Připadá vám to povědomé? Taky vás sužují tyto zdravotní problémy? Mám pro vás dobrou zprávu! Z těchto potíží vede cesta ven! Stačí do vašeho života zařadit těchto 5 tipů a vaše trávení vám poděkuje. Věřím, že nejen vaše trávení, ale i vaše psychika, jelikož špatné trávení nás díky nepříjemných problémům může dostávat do stresu.
Každá žena ví, že bez doplňků by nebyl outfit dokonalý a úplný. I za doplňky se musí utrácet, a to zejména za náušnice, které jsou často to nejvýraznější na celém outfitu. Ovšem stejně, jako je tomu v případě jiných kousků oblečení, i ve světě náušnic se mění trendy jako na běžícím pásu. Každý rok móda přinese na trh zcela jiné typy náušnic, které mají zpestřovat outfity v dané sezoně. Nabízí se proto otázka, jaké náušnice ovládnou nejbližší měsíce a týdny?

Nepřehlédněte

Známe to všechny. Ocitneme se z ničeho nic ve společnosti, nikoho neznáme a s naší introvertní povahou nemáme odvahu dát se s někým do řeči. Někdy za to může strach, jindy stud a velmi často také netušíme, jak se do konverzace s ostatními zapojit, abychom se neztrapnily. Naštěstí existuje mnoho témat, do kterých se můžeme bez obav pustit i bez hlubších znalostí i dovedností.
Sobota bude ve znamení očisty. Věnujte proto chvíli sobě samotné. Očista duše je základem pro váš klid. A víkend k tomu přímo vybízí. Co ještě byste všechno měly zvládnout?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek