Bohemians 1905 si přijeli na východ Čech pro jasnou výhru, Chrudim položili na lopatky Keita a Ugwu

Bohemians 1905 si přijeli na východ Čech pro jasnou výhru, Chrudim položili na lopatky Keita a Ugwu

Zelenobílí Klokani změřili druhý listopadový pátek přátelsky síly se čtrnáctým celkem Fortuna:národní ligy Chrudimí, která je přivítala na východě Čech.

Vršovická značka stále nemůže použít pětici Lukáš Hůlka, Daniel Krch, Jan Chramosta, Pavel Osmančík a Tomáš Necid, jenž se tento týden po trhlině ve svalu připravoal jen s kondičním koučem a k mužstvu by se měl zapojit po víkendu.

V základní sestavě trenéra Luďka Klusáčka i tak nechyběly známé tváře a la Le Giang, Kovařík, Jindřišek, Květ či Dostál a v prvním dějství padl jeden gól, o který se postaral Ibrahim Keita.

Na konci druhého dějství, které se týkalo i brankáře Bačkovského či záložníka Vacka, pak přidal další dvě branky do chrudimské sítě střídající žolík Michael Ugwu.

Dvaadvacetiletý nigerijský forvard s minulostí v Dukle toho v tomto ročníku Fortuna:ligy příliš neodehrál (zatím je na 15 minutách s Mladou Boleslaví) a alespoň si mohl zvýšit střelecké sebevědomí.

Dvanáctý tým prvoligové tabulky, který má za sebou prohru pod Ještědem, proti níž podal protest, se tak naladil na nadcházející kolo proti Dynamu České Budějovice.

Páteční příprava:

MFK Chrudim – Bohemians Praha 1905 0:3 (0:1)
Branky: 23. Keita, 80. Ugwu, 82. Ugwu. Rozhodčí: Švagr – Arnošt, Vyhnanovský.

MFK Chrudim: Ordelt – Hašek, Drahoš, Tkadlec, Sokol, V. Řezníček, J. Řezníček, Surmaj, Kesner, Juliš – Rybička.

Bohemians Praha 1905: Le Giang (46. Bačkovský) - Vala, Kadlec (46. Köstl), Bederka (66. Levin), Kovařík (66. Vondra) - Jindřišek, Nový - Dostál (46. Vacek), Květ (46. Ugwu), Bartek (66. Lehovec) - Keita. Trenér: Klusáček.

Je Slovácko českým Leicesterem? Stojí v pozadí úspěchu Mynář? A podepisovala se smlouva o přestupu na Hradě?

Zdroj: bohemians.cz