Pokračování seriálu Sex ve městě zařadí HBO od 9. prosince

pátek, 12. listopadu 2021, 17:20 TV, Aktuality MediaGuru

Desetidílný původní seriál A jak to bylo dál, nová kapitola Sexu ve městě, bude na HBO Go uvedena dvěma epizodami ve čtvrtek 9. prosince. Následně se nové díly objeví každý čtvrtek.

A jak to bylo dál, zdroj: HBO

A jak to bylo dál, zdroj: HBO

Desetidílný původní seriál A jak to bylo dál, nová kapitola Sexu ve městě z produkce HBO Max od producenta Michaela Patricka Kinga, bude na HBO Go uvedena dvěma epizodami ve čtvrtek 9. prosince. Navazujících osm epizod bude postupně uváděno každý týden ve čtvrtek.

Seriál A jak to bylo dál, nová kapitola Sexu ve městě navazuje na úspěšný seriál HBO Sex ve městě z dílny producenta Michaela Patricka Kinga a sleduje přátelství Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandy (Cynthia Nixon) a Charlotte (Kristin Davis) na jejich životní cestě po třicítce a po padesátce.

V seriálu se objeví Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson a Evan Handler.

Na seriálu se podílejí: Producenti Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky, John Melfi a Michael Patrick King. Scenáristi: Michael Patrick King, Samantha Irby, Rachna Fruchbom, Keli Goff, Julie Rottenberg a Elisa Zuritsky. Za vznikem seriálu HBO Sex ve městě podle knižní předlohy spisovatelky Candace Bushnell stojí Darren Star.