I když se doposud ani jeden z novomanželů ke své svatbě na Vltavě nevyjádřil, jejich okolí si to náležitě užívá. Jeden ze svatebních hostů si povšiml, že se novomanželka na svatební hostině na botelu Matylda poctivě vyhýbala alkoholu a její muž jí nenápadně hladil bříško.

Takže je jasné, proč si ANO řekli v tak sychravém počasí a nepočkali na léto, kdy si ho mohli říct třeba na Katlově, kde je krásný rybník a nově vybudovaný rezort.

S dalšími detaily se na sociální síti pochlubil fotograf Petr Gebauer, který jim svatbu fotil.

VIDEO: Vágner a Nováková po StarDance: Do finále jsme šli prohrát.

Video
Video se připravuje ...

Vágner a Nováková po StarDance: Do finále jsme šli prohrát. Luboš Procházka, Jan Jedlička

„Poslední svatba tohoto roku. Lépe jsem to zakončit nemohl! Před lety jsem měl čest fotit jeho sestru Terku a bylo to po letech opět milé shledání. Mimochodem, znáte Jakuba Vágnera?“ okomentoval svou práci svatební fotograf.

Kromě dokonalé fotky svatebčanů odhalil také jejich snubní prstýnky, které stylově visely na rybářském háčku. A ukázal rovněž netradiční svatební oznámení. To bylo vytištěno na dřevěném prkénku a zaujalo na něm nejenom magický termín 20. 11. 2021 v 11 hodin, ale i motto. „Je příliš pozdě říci NE!“ Oznámení bylo v češtině a samozřejmě i v rodném jazyce nevěsty, která je Němka.

ANO si Jakub s Claudií řekli na lodi a hostina byla na botelu Matylda. Prostě rybářská veselka, jak se sluší a patří!

Fotogalerie
92 fotografií