Už po prvním dílu Prostřena! se na moderátora Michala Kavalčíka snáší negativní komentáře. Jeho chování u Daniela Ference (27), moderátora rádia SPIN, je totiž více než hraniční. Neustále se dožaduje jako malé dítě pozornosti, během večeře například v nečekaných chvílích bouchá konfety, které jsou úplně všude – v jídle, na stole, pod stolem, ve vlasech, ale také v ložnici Ferencovy maminky, u které mladý moderátor a stand-up komik chystá svou soutěžní večeři. Když to pak zjistí, bude zle, Michala si zavolá stranou a hezky od plic si to s ním vyříká. A dokonce se nechá slyšet, že Kavalčíka nenávidí… Podobné pocity podle všeho pociťují i diváci.

„Tak primitivní humor se jen tak nevidí. Normálně mi bylo za tebe trapně,“ píší Kavalčíkovi na sociální síť fanoušci. „Michale, jako Ruda jste byl super, ale dnes jsem to kvůli vám vypla. Vtipnej jste nebyl ani trochu,“ stěžovala si jedna dáma. „Nejsem žádná upjatá ženská, ale styděla jsem se za vás. Totálně infantilní chování a strhávání pozornosti na svoji osobu a super ukázka, jak někomu zkazit večer. A v cizím domě se chovat naprosto nevhodně. Humor se dá dělat i inteligentně… no, kde nic není, ani…“ naznačila další divačka, a další Kavalčíkův follower si přisadil: „Strašnej trapák seš, humor level základní škola“.

VIDEO: Pondělní Prostřeno!: Michal na scéně!

Video
Video se připravuje ...

Pondělní Prostřeno!: Michal na scéně! 

Samozřejmě ne všichni byli k moderátorovi, jenž je známý svými výstřelky, tak drsní, někteří mu naopak vyjadřovali svou podporu. Je ale otázka, zda si Kavalčík jejich sympatie udrží i během dalších dní. V úterý, kdy se ujme hostitelské role, se totiž dopustí pořádného švindlu – všechna jídla objedná a bude je vydávat za svá. Před podáváním je jenom přihřeje v mikrovlnce a do očí všem ostatním bude lhát, kterak vše poctivě chystal doma, a na hausbót, kde pokrmy podává, jenom převezl. Ostatní mu to sice nebudou moc věřit, ale on jim i tak bude lhát bezostyšně do očí...

Ve středu za sebe pošle na večeři náhradníka, což ostatní spolusoutěžící notně rozhodí a ve čtvrtek si stěžuje na špatně připravený stejk, prý je nedopečený a „vlažný až studený“. To ale neví, že ten stejk v kuchyni tajně nachystá uznávaný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (64), kterému se až dosud nikdy nestalo, že by někdo odmítl jím připravený talíř… „Je to pitomec, ty vo*e, dneska v těch rádiích dělá každej…“ konstatuje znechuceně, zatímco moderátor rádia Beat Petr Vejvoda (48) hodí maso na pánvičku a upraží ho dle přání svého hosta… Není pochyb, že tento týden bude v pořadu Prostřeno! ještě hodně veselo!

Fotogalerie
43 fotografií