Síť lékáren Benu spouští ve spolupráci s přepravní platformou Liftago službu „Benu Expres s Liftagem“. Zákazníkům, kteří si tuto možnost dopravy u objednávek na e-shopu www.benu.cz zvolí, balíček dorazí v časovém okně, které si sami vyberou, a to i v den objednávky.

Služba Benu Expres s Liftagem přijde opravdu vhod obzvláště těm, kteří nechtějí, nebo nemohou čekat na doručení zásilky z e-shopu, popřípadě si sami nemohou dojít do lékárny. „Velice nás těší, že našim zákazníkům můžeme nově nabídnout tuto službu. Věříme, že tím ulevíme a zároveň i pomůžeme mnoha domácnostem, aby se v neustále se zhoršující pandemické situaci dostali rychle a hlavně bezpečně ke svým lékům. Aktuálně tato možnost dopravy funguje v rámci Prahy,“ říká Michal Macourek, ředitel e-commerce Benu lékáren. 

Snadný proces objednání

Při placení objednávky na e-shopu Benu.cz zákazník místo klasického doručení zaklikne „Benu Expres doručení Liftagem“. Celý proces je dále velice intuitivní. Vybere si vyhovující časový slot a následně stačí jen vyčkat na SMS s přesným časem doručení, nebo sledovat příjezd kurýra pomocí odkazu přímo na mapě ve webovém prohlížeči. Pokud má zákazník ve svém telefonu aplikaci Liftago, pohyb svého balíčku může sledovat přímo v ní. Doprava je aktuálně nabízena na omezenou časovou dobu (do 14. prosince) za akční cenu 49 korun, poté bude standardní cena doručení 99 korun. U objednávek nad 1999 korun je služba zcela zdarma.

Související

Dosud je nejvíce využívaným způsobem doručení vyzvednutí ve vybrané lékárně, kterou volí 80 procent zákazníků. „Ani přes epidemii koronaviru neopadl zájem zákazníků o osobní odběr e-shopových objednávek v našich lékárnách, který tvoří více než 80 procent objednávek. Věříme, že expresní doručení v zákazníkem zvolený čas osobní odběr vhodně doplní,“ dodává Michal Macourek.

Související