Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Holčička (10) může do důchodu už v patnácti: Její podniky vydělávají až 3 miliony měsíčně!

Autor: rc - 
13. prosince 2021
20:29

Je jí pouhých deset let a už rozjela úspěšný podnik! Pixie Curtisová z Austrálie jen za minulý měsíc vydělala 105 tisíc liber (cca 3,1 milionu Kč) a podle její maminky, která jí s jejím podnikáním pomáhá, by tak mohla žákyně základní školy odejít do důchodu už v patnácti letech.

Narodila se do úspěšné rodiny a sama se už vyšvihla v raném věku. Pixie Curtisová sice ještě navštěvuje základku v australském Sydney, ale už má na kontě pořádnou sumu peněz. S pomocí své maminky Roxy založila několik úspěšných firem. Její máma je rovněž úspěšná podnikatelka v oblasti PR a tak může dceři předat mnoho cenných rad.

Poté, co máma a dcera vyrobily první barevnou praskající hračku, rozhodly se ji prodat. Zájem byl obrovský a podnik se začal rychle rozšiřovat. Nyní Pixie má i vlastní značku vlasových doplňků, která nese její jméno.

Nejvíc vzrušující je pro mě podnikatelský duch, kterého má v tak mladém věku,“ řekla Roxy pro britský deník Daily Mirror s tím, že zákazníci obzvlášť milují její stylové mašle. „Když mi bylo čtrnáct, dostala jsem práci v McDonald's, protože to je to, co jsme dělali za mých časů,“ směje Roxy a dodává, že její dcera je však naprosto jiná.

Ví, co chce a hlavně má podnikatelský talent. Roxy si myslí, že pokud zápal Pixie vydrží, bude moci v klidu odejít do důchodu už v patnácti letech. Za minulý měsíc totiž vydělala velkou sumu peněz přesahující tři miliony. Rodiče na svých dětech nicméně nešetří.

Pixie i její bratr dostali začátkem roku luxusní vůz Mercedes-Benz. Rodina žije v luxusní vile za 3,6 milionů liber (cca 107 milionů Kč). „Je pro mě nanejvýš důležité, aby oba, i její bratr Hunter cestovali po silnicích bezpečně, když jdou do školy a ze školy, takže jsem pro ni koupila auto. Samozřejmě ho neřídí, vozí se v něm stejně jako její bratr,“ vysvětlila koupě aut.

VIDEO: Maminka roku 2021: Maminka podnikatelka Zuzana Kaščáková

Video  Maminka roku 2021: Maminka podnikatelka Zuzana Kaščáková  - Karel Dlabač
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi