Vinczeová bohužel patří mezi ty ženy, které přišly o nenarozené dítě. Stalo se jí to v době, kdy randila s Petrem Modrovským.

Můj gynekolog mi řekl, že už je nejvyšší čas na děti. Zvláštní, že jsem začala řešit děti teprve tehdy, když mi to řekl lékař. Dítětem ve svém životě jsem se tedy začala zabývat ne z upřímné touhy, ale z paniky. Proč? Neboť by se mělo. Tehdy jsem i poměrně rychle otěhotněla, ale i rychle potratila,“ přiznala Vinczeová v rozhovoru pro magazín Evita. 

Byl to pro mě trochu šok, netušila jsem, že každé druhé těhotenství končí potratem. Za celou tuto zkušenost jsem však byla v konečném důsledku vděčná i proto, že jsem dítě čekala s partnerem, se kterým jsem ostatně ani nebyla.

VIDEO: Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne...

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne... David Turek

Chápala jsem, že se mě na to lidé ptají, a někdy jsem proto byla i smutná, ale ještě jsem k tomu neměla vybudovaný postoj,“ dodala.

Její nynější partner Viktor Vincze si nechal udělat test na plodnost a nedopadl dobře. „Problém otěhotnět není ženský problém. Je to problém párů. A stále častěji je potřeba ho řešit na straně muže. To je i náš případ. Kvalita a počet spermií se u mě blíží k hranici neplodnosti,“ přiznal před časem zprávař televize Markíza. Dvojice se tak začala soustředit na jiné alternativní možnosti pořízení potomka, jako je adopce. Zatím jsou ale bezdětní. 

Fotogalerie
23 fotografií