Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2021 12:01
Čas čtení 1:25
Radim Šlechta

Zavraždil dvě ženy a v márnici zneužil 102 mrtvol. David Fuller byl odsouzen na doživotí

NEWS
Uložit Uložené

Od roku 2008 do roku 2020 David Fuller pravidelně znásilňoval těla zemřelých žen. U soudu jej konfrontovala spravedlnost i rodiče.

Sup, který parazituje na mrtvolách. Tak nazvala soudkyně Cheema-Grubb odsouzeného Davida Fullera, který od roku 1987 zabil dvě ženy a znásilnil přes stovku mrtvých těl v márnici. Tam se Fuller měl dostat díky své práci nemocničního elektrikáře. Podle serveru The Guardian dostal doživotní trest s výslovným zdůrazněním soudkyně, že během svého pobytu zemře. 

Fullerova kriminální činnost začala v roce 1987, kdy zavraždil dvě mladé ženy ve věku 20 a 25 let. K těmto vraždám se také během soudního procesu přiznal. Později se k vraždám přidal také další trestný čin, a to pravidelné znásilňování mrtvých těl.

policie
Zdroj: Kent Police

K ukojení svých nekrofilních choutek měl Fuller od roku 2008 do loňska zneužít 102 těl v nemocniční márnici. V nemocnici pracoval jako řemeslník, a nebylo pro něj tedy nijak těžké se k ostatkům žen dostat.

Domů
Sdílet
Diskuse