LaLiga - preview 18. kola: Na závěr valencijské derby

17.12.2021, 08:36, aktualizováno 20.12.2021, 08:29
Previews
Estadi Ciutat de València (© AFP)
Osmnácté kolo zakončí valencijské derby a v něm půjde o hodně oběma týmům. Valencia je v kontaktu s pohárovými pozicemi, Levante se naopak trápí, je poslední a stále čeká na první ligovou výhru...
Levante UD - Valencia CF  (pondělí 21:00)
Beznadějně poslední Levante se ještě v žádném případě nehodlá smířit s nastalou situací a věří v konečný obrat. Ten by mohl přijít v tradičním valencijském derby, ve kterém bude o motivaci hráčů postaráno. Dočkají se "Granotes" premiérového vítězství v sezoně, nebo bude derby snadnou záležitostí pro Valencií?

Levante dosud uhrálo jen osm bodů a jeho situace v LaLiza zůstává kritická. "Granotes" ztrácejí na nesestupové příčky už sedm bodů a jsou jediným týmem, který za sedmnáct kol nebyl schopen ani jednou zvítězit.

Vedení valencijského celku se nedávno rozhodlo pro třetí změnu na trenérské lavici a po Pacu Lópezovi a Javim Pereirovi se stal hlavním lodivodem Alessio Lisci. Jeho úkol netřeba nijak zvlášť představovat, bude jím udržení se v nejvyšší soutěži. K tomuto cíli bude potřeba vyhrávat a to se v probíhajícím ročníku LaLigy ještě nepodařilo. V minulém kole Levante nezvládlo přestřelku na Espanyolu (3:4) a ještě před tím doma vyšlo střelecky naprázdno s Osasunou (0:0). Alessio Lisci však věří, že právě výhra může všechno změnit a v dobré obrátit a valencijské derby skýtá ideální příležitost.

Hostující Valencia zažehnala podzimní depresi a už se jí zase výsledkově daří. V současnosti drží šesti zápasovou ligovou neporazitelnost a to hrála s Villarrealem, Atléticem nebo Realem Sociedad. Valencii se podařilo postoupit i do třetího kola Copa del Rey, byť s potížemi, protože Arenteiro přemohla až v prodloužení.

"Los Che" budou mít na Ciutat de Valéncia o motivaci postaráno, protože poslední derby prohráli. V březnu letošního roku vyhrálo Levante 1:0 a hrdinou se stal autor jediné branky Roger. Levante se bude muset obejít bez několika hráčů. Kvůli koronaviru je mimo hru Nemanja Radoja, zranění zase nepustí Shkodrana Mustafiho a dvojice Mickael Malsa, Francisco Son si odpykává karetní trest.

Kompletní nebude ani Valencia. Daniel Wass a Maxi Gómez jsou suspendovaní, zatímco Gabriel Paulista laboruje se zraněním. Jedna dobrá zpráva tu je, José Gayá se totiž po trestu vrací do sestavy.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Cardenas - Miramón, Vezo, Pier, Clerc - Campana, Pepelu - De Frutos, Bardhi, Morales - Marti
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Foulquier, Diakhaby, Guillamon, Gayá - Soler, Musah, Račić, Duro - Guedes, Costa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.92 - 3.31 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Granada CF - RCD Mallorca  (neděle 14:00)
Granada se pokusí v neděli odpoledne vyléčit svůj šok z vypadnutí z Copa del Rey utkáním proti Mallorce. A na něj se docela těší, protože jednak hraje na domácí půdě Estadio Nuevo Los Cármenes, ale hlavně se mu proti ostrovnímu týmu daří.

Za posledních pět duelů se Granadě povedlo Mallorcu třikrát porazit. I na to bude tým trenéra Roberta Morena sázet, až se v neděli po poledni do svého soka znova pustí. Aktuální forma totiž na jeho straně rozhodně není. Granada naposledy v lize remizovala s Cádizem a mnohem hůř pro ni dopadlo poslední pohárové klání.

Granada totiž nestačila na tým ze čtvrté ligy, dál šlo Atlético Mancha Real. Stačila mu k tomu jediná branka a prvoligový klub na ni nedokázal reagovat. Granada v lize zůstává až na 15. místě a na jejím kontě je jen 16 bodů.

Doma se s Mallorcou popere bez hráčů jako Lozano, Machís nebo Duarte. Hosté přijedou bez zraněné trojky Raíllo, Hoppe a Sastre.

Nutno dodat, že momentálně se Mallorce daří nad očekávání. Poté, co šokovala španělské fanoušky a vyhrála nad Atléticem Madrid, přidala další bodík z duelu proti Celtě Vigo. A v poháru si vychutnala Llaneru, které v jednoznačně odehraném utkání nastřílela rovnou šest branek. V lize má před Granadou solidní náskok čtyř bodů.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Maximiano - Quini, Sánchez, Torrente, Neva - Puertas, Milla, Gonalons, Escudero - Molina, Suárez
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Maffeo, Valjent, Russo, Costa - Galarreta, Baba - Kubo, Kang-In, D. Rodríguez - Ángel Rodríguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.17 - 3.28
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - Real Betis  (neděle 16:15)
Rekordní Real Betis cílí na další soutěžní výhru, která by mu pomohla zakončit rok senzačně na příčkách vyhrazených pro Ligu mistrů. Čeká ho ale těžký výlet na stadion San Mamés do Bilbaa. Domácí Lvi totiž umí své fanoušky překvapit v pozitivním i negativním smyslu.

Pro fandy celku z Bilbaa je to v těchto dnech hodně smutná podívaná. Hráči z populárního španělského klubu vyhráli za deset posledních duelů jen dva a od té doby si připsali pět remíz a tři porážky. Postupem času se z nich stal tým, v jehož zápasech padá jen naprosté minimum branek (jen 15 branek za těch deset utkání). Na jedné straně za to může solidní obrana, na druhé neproduktivní útok.

V sedmnácti utkáních se Athletic zmohl jen na 13 branek a udržuje si průměr 0,76 branky na zápas. Obrana ale zaslouží pochvalu, protože dostala jen dvanáct gólů, což z ní dělá druhou nejlepší obranu celé ligy! Baskickému týmu nyní patří až jedenácté místo a doposud nasbíral jen 21 bodů.

Ve výsledku tak svěřenci trenéra Marcelina ztrácí na svého nedělního soka už propastných 12 bodů. A těšit je nemůže ani stav marodky. Kvůli kartám se do utkání nepodívá Dani García, ale především jsou stále zranění Peru Nolaskoain či Asier Villalibre. Covid navíc dostali reprezentanti Simón s Martínezem. Dobrou zprávou je návrat obránce Berchicheho, který se po osmi měsících bez fotbalu vrátil aspoň částečně k tréninku.

Hostující Béticos na tom nejsou o moc líp. Youssouf Sabaly zůstává mimo hru a nedávno se k němu připojil i Paul Akouokou. Úplně fit nejsou ani Claudio Bravo nebo záložník Victor Camarasa. I bez nich se ale Realu daří fantasticky.

Jinak si jeho dosavadní účinkování v LaLize nejde popsat. Celek ze Sevilly si užívá bezprecedentního třetího místa a za zády nechal Barcelonu, Valencii nebo dokonce úřadujícího šampiona, Atlético. V Evropské lize si zajistil předkolo play-off o postup, doma naposledy čtyřmi góly rozdrtil druhý baskický tým Real Sociedad a teď se plánuje povedeně bavit i na účet jeho zarytého rivala.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Agirrezabala - Lekue, Álvarez, Núñez, Balenziaga - N. Williams, Vencedor, Zarraga, Muniaín - I. Williams, García
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Silva - Bellerín, Bartra, Ruiz, Moreno - Rodríguez, Guardado - Fékir, Canales, Juanmi - José
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.49 - 3.46
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - CA Osasuna  (neděle 18:30)
V nedělní podvečer budou fotbalisté Getafe usilovat o nápravu nevydařeného pohárového utkání s Atléticem Baleares, který se zapsal do klubové historie jako velká ostuda. Debakl od účastníka nižších španělských soutěží může odčinit jenom dobrý výkon a výhra nad Osasunou.

V LaLize se Getafe trochu zvedlo a už čtyři zápasy v řadě neprohrálo, což však neomlouvá výkon, který předvedlo ve čtvrtek na Baleárských ostrovech. Šokující porážku 0:5 zřejmě nikdo nečekal. Samotní fanoušci a trenér Quique Sánchez Flores byli zhrozeni.

Všechno špatné je ale pro něco dobré a to si zřejmě v Madridu vezmou k srdci. Getafe se může plně koncentrovat jen na domácí ligu, kde to po sedmnácti kolech vypadá na boj o záchranu. Navzdory čtyřem zápasům bez porážky zůstávají "Azulones" na předposledním místě tabulky.

V klidnějších patrech si hoví Osasuna, aktuálně desátá. Ta si ve čtvrtek poradila s La Coruňou 2:1 a doufá, že si body odveze i z Madridu. Už jsou to totiž dva měsíce, kdy naposledy v LaLize vyhrála.

Getafe budou pro zranění určitě scházet Jose Juan Macias a Sabit Abdulai, zatímco dvojice Chema Rodriguez a Damian Suarez zůstává na pochybách. Po zranění už hraje český záložník Jankto a v neděli bude připraven naskočit z lavičky. I Osasuna počítá ztráty, mimo hru jsou David García, Aridane Hernández, Jesus Areso, Robert Ibaňez a Juan Manuel Pérez.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Dakonam, Mitrovic, Cuenca - Iglesias, Alena, Arambarri, Maksimović, Olivera - Unal, Sandro
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, U Garcia, Ramalho, Cruz - Barja, R Garcia, Torro, Moncayola, Sanchez - Kike
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 2.93 - 3.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Cádiz CF  (neděle 21:00)
Už třináct zápasů napříč všemi soutěžemi zůstává Real Madrid neporažen a další "korálek" může navlíknout proti Cádizu. Bílý balet bude na Santiago Bernabéu velkým favoritem, na druhou stranu se stejným soupeřem tu posledně nečekaně prohrál.

Loni v říjnu se Cádizu podařil husarský kousek, vůbec poprvé ve své historii zvítězil na stadionu Santiaga Bernabéua nad Realem Madrid. Senzační výsledek tehdy vystřelil jedinou brankou Anthony Lozano. Od té doby se oba kluby potkaly jen jednou a lépe dopadl Real. I tentokrát se očekávají tři body pro domácí výběr Carla Ancelottiho. "Cádiz je soupeř, který má jasnou identitu a je dobře organizovaný. Skvěle využívá domácích kulis a je připravený," upozorňuje Carlo Ancelotti.

Real Madrid v lize šlape. Carlo Ancelotti se už dřív nechal slyšet, že jeho tým se zlepšil v defenzívě a dostává velmi málo gólů. Je to jiný Real, než jaký jsme byli zvyklí vídávat v ještě nedávné minulosti, například v éře Cristiana Ronalda. Současný Bílý balet nestojí až tolik na jednotlivých individualitách a pracuje týmově. Před týdnem to bylo patrné v madridském derby, po kterém má Real na čele už osmibodový náskok a dokonce třinácti bodový na obhájce titulu Atlético.

Může vůbec letos královský klub někdo ohrozit? Barcelona má svých problémů přehršle, Atlético už vydatně ztrácí, stejně jako Villarreal. Jsou tu však kluby ze Sevilly, které mohou do boje o titul výrazně promluvit. A tak největším protivníkem zůstává koronavirus. Právě kvůli němu bude v neděli chybět několik hráčů. "Máme tým, který dokáže nahradit ztráty a na zápas jsme připravení," ujišťoval italský kouč.

Rodrygo, Marcelo, Asensio, Lunin a Bale, ti všichni byli pozitivně testováni na koronavirus a jejich start je v neděli vyloučen. Kvůli zranění nebude k dispozici ani Ceballos, ale s tím vším Ancelotti počítá.

Kompletní nebude ani Cádiz. Salvi Sanchez je suspendován, zatímco Jose Mari, Jon Ander Garrido a Isaac Carcelen laborují se zraněním.

Cádizu se v LaLize vůbec nedaří. V tabulce je až na osmnáctém místě a vyhrát ligový zápas dokázal naposledy počátkem listopadu. Na utkání v Madridu se ale naladil vítězně, to když v Copa del Rey přešel přes Albacete.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Vazquez, Militao, Alaba, Mendy - Kroos, Casemiro, Camavinga - Hazard, Jović, Vinicius
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Akapo, Fali, Cala, Espino - Fernandez, Jonsson, Alarcon - Alejo, Lozano, Arzamendia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 10.90 - 29.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Deportivo Alavés  (sobota 14:00)
Šesté Rayo Vallecano pokračuje v překvapivě povedeném tažení LaLigou vstříc evropským pohárům. V minulém kole dostal jeho sen menší trhlinu, ale v sobotu odpoledne se celek z Vallecas pokusí vzchopit proti trápícímu se Deportivu Alavés.

Rayo standardně patří k týmům, na kterých si ostatní soupeři často vybíjejí vztek a vylepšují své statistiky. Tento rok je to ale zatím úplně jiný tým. Sebevědomý, sehraný a ofenzivně nebezpečný proti komukoli. Za 17 odehraných duelů sice už šestkrát prohrál, ale stejně na jeho kontě svítí skvělých 27 bodů!

To mu stačí na šestou příčku se ztrátou pouhých dvou bodů na Ligu mistrů! V minulém kole se ale Rayo měřilo s pohárovým účastníkem Villarrealem a dostalo od něj dvě branky. O něco podobného se proti týmu trenéra Andoniho Iraoly pokusí Deportivo Alavés.

Depor je v tuto chvíli na opačné straně tabulky, patří mu až sedmnácté místo. Na sestupovou propast má navíc náskok jen dvou bodů. Deportivo Alavés má spolu s Athleticem druhý nejhorší útok soutěže, protože zatím dalo dohromady jen 13 branek.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Garcia, Catena, Saveljich, Balliu - Valentin, López - Garcia, Trejo, Palazon - Guardiola
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - López, Rodriguez, Laguardia, Aguirregabiria - Moya, Ndiaye, Pons - Rioja, Joselu, Méndez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.66 - 5.43
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Villarreal CF  (sobota 16:15)
Villarreal se začíná opět profilovat jako nebezpečný tým, který se v lize opět dokázal vzchopit a začal vyhrávat. To není pro La Real dobrá zpráva. Forma baskického týmu je totiž značně nevyrovnaná a lepší výsledky si nechává jen pro Evropu.

Tak že by konečně? Villarreal, jak se zdá podle posledních výsledků, konečně začíná vyhrávat pravidelně a dere se tabulkou vzhůru. Stále mu sice patří až 13. místo, což je pro klub jeho formátu pořád hodně špatná bilance, ale poslední týdny ukazují pozitivní změnu. Žlutá ponorka dokázala nedávno vyřadit z Ligy mistrů Atalantu a na úkor celku z Bergama postoupil do další fáze prestižní soutěže.

Od té doby dokázal navázat na dobrý výkon a poradil si jak s Rayem Vallecano (které v této sezoně působí jako velmi vyspělý tým schopný porazit prakticky kohokoli), tak v Copa del Rey naposledy i s týmem Sanluqueño. Tomu dokonce nasázel sedm branek a notně si vylepšil bilanci, která letos rozhodně není optimální.

V rámci LaLigy se pořád střelecky trápí a hledá. Když si vezmeme, že na těch sedm branek v lize Villarreal potřeboval osm kol, tak je to asi vypovídající o jeho aktuální potenci. Teď ho navíc může těšit, že v soubojích s baskickým týmem málokdy prohrává na jeho půdě. Za posledních deset let vyhrál La Real doma proti Villarrealu jen dvakrát!

Villarreal bude postrádat záložníka Francise Coquelina, který se od 20. října neobjevil na trávníku a který pravděpodobně zůstane mimo i v tomto duelu. Podobně dlouhou absenci mají i domácí, za které v této sezoně ještě nenastoupil útočník Carlos Fernandez. Ten se zranil v srpnu a do hry bude připraven nejdřív v únoru příštího roku.

Ve hvězdách je pak zdravotní stav tria Nacho Monreal, David Silva a Mikel Merino, kteří zřejmě taky zůstanou ještě ve stavu zraněných.

La Real svou sezonu sice dobře rozjel, ale poslední dobou mu trochu dochází dech. Z pěti minulých duelů vyhrál La Real jen jediný, tři poslední pak shodně prohrál. A co je horší, ani v jednom z nich nedali jeho střelci gól. Minule dostal od Realu Betis čtyři branky a chuť si baskický tým napravil částečně jen v Copa del Rey, kde porazil Zamoru.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Muñoz, Normand, Elustondo, Zaldua - Zubimendi, Zubeldia - Barrenetxea, Oyarzabal, Portu - Isak
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Rulli - Pedraza, Torres, Mandi, Gaspar - Trigueros, Capoué, Parejo, Gómez - Dia, Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.37 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - Elche CF  (sobota 18:30)
Barcelona s Elche ještě nikdy v historii neprohrála. Teď ale maličký celek cítí naději slavného giganta konečně porazit. Blaugranas totiž rozhodně nehýří optimismem a jejich forma se příliš neposunula ani pod trenérem Xavim.

Z těch dvanácti duelů, které Barcelona s Elche dosud odehrála, ukázala ve většině z nich totální dominanci. Pouze dvakrát se Elche povedlo neprohrát s katalánským gigantem, ale většinou se Barcelona raduje s čistým štítem a po jednoznačném průběhu. Jen za posledních pět soutěžních duelů nasázela svému soupeři 20 branek a nedostala jedinou!

Teď to ale vypadá, že bude muset hodně přidat, jestli chce znova docílit podobného výsledku. Aktuální Barceloně se nedaří a to ani pod mnoha fanoušky vysněným trenérem Xavim. Od té doby, kdy se Barceloně povedlo prohrát s Betisem, to s ní jde z kopce. Dostala tři branky od Bayernu Mnichov, což ji vyřadilo z Ligy mistrů.

V minulém kole taky rozhodně neukázala maximum svých schopností, protože s Osasunou měla na víc než jen bod. Omlazená Barcelona brzy vedla a povedlo se jí vstřelit i druhou branku, jenže čtyři minuty před koncem trenér Xavi sledoval, jak domácí útočník Ezequiel Ávila střílí vyrovnávací branku a zajišťuje svému týmu bod.

Další zklamání pro Barcelonu, která je nyní v tabulce až na osmém místě se ztrátou pěti bodů na Ligu mistrů. Navíc jí schází zranění Sergino Dest, Memphis Depay, Jordi Alba, Sergi Roberto, Pedri, Ansu Fati a Martin Braithwaite. Elche si musí poradit bez Bigase.

Elche jde do utkání na Camp Nou s vědomím, že jeho soupeř bude možná trochu rozrušen oznámením legendárního útočník Agüera, který ohlásil vynucený konec kariéry. Elche si ve dvou posledních kolech LaLigy nevedlo vůbec špatně a připsalo si tři body, navíc zvládlo už druhý zápas v Copa del Rey a naposled postoupilo dál přes Unionistas. Stačila mu jediná trefa a čisté konto, což bude chtít zopakovat i proti neporovnatelně věhlasnějšímu týmu.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Araujo, Piqué, García, Mingueza - Nico, Busquets, F. de Jong - Gavi, L. de Jong, Ezzalzouli
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badia - Palacios, Roco, Gonzalez, Barragan - Morente, Marcone, Mascarell, Fidel - Pérez, Boye
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 5.71 - 12.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Atlético Madrid  (sobota 21:00)
S Atléticem a jeho šancemi na obhajobu mistrovského titulu to zatím vůbec nevypadá dobře a madridský celek na čelo výrazně ztrácí. Alespoň minimalizovat tuhle ztrátu chce tým trenéra Simeoneho ve šlágru 18. kola, v němž se Colchoneros vypraví do Sevilly. Domácí si s ním ale často ví rady.

Ve Španělsku to zatím vypadá na ojedinělý sprint Realu Madrid, který se usadil na čele LaLigy a nehodlá z něj už slézt. Po sedmnácti kolech, která většina klubů odehrála, si drží na svého nejbližšího soupeře pohodlný náskok osmi bodů. Ale týmy za ním to v žádném případě nevzdávají. A nejblíž z nich mu je právě Sevilla.

Tým vedený koučem Julenem Lopeteguim, který sám v Realu nějaký čas strávil jako kouč juniorky a později i prvního týmu, totiž využil až překvapivě špatné fazony Barcelony a s radostí se dívá také na nevyrovnané výkony Atlética, které se snaží obhájit titul. Sevilla se na něj dívá seshora, protože ji od Colchoneros odděluje už pět bodů.

Sevillu musí mrzet, že nepostoupila z poměrně hratelné skupiny Ligy mistrů a skončila v ní na třetím místě. Takže bude hrát Evropskou ligu a nebude moct využít volnějšího programu, který by měla, kdyby z pohárů vypadla úplně. Působení v pohárech ale ostře kontrastuje s formou, jakou si Sevilla drží v lize. Druhé místo je opravdu zasloužené, především díky perfektní obraně. Ta totiž dostala jen 11 branek, což je suverénně nejlepší výkon.

Takové Atlético, které je obecně známé velmi dobrou obranou a častými výhrami 1:0, dostalo už o sedm branek víc! Jen ten útok by Sevilla mohla lépe využívat, protože aktuálně dala jen 26 branek. A to je spolu s Valencií až čtvrtý nejlepší výkon v lize. Velký podíl na tom má samozřejmě dlouhodobé zranění hlavní ofenzivní zbraně, útočníka Youssefa En-Nesyriho, který se zejména za poslední rok rozehrál do vynikající formy.

Kromě En-Nesyriho, který stále zůstává mimo hru, se do utkání nezapojí ani Erik Lamela nebo Suso, u něhož bude ta absence bohužel několikaměsíční a někdejší hráč AC Milán dost možná přijde o zbytek sezony kompletně. Karetní trest pak nepustí do hry záložníka Fernanda.

Madridské Atlético taky nepůjde do utkání v kompletní sestavě. Chybí mu obránci Stefan Savić a Šime Vršaljko, ale dohromady by se včas mohl dát aspoň Giménez. Zraněný až do konce roku zůstává Antoine Griezmann.

Absence se na projevu Atlética hodně podepisují. Zatímco v Lize mistrů nakonec Colchoneros dokázali oživit zdánlivě mizivé naděje a postoupili, v LaLize jim vítězné štěstí chybí. Jsou až na čtvrtém místě a jejich ztráta na první Real činí před 18. kolem už 13 bodů!
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Montiel, Koundé, Diego Carlos, Augustinsson - Rakitić, Delaney, Jordán - Gómez, Mir, Ocampos
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Felipe, Giménez, Hermoso - Llorente, Lemar, Koke, De Paul, Carrasco - Cunha, Suárez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.97 - 2.99 - 2.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - Espanyol Barcelona  (pátek 21:00)
Espanyol vyhrál už ve dvou soutěžních duelech po sobě a v pátek večer má šanci připsat si vítězný hattrick. Jede do Viga, kde se na stadionu Balaídos pokusí vylepšit poměrně tristní bilanci, která ho k Vigu váže.

Celta by potřebovala za každou cenu zabrat a konečně se oprostit od té statistiky, která ji už musí zákonitě nervovat. Jen jeden jediný tým v celé lize si na domácí půdě počíná hůř než Celta - Cádiz. Za devět domácích duelů se Celtě totiž povedlo uhrát jen 5 bodů! Před vlastními fanoušky se radovala jen z jedné výhry a jinak kromě dvou remíz už šestkrát prohrála.

Což už není náhoda. Naposledy si z Viga odvezla tři body Valencia a poté se Celtě povedlo bez branek remizovat s Mallorcou. Hodně práce jí dalo také utkání Copa del Rey proti domácímu týmu FC Andorra, které muselo rozhodnout až prodloužení a v něm vítězná trefa Santiho Miny. Celtě v LaLize nyní patří až 14. flek, zatímco Espanyol je už na deváté pozici.

Domácímu týmu podráží nohy i absence. Aspas, Solari nebo Mallo jsou hráči, kteří pravděpodobně utkání vynechají.

U Espanyolu to platí v případě Davida Lópeze s Oscarem Gilem. Espanyol svůj part v Copa del Rey zvládl a potvrdil i poslední ligovou výhru. Té se minule dočkal po bláznivé přestřelce s Levante, kterou vyhrál těsně 4:3. Espanyolu se nyní nabízí netradiční možnost, protože v případě výhry aspoň na chvíli předskočí slavnějšího městského rivala.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Dituro - Vazquez, Aidoo, Araujo, Galán - Beltrán - Méndez, Suárez, Cervi - Galhardo, Mina
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
D. López - Vidal, Gómez, Cabrera, Pedrosa - Herrera, Bare - Embarba, Darder, Puado - De Tomás
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.46 - 4.21
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid17133139:1542
2.Sevilla FC16104226:1134
3.Real Betis17103430:1833
4.Atlético Madrid1685327:1829
5.Real Sociedad1785419:1729
6.Rayo Vallecano1783624:1827
7.Valencia CF1767426:2325
8.FC Barcelona1666425:1924
9.Espanyol Barcelona1765619:1823
10.CA Osasuna1757517:2122
11.Athletic Bilbao1749413:1221
12.RCD Mallorca1748516:2320
13.Villarreal CF1647518:1719
14.Celta Vigo1745817:2117
15.Granada CF1637617:2416
16.Elche CF1736816:2415
17.Deportivo Alavés1643913:2215
18.Cádiz CF1727815:3113
19.Getafe CF1726911:2012
20.Levante UD1708916:328

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (206)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FIFPRO Men’s World 11 nominations:

Brankári: Alisson, Donnarumma, Mendy

Obrancovia: Alaba, Jordi Alba, Alexander-Arnold, Dani Alves, Bonucci, Ruben Dias

Stredopoliari: Busquets, De Bruyne, Bruno Fernandes, De Jong, Jorginho, Kante

Útočníci: Benzema, Cristiano Ronaldo, Haaland, Lewandowski, Lukaku, Mbappe, Messi, Neymar

Alaba, Alba, Bonucci, Busquets, De Jong a hlavne Alves

Salah, Kroos, Courtois atď. ?

Reagovat
blaugrana

Vraj observujeme Bartru.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis, Bartra...snad jsou to jen silvestrovské vtipy, nemůžu uvěřit, že nad těmito týpky někdo reálně uvažuje jako o posilách

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Petrinho17

Pochybujem že vôbec nejaký stopér príde. To sú len typické novinárske kačice. Určite sa rieši hlavne útočník. Momentálne to vyzerá na Cavaniho. Alexis by dával akú takú logiku jedine tou výmenou za L.De Jonga na tú jarnú časť a aj to len v prípade, že by pristúpil na výrazne nižší plat ako v Interi. Každopádne veľkým prínosom by už pravdepodobne nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedával by smysl ani tak. Potřebujeme gólové hráče a budeme sem tahat vyčpělé křídlo, které dalo za posledních 5 let 15 gólů. Navíc opravdu nechápu, proč by zrovna Inter chtěl LDJ

Reagovat
blaugrana

No Inter sa chce znavit jeho nechutneho platu, tak by asi boli ochotni akceptovat Luuka, ale Xavi ke snad pri zmysloch a bude trvat na Ferranovi Torresovi.

Reagovat
Petrinho17

No Xavi môže trvať na Ferranovi ale cez zimu je jeho príchod takmer nereálny. Aj v španielsku sa zhodujú že jeho príchod bude takmer určite až v lete.

Reagovat
Kenneth

A Dani Alves nic?

Reagovat
misinho7

Uz vidim po tom ako sme porazili vsetkych silnych superov..tak cez vikend to bude musiet Carlo kvoli Covidu prerotovat a stratime s Cadizom

Reagovat
blaugrana

carlo jebal na rotaciu, tak to prevzala korona

Reagovat
celeb

vy si tuto sezonu mozte dovolit hocico a aj tak ziskate s prehladom titul.

Jedine prekvapenie je, ze Atleti to s tym timom, co maju k dispozicii hraju tak mizerne. U nas sa to aspon cakalo.

Cholo ich postavil na nohy v tazkych casoch a vyhodit ho je dost nevdacne, ale mal by sa v prvom rade k tomu zodpovedne postavit on a odist.

Reagovat
Petrinho17

Cholo už minimálne 2-3 sezóny brzdí potenciál toho tímu. Odviedol kus dobrej práce, ale absolútne nevyužíva ofenzívne schopnosti toho tímu a často na to doplácajú.

Reagovat
Jordi Alba

To, že by měl Simeone odejít tu čtu už asi 7 let po sobě pokaždý minimálně na začátku sezóny a stejně nakonec ten titul s nima loni dal.

Můžeme se bavit o tom, že Barcelona a Real si vybrali horší rok, ale to je Realu a náš problém. Jasně, v útoku toho zabil a ještě pravděpodobně zabije dost, ale jeho styl nebyl nikdy vyloženě ofenzivní ani když měl vzadu tu skvěle sehranou čtyřku Juanfran, Godin, Miranda, Filipe Luiz. S tím, co mu v obraně běhá teď to prostě nemůže pustit střemhlav do útoku.

Reagovat
Phillipinho

Presne tak. Nejvetsim problemem rozhodne neni letos ofenziva, ale defenzivni cinnost. Ta je jednoznacne nejhorsi z cele Cholovo ery. Gimenez neustale zranenej, nejspolehlivejsi stopera Savic letos taky a tak to vsechno stoji na kalamity Felipemu a Hermosovi, kteri v kazdym zapase udelaji alespon jednu individualni chybu, ktera vede ke golu. S tim se proste a jednoduse hrat neda.

Reagovat
celeb

no ako myslis. mozny su 4 prehry po sebe maximum, co dokaze ten tym ponuknut. Ved nie kazdy ma lavicku ako Granada.

Reagovat
CHONG

Manita od třetiligového týmu Asi bylo jasné, že po odchodu Bordaláse to půjde dolů, ale že to půjde až takhle po hlavě do prdele, to jsem teda úplně nečekal

Reagovat
Phillipinho

Co se tam sakra delo? To je naprosto skandalni a hruzostrasnej vysledek.

Reagovat
CHONG

Brzká červená a následný totální kolaps, ostuda jak Brno, no

Reagovat
Kenneth

To je podobna ostuda jak Tottenham proti Slovincum. Ten zapas se musel snad prodat.

Reagovat
celeb

Zevraj Cavani suhlasil, konecne nejaka pozitivna sprava.

Reagovat
2miguel1

Dufam, ze sa nam podari predat aj Osmaneho a privedieme aj Ferrana.

Reagovat
celeb

nejak neverim tomu, ze by ho City pustili pocas sezony. Snad aspon cez leto.

Reagovat
blaugrana

Ferran by bol sen...a snom by bolo sa zbavit tych pijavic coutinha, umtitiho a bambusa

Reagovat
2miguel1

Newcastle ponukol 40mil€ za Coutinha a ten drbo to odmietol.

Reagovat
Kenneth

"Prekvapive". Nas ceka to samy s Hazardem ted. Oni vi ze tyhle penize uz nikdy nikde nedostanou, tak si to proste odsedi az do konce. Proto absolutne nechapu proc chce Real nabidnout palku Rüdigerovi .

Reagovat
Miguel19

Tak prachy jako v Realu či Barceloně jim nikde už nedají, ale tady bych spíš věřil tomu, že nechtějí jít do Newcastlu

Reagovat
Bandita_Harry

Myslíš že by tam nechceli aj keby im nehrozil championship ?

Reagovat
blaugrana

to je fakt v pici, ako klub nema ziadnu moc proste v takychto pripadoch...

Reagovat
Ed_Hazard

No ale o tom zmluvy sú. Dve strany sa dohodnú na podmienkach, s ktorými obaja súhlasia. Tie kluby do toho idú vždy aj s týmto rizikom a je to normálne. To isté je aj u nás s Baleom a inými. S takýmto scenárom treba vždy počítať.

Reagovat
blaugrana

ved ano, cital som cosi, ze ak umtiti neodohra 10 percent zapasov, tak s nim bude môct Barca v lete rozviazat znluvu podla nejakych reguli, ale neviem kolko je na tom pravdy

Reagovat
Salfovic

Xavi z toho dělá dobrej důchoďák, teď už jen aby sám obul kopačky.

Reagovat
blaugrana

v aktualnej situacii to inac nejde, tak co ine ma aj robit...

Reagovat
patas92

Bartra věkový průměr nově podepsaných hráčů sníží

Reagovat
2miguel1

Ono je to prave naopak. Davame sancu Gavi, Pedri, Fati, Nico + dalsi mladi. Pre tychto hračov je ideal mat pri sebe a je to uplne nezbytne ich tam mat. Messi hovori stale ake dôležite bolo pre neho čas straveny s Ronaldinhom

Reagovat
blaugrana

prianie na dnes neto, arauco, garcia, lenglet, nico, bus, gavi, fdj, dembele, jutgla, abde

Reagovat
Petrinho17

Je dosť možné že to tak aj bude, až na toho Neta. Vo štvrtok trénovali presne v tomto zložení aj s Jutglom v útoku.

Reagovat
blaugrana

skoro som to trafil

Reagovat
rominhoFCB

Ter Stegen; Araujo, Eric, Lenglet, Alba; Sergio, Frenkie de Jong, Gavi; Dembélé, Jutglà and Abde.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten útok jsem zvědavý, tam by konečně měli běhat všichni tři.

Reagovat
Jordi Alba

Messi, Ronaldinho, Etoo.

Messi, Etoo, Henry.

Messi, Villa, Pedro.

Messi, Suarez, Neymar.

Krátce před 2022 Jutglá, Dembelé, Abde.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

dobré zakončení i zpracování Jutglá

Reagovat
smazaný uživatel

JUTGLÁ - NEW GOD

Reagovat
Murena

Gavi

Reagovat
Jordi Alba

Gavi válec, pískej konec

Reagovat
2miguel1

Gavi

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokooot, nádherně Gavi

Reagovat
SIRBRANIKE

Juniorka válcuje.

Reagovat
smazaný uživatel

kdy jsme naposledy vedli 2:0 po 20 minutách? nemůžu si vzpomenout

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto topový gól po všech stránkách, neskutečné

Reagovat
ttopi

Ten Gavi

Reagovat
blaugrana

hento zakoncenie presne vystihlo Frenkieho

Reagovat
SIRBRANIKE

To nebolo zakončenie, ale pokazená prihrávka na Abdeho.

Reagovat
blaugrana

to asi nehovorimw o rovnakej situacii

Reagovat
smazaný uživatel

Jutglá je na hrotu úplně jinde než Depay, konečně náběhy

Reagovat
smazaný uživatel

Dembélé výborně, škoda střely

Reagovat
blaugrana

po neviem akej dlhej dobe sa da na to pozerat, i ked je to Elche...

Reagovat
Messiáš

Dembele musi prodlouzit a zustat zdravy. Jeste muze pro nas odvest kusanec dobre prace. Dneska je zatim vybornej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

zasa zpstanme na zemi...je to fakt totalne trapne elche a urcite by bolo chore mu dat plat ako mal doteraz, ked je jasne, ze sa zas zlame

Reagovat
Messiáš

Prodlouzenim je mysleno za podminek, ktere jiz byly prezentovany. Pokud bude chtit po prestupovych bonusech, tak se neda nic delat. Ale snahu o prodlouzeni mame a a jsem za to rad. Porad i po tech zranenich je to nadstandardni hrac, kteremu nechybi sebevedomi.

Reagovat
blaugrana

fix 5 a zvysok zavisiaco od ohohranych minut a g+a no, v ziadnom inom pripade

Reagovat
LAM

Po jak dlouhý době hrajem takhle přímočaře? Mladíci skvělý a Gavi gól jak Leo

Obrana je problém chce to jednoho TOP stopera a bránit se 4.

Reagovat
2miguel1

Ja by som dal na stopera Frenkieho. Nico-Gavi-Pedri zaloha a ako prerobeny Masch Frenkie. Nejde mu v tej zalohe ani pod Xavim a Araujo nema kvalitnu rozohravku. Dufam, ze ho tam Xavi skusi niekedy

Reagovat
Phillipinho

Tak to se dneska hraje primocare kdyz je Elche absolutne neorganizovany a ma neskutecny mezery mezi liniemi…

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší poločas pod Xavim. S tímhle běhavým útokem se na to hned dívá jinak a hlavně konečně hrajeme průnikové přihrávky středem hřiště a ne nekonečné míče na křídla a zpět. Tolik průnikovek jako dnes za poločas jsem neviděl snad za minulých deset zápasů dohromady. Takže jak jsem si myslel, Depayova absence nám může jenom pomoct, už bych ho nechal na lavici. Jutglá, Gavi, Dembélé výborní

Reagovat
Gazdo

My hrame futbal tvl a strielame to se smí? Akoze je to Elche ale je tam vidiet chut a zapal. Toto na Bayerne vobec nebolo. Jasne Bayern by sme zrejme neporazili ani tak ale tam sme boli totalne bez chuti. Toto je ako ine muzstvo. A Jutgla teda zatial prijemne prekvapuje

Reagovat
roman1978

Každá akce na ose Frenkie, Bus je jak zpomalení film

Na druhou stranu Gavi Abde, Feran je radost pohledět.

Reagovat
smazaný uživatel

Jutglá opět dobře

Reagovat
Murena

Reagovat
blaugrana

ach boze, to je derave proste

Reagovat
2miguel1

Ten Stegen nechyti absolutne nič

Reagovat
Rattlesnake

mats by dnaska nechytil ani rýmu už, hernajz.

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Messiáš

Araujo, ty vole. To je strasna bida na tom RB

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláte prdel

Reagovat
drussbarb

Fotbal mě dnes hodně baví, bránění Alby už méně

Reagovat
smazaný uživatel

Araujo naprosté wft

Reagovat
LeonardoUžoa

Xaviball.

Reagovat
blaugrana

no a sme spät na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně tam nedávej Coutinha Xavi, prosím

Reagovat
Messiáš

Couts rozhodne

Reagovat
ciernyribiz

Elche co tak este jeden?

Reagovat
smazaný uživatel

kkt sudí, čistý zákrok

Reagovat
blaugrana

daj tam Luuka, na taketo pripady dosiel

Reagovat
smazaný uživatel

vyjebanec Mujica

Reagovat
smazaný uživatel

kua ale hrajem...jsme úplně v piči po tom gólu

Reagovat
smazaný uživatel

3 minuty vysimuloval

Reagovat
Murena

Nico

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
blaugrana

Nico na hrad

Reagovat
Messiáš

GAVIIIIIIIIIII

Reagovat
roman1978

Jebaaat

Reagovat
Rattlesnake

jooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

parádní akce

Reagovat
2miguel1

Nasrany som ale statočne. Dajte Stegenovi troch psychologov alebo ho predajte.

Reagovat
CHONG

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

šílený zápas tvle, ale je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Gavi je BRUTÁLNÍ STROJ. Skoro 14 naběhaných km.

Reagovat
Visca el barca

Gavi je miláček Mats, Alba a Lenglet otřesní. Těm mladejm klukům z těch zkušených pomáhá jen Busi.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ale úplně za to nemohl, protože Xavi zkoušel šílené ofenzivní formace se čtyřmi útočníky a bez beků

Reagovat
smazaný uživatel

myslím Albu

Reagovat
Visca el barca

Ok dobře. Ale ten Lenglet, toho já regulérně nemohu ani cítit. Mats nechytí nic. A teda Eric na míči ok, ale jinak je šíleně pomalý.

Reagovat
Gazdo

Kto by to bol cakal ze nakoniec Pedri pri navrate vytlaci zo zostavy de Jonga kazdopadne dnes sa mi pacil aj sudi

Reagovat
celeb

otrasny fotbal.

strasne vela hracov mimo svojej pozicie, kde hraju zle

divne striedania

Halleluje, porazili sme doma Elche, ktore od 80. minuty po poslednych stiedaniach uz len krivkalo golom na hranici ofsajdu.

Xavi genius!

Reagovat
smazaný uživatel

raketa

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa se rozhodla, že chce porazit Gaviho gól kola brutální dělo!

Reagovat
smazaný uživatel

Gól kola? nic ve zlým, ale musíš koukat i na jiný týmy než jsou Barca, Sevilla, Atleti a Real. I Isak dal lepší gól jak Gavi... Rakitičovi to sedlo famózně, ale to i Lorenu Morónovi proti Celtě. Porazili jste o gól Elche, klid pls

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Vrátite ich späť k prehrám po zápase v Andalúzii.

Reagovat
Visca el barca

Vyhrajeme.

Reagovat
CHONG

Na druhou stranu je sranda, kam až to dopracovali, porazí Elche a podle komentářů máš pocit, že vyřadili Bayern...

Reagovat
Visca el barca

Tak ty si to jeden čas dopracoval tak, že si radší fandil Getafe no Tak nás prosím nepoučuj.

Reagovat
CHONG

Já fandím Getafe pořád, i přes tu bídu mi letos utekl jenom jeden zápas, akorát už o něm moc nepíšu, když si o něm nemám s kým pokecat Ale je fajn, že nezvládáš, úkol splněn

Reagovat
Visca el barca

A to, že nezvládám posuzuješ jako ty?

Reagovat
CHONG

Jo, ale není to úplně těžké

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Dnes to ako vidíš s Osasunou?

Reagovat
CHONG

0:0

Reagovat
Ed_Hazard

Premýšľal som nad 1x. A stále premýšľam. Dúfam, že prehra dnes nehrozí.

Reagovat
CHONG

Stát se to samozřejmě může, ale osobně bych letos na Getu fakt nevsázel

Reagovat
valloire

Reagovat
vagneris

Uvidíme, jestli na tom bude Barcelona tak bídně jako Real 2018 a 2019, když na Barcelonu ztrácel 17, respektive 21 bodů.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Simeone si od Luise asi vyslechl pěkné puty

Reagovat
Ed_Hazard

Atleti pekná tragédia. Neveril som, že neuhrajú aspoň bod. Takéto zápasy nesmú strácať keď chcú pomýšlať o boj niekde na špice tabuľky

Reagovat
Jordi Alba

Už tě to 1. místo nudí, že přeješ body ostatním ?

Reagovat
misinho7

Hmm ta Sevilla by mohla zacat stracat... tie naskoky na Barcu a Atletov su luxusne ale Sevilla asi bude robit problemy.

Reagovat
Phillipinho

Sevilla ty body poztraci. Maji hodne zraneni, jsou na pokraji fyzickych sil, protoze Lope nemuze rotovat. Vcera si vyhrat urcite nezaslouzili. Ciste fotbalove je na tom Betis lepe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Fantastický zápas Barcelony. Ten měl úplně všechno. Střetli se dva nabušený týmy, akce stíhala akci a po velkém boji byla šťastnější Barcelona 3-2.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
madridcan

Jovič alebo Hazard ak budú v základe, tak jeden z nich 2+

Reagovat
Petrinho17

Hazard bude v základe. To potvrdil Ancelotti na tlačovke.

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
smazaný uživatel

Camavinga sa ešte neaklimatizoval, Valverde už tri sezóny paberkuje podobne ako u nás Riki Puig a ani to nevyzerá , že to bude lepšie . Vinicius dostal tuto sezónu fazónu ale nikto nevie , či mu to vydrží . Rodrigo sa nepresadil. U nás je však rozdiel v tom , že chlapci tvoria základnú kostru mužstva v už tak mladom veku. Táto sezóna možno nebude plná trofeji , ale dovolím si povedať , že skúsenosťami ich to obohatí viac ako by striedali posledných 20 minút v každom 3 zápase . A je to jedna z najtalentovanejších generácii . Gavi, Pedri už teraz tvoria základ Repre , Nico bude určite povolaný taktiež , Ez Abde si každý zápas robí na krídle zo súperov dobrý deň a je jedno kto proti nemu stojí . Nebojím sa. Budúcu sezónu keď sa s Xavim zžijú budeme Realu zatápať viac ako by si v Madride mysleli . A to ich trio zaloznikov im nebude hrať do 50 ky

Ako môže niekto toto vypustiť ?

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Čo ti pere

Reagovat
smazaný uživatel

Nudaliga, když je v Barca v hajzlu.

Reagovat
valloire

vůbec ne, je to zábavný

Reagovat
misinho7

Inac Hans-Joachim Watzke potvrdil ze real sa hodne zaujima o Haalanda. Akoze su spravy ze Floro chce to otvorenie stadiona odpalit vo velkom a urobit nakupy ako v 2009. Ale teda ci sa mu podari ziskat naraz Mbappeho aj Haalanda..to uz by bolo naozaj nieco velke

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Florentina nie je nič nereálne

Reagovat
Ed_Hazard

Boha človek podá na Bilbao - Betis under 3,5 a 7. minúte už je 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám neprehru Betisu, takže bodaj by vydržal aktuálny stav zápasu

Reagovat
Ed_Hazard

Premyslal som nad tym a skoro som to dal. Bilbao uz ale prehralo a stratilo tak vela krar, ze som mal pocit ze to prave dnes zlomia proti rozbehnutemu Betisu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teda nič. Teraz je dôležité, aby 3 body zostali v Madride :)

Reagovat
Ed_Hazard

Vravim, ja som to citil od zaciatku Zly tip, dufam ze rovnako zly nebude vecer Real vyhra plus max 5 golov v zapase

Reagovat
CHONG

Ta první čtyřka je super, takhle by to mohlo skončit

Reagovat
ciernyribiz

Tibo - Lucas, Eder, Alaba, Mendy - Kroos, Casemiro, Valverde - Hazard, Benz, Vini

No minimalne Nacho mal dnes hrat namiesto Alabu. Uvidime co Eden to by bol sen keby sa dostane do formy.

Reagovat
misinho7

Dnes sa tesim na tu utocnu trojku. Teda Vini a Karim to tam budu tocit ale verim ze dnes sa chyti Eden. Dnes ma sakra sancu ukazat cosi.

Reagovat
ciernyribiz

idealny zapas sa rozohrat. snad skoro rozhodneme a dnes aspon 30 minut nacho, camavinga jovic. aspon 15 minut blanco a miguel

Reagovat
Kenneth

Nebýt Covidu, tak nerotuje ani proti Cadizu.

Reagovat
ciernyribiz

kludne mohol hrat Jovic, otazka casu kedy sa zrani kroos, alaba alebo karim

Reagovat
Kenneth

Casemiro, jeden ze stoperu, Benzin i Mendy měli určitě sedět.

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
ciernyribiz

vie niekto o tom Petrovi nieco viac?

Reagovat
Ed_Hazard

Nemam pocit ze je nejak vyrazny v Castille. Skor mohli zobrar mladeho Gudjohnsena.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkiaľ vytiahli toho smrada s píšťalkou ?

Reagovat
misinho7

No, ten blok prekonat bude vcelku problem. To vyzera na taky klasicky zapas kde proste stratime s totalnym outsiderom.

Reagovat
smazaný uživatel

Cádiz do útoku!

Reagovat
madridcan

To by znamenalo, že sa musíš klepať v boji o poháre. Vážne to chceš?

Reagovat
Registrujisejenproto

uefalona mela bojovat o udrzeni, bohuzel se jim parkrat připisklo a kokotomet tady uz zase mele hovínka

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Diskostu

Hrozne dačo co Real predvádza a ešte aj Rozhodca prepnutý... Cadiz betonaž

Reagovat
doocetung

Zatím bída ale stejně do 75. Karim 1:0 a po 80. Vincek pojistí ,tady není o čem

Reagovat
Ed_Hazard

Takyto hlboky blok som uz dlho nevidel. Tam stoji 10 hracov na vapne ty vole. Tu dat gol bude hodne tazke.

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo škodaa

Reagovat
Diskostu

Ten Súdi to je Dement totálny.... také dačo som dlho nevidel.....

Reagovat
Ed_Hazard

Jasna pecka. Nachal tam Benzemovi nohu..

Reagovat
smazaný uživatel

To byla pecka na Hazarda ne? Rozhodne teda vic piskatelna nez ta situace s Benzemou.

Reagovat
Selänne

Mám vsazeno, takže dneska by se nepískala ani amputace.

Reagovat
Ed_Hazard

Dnes uz 2 odignoroval. Keby aspon pozrel VAR, ale on nezaujem. Skurveny kokot prasivy.

Reagovat
Registrujisejenproto

jasna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Nebude mat Real seriozny problem bez Modriča? Ten Real hra katastrofalne

Reagovat
Registrujisejenproto

mně ta hra prijde druhy polocas super, jen to tam zatim nespadlo

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Cádiz posolil

Reagovat
Vinci

Asi nebudu sám, komu se kvůli těm dementům posral poslední zápas na tiketu co?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

1,11 kurzy sa neoplatia davať

Reagovat
CHONG

Zaparkovali dobře, no Ale tak nějak se to dalo čekat, že po skalpech Sevilly, Athleticu, RSSS a Atletů ztratíme s někým podobným, dneska by to tam nepadlo, ani kdyby se hrálo tři hodiny.

Reagovat
CHONG

Jinak teda abych Carla pořád jenom nebránil, tak se střídáními mě dnes nasral. Dvě střídání, to už je jak za Zidana

Reagovat
Diskostu

Pride mi že by Tebas chcel umelo zdramatizovať boj o titul keďže La Liga nemá sledovanosť...Barcelonu Sevillu pretláčajú a Real režú... ten Rozhodca úplne dno...Cadiz snáď zostup, uplný hnoj čo predvádzali...

Reagovat
Messiáš

Real rezou? V cem konkretne? Po zapase s Rayem, kdy nepiskli jasnou penaltu v poslednich minutach nebo jasnou penaltu na Ocampose si tady taky vytahoval? Dneska mel Casemiro v prvnim polocase jit ven za ten hnus v 25. minute. Rozhodci mu da nepochopitelne zlutou a ty tu mas koule takhle knourat. Asi bych na tebe nemel potrebu reagovat, ale tohle je absurdni absence sebereflexe.

Reagovat
CHONG

Rozhodčí mu dá nepochopitelně žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Pockej tobe tohle neprislo na cervenou ? Vzdyt se tomu smeje celej twitter a at neoperuji ucty pro Cules, tak koukni treba na espn nebo ostatne skoro jakykoliv anglicky komentar k zapasu. Jasne, je to Casemiro, ktery ma za me (a ostatne to vidi i mnozi z vas) nejakou ultimatni ochranu pri pohledu na jeho detsky oblicej hadam...

I kdybych ubral o 100%, co si o tom momentu myslim, tak to byla minimalne sporna situace, která nebyla vyhodnocena ve váš neprospěch. Nicmene, tady to vypada podle komentaru jako kdyby piskal Colina ČR. Cadiz hrál nechutnou žumpu, tak chápu, že to vzbuzuje emoce, ale zase není třeba tady hovořit o celoligové spouře proti hegemonovi, vždyť to je vyloženě úsměvné

Reagovat
CHONG

Já o žádném řezání Realu nemluvím, to je nesmysl a Diskostu je takový debílek, toho nemůže brát nikdo vážně. To se týče včerejška, tak zákrok na Benzína podle mě penaltový nebyl, zákrok na Hazarda se pískat dal, co se týče toho Casemira, tak podle mě je tohle na červenou málo a být to kdokoliv jiný, z jakéhokoliv jiného týmu, tak tvrdím to samé.

Reagovat
Messiáš

Já vím, že o řezání Realu nemluvíš, konec konců tady ani v diskuzi nic proti rozhodčímu nevykřikuješ, pár vás takových je a cením si toho. Dá se diskutovat kultivovaně, emoce k tomu patří taky a já se jimi taky nechám občasně unést

U té situace mi vadí i to, že je to "zase" Casemiro. Ale nech me to být, můj point nebyl v tom, že vám něco rozhodčí připískne nebo odepře. To je v každém zápase takových situací kopec a Var tomu zatím spíše neprospěl. Tady jsem se nechal zbytečně vytriggerovat, ale přijde mi to jako, když jsme jako Cules fnukali nad tím, že proti Celtě nastavil rozhodcí o minutu více než měl a dostali jsme z toho gol, než abychom se zaobírali reálnou příčinou zaváhání...

Z jiného soudku: Ti aspoň udělalo radost včera Getafe, já dost doufám, že se tam prosadí Jankto, ale po zranění to vypadá spíše na roli prvního střídajícího hráče..

Reagovat
CHONG

Uznávám, že z nějakého neznámého důvodu procházejí Casemu věci, které ostatním úplně ne, hrát takhle Ramos, tak má těch červených dvakrát tolik než teď, každopádně když vezmu jenom ten zákrok a nebudu k němu přiřazovat ksicht, tak za mě prostě žlutá odpovídající, a to i vzhledem k tomu, jaký metr rozhodčí nastavil.

Geta mě potěšila výsledkem, ale sledovat ten zápas bylo teda čistokrevné utrpení. Je sranda podívat se na důležité komentáře na livesport, kromě toho gólu jsou tam jenom karty a střídání

Reagovat
CHONG

Jinak Jankto jako takový je mi celkem lhostejný, ale doufám, že bude hrát co nejvíc, protože ho beru jako nástroj k tomu, aby dávali Getu co nejčastěji v televizi

Reagovat
Phillipinho

Ucebnicovs cervena karta.

Reagovat
Messiáš

Hezky Cadiz ubetonoval, bez ambice na cokoliv jineho. Ledesma je hodne kvalitni brankar, pro Cadiz dulezity bod, ale nepredpokladam, ze se zachrani.

Silene hral Negredo, kterej snad vice hral proti Cadizu nez s nimi. Real samozrejme o moc lepsi, nicmene mi nekteri prijdou uz dost unaveni. To nerotovani Carla jeste muze boj o titul trochu zamotat, byt necekam, ze Sevilla bude od ted jiz 100%

Reagovat
Mass

Levante dostalo Csaplára

Reagovat
pobody's nerfect

Jak dlouho vydrží Xavi? Výsledky jsou snad horší než za Koemana

Reagovat
celeb

keby len vysledky

ale recnenie na tlacovkach mu ide lepsie, to treba uznat.

Po tom, ako sme 'hrali dobre' proti Seville ani spat nebude. Ze sme si z hry vypracovali snad 1 lepsiu sancu (Gavi) je asi v poriadku.

Inak najlepsim strelcom Barcy za 2021 je Messi. potom Griezmann.

28 goals: Lionel Messi

15: Antoine Griezmann

8: Memphis Depay

7: Frenkie de Jong

6: Ousmane Dembele

4: Ansu Fati, Jordi Alba, Martin Braithwaite

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele