Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

V LIBERCI V NEDĚLI POSLEDNÍM DNEM VYVRCHOLÍ MEZINÁRODNÍ FESTIVAL ANIMOVANÉHO FILMU ANIFILM. Program najdete zde

Pokračování úspěšného animáku Zpívej přináší ještě větší hudební hity

Oblíbení hrdinové z povedeného animáku Zpívej se vrací, aby čelili ještě větším výzvám. V prvním díle se odvážný koalák Buster Moon odhodlal uspořádat největší talentovou show. A i když při tom musel zdolávat překážky, které by porazily slona, tak se mu podařilo uspět. A protože s jídlem roste chuť, čekají v pokračování na Bustera a jeho partu zpěváků mnohem větší výzvy. Diváci se na novou kapitolu animované série plnou velkých snů, a ještě větších hudebních hitů mohou do kin zajít podívat už od 23. prosince.

Kdo chce říct, že v šoubyznysu skutečně prorazil, musí mít vlastní vystoupení v Redshore City, hlavním městě zábavy. Jenže tam to má pevně pod kontrolou nelítostný vlk Jimmy Crystal, bez jehož souhlasu nemůžete ve městě ani otevřít pusu, natož abyste zazpívali. Koalák Buster Moon sice má ve svém týmu hvězdnou pěveckou sestavu (dikobrazí rockerka Ash, plachá slonice Meena, citlivý gorilák Johnny nebo věčně provokující čuně jménem Gunter), ale i tak je skoro jisté, že konkurz u Jimmyho Crystala skončí totálním krachem. A tak Buster totálně zariskuje (ostatně v prvním díle mu to opakovaně vycházelo) a znuděnému Crystalovi slíbí, že když bude moci v jeho městě nazkoušet show, obsadí do ní největší žijící hudební legendu, lva Claye Callowaye. Potíž je v tom, že Calloway už léta žije v ústraní, zásadně nevystupuje a asi poslední, kdo by ho k tomu přemluvil, je jeden otravný koalák. Jenže Buster razí zásadu, že jen opravdu velké sny mají nějakou cenu, a pro jejich splnění je ochoten udělat opravdu cokoliv.

Animák Zpívej 2 je plný těch největších hudebních hitů současnosti, ale i lety prověřených písniček. Na své si přijdou zejména fanoušci legendární kapely U2, jejichž zpěvák Bono namluvil v originální verzi ikonu Claye Callowaye. V původním znění si diváci znovu budou moci užít hlas Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Matthew McConaugheyo či Tarona Egertona. Ale i hlas zpěváka Pharrela Williamse či zpěvačky Halsey. Zajímavá hlasová sestava se potkala i v českém znění. Kromě navrátilců Libora Boučka (Buster Moon) a Ewy Farné (Ash) ve filmu uslyšíte i zpěvačku Debbi (Noshy) či herečku Denisu Nesvačilovou (Porsha). Vzteklého učitele tance poté nadaboval taneční mistr Zdeněk Chlopčík známý jako dlouholetý porotce Stardance.

připravila: Kateřina Slavíková, Totalfilm.cz
foto/video: CinemArt © 2021

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast